Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

konsol ucuz oyun oynatır denirdi, ucuz değil.

konsol sorunsuz oyun oynatır denirdi, sorunsuz da değil.

eee nesi kaldı anlatsın konsolcular heh.

Trde ucuz degil bu 1.
Ikincisi abi hic mi kasa toplamadin. Hic mi DOA ram veya islemciyle karsilasmadin? Soorun cok kucuk bir kesimde geri kalan millet oyununu oynuyor.
Yani konsolum falan yok. Adam gibi konsol oynamisligim yok ama burda gtx 780 ekran kartli bi kasayi 2000 dolara topluyorum. 400$ yaninda baya az kaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1000$'a topluyorum oyun makinelerini, (bilgisayarcı toplayıp uğraşıyor ücretsiz kendim yapmama gerek yok) 400$ değil artık o. 8 yıllık psn+ üyeliğini ve oyunların ilave komisyon ücretlerini de katın %50'ye kadar çıkabilen. tabii tr fiyatlarını da işin içine katarsanız çok daha pahalı artık konsol işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ben 1000$'a topluyorum oyun makinelerini, (bilgisayarcı toplayıp uğraşıyor ücretsiz kendim yapmama gerek yok) 400$ değil artık o. 8 yıllık psn+ üyeliğini ve oyunların ilave komisyon ücretlerini de katın %50'ye kadar çıkabilen. tabii tr fiyatlarını da işin içine katarsanız çok daha pahalı artık konsol işi.

valla oyun makinesi 1000 dolar aynen. üstüne steam'den ucuza oyun alıyon.
eh ps4 almak istesen 700 dolar tr'de, üstüne oyunlar 80 dolar falan.

ucuz mucuz değil konsol yani. yalan dolan.

yurtdışında tabii ki daha ucuz o ayrı. ama sonuçta forumdakilerin %90'ı tr'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

SenariouS said:

ben hep 100tllik benzin aliyorum gibi bir aciklama olmus adsfsdf

e sen de "fullüyorum ben hep" demişsin. :p

benim dedigim pc alirken 2000$ versem 3 sene rahat rahat gidecek bir sey oluyor. Ama konsol alinca 5 sene baska para vermiyorsun (yakmazsan dsfasdf).

konsol guzel bisey. SImdiye kadar sadece ps3 oldu onlada cok az oynadim misal. Hep pcde oyun oynamayi tercih ettim. Halada ilk tercihim o ama konsol oyun oynamayi ciddi anlamda kolaylastiriyor ve ucuzlatiyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1000$'lık aleti 4 yıl kullandım, şimdiki 1000$'lık alet 2 yıllık oldu, herşeyi max oynuyorum hala. ancak rome2 zorladı aleti, o da pc exclusive. :p

takıp oynaması kolay da artık ucuz değil, o ucuzluk olayı 90'larda filan kaldı. şimdi online subs + komisyon ile söğüşlüyorlar müşteriyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Microsofttan para alıp karalama yapan saçmalıkları niye koyuyorsunuz ? Hem eski (en az iki haftalık bu saçmalık) hem özeliikle çarpıtılmış bir hadise.
O işin aslı şu ; O PS4 bir plexiglass kasanın içinde güvenlik nedeni ile , hava almadığı için ısınmış , kapağı açılıp hava ile buluşunca normal haline geri dönmüş . Kısaca aşırı ısınmadan dolayı konsol kendini kapamış , klima falan değil hadise ,normal hava alamamış durumda.

vaperon said:

Assassin's Creed 4: Black Flag konsolun çok ısınmasına sebep oluyormuş. Makine güvenlik sebebiyle kapatıyormuş kendini kırmızı ışık vererek. Yanında bir de 9000'lik klima almak lazım...

This shit sux
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu bunu bırakında hocam bu adamlar nasıl bir oyun yapmış boyle

mycareer modu nasıl bir şey olmuş böyle şu videoları izleyin sırasıyla..

NBA 2K14 PS4 My Career - Creation and Agent Introduction
http://www.youtube.com/watch?v=_L9wbMpIXVI

The Rookie Showcase and Pre Draft Interviews
http://www.youtube.com/watch?v=9yxea7YHbns

The Draft!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ewZI9UEGuXU
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...