Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=y2zDlLYxnCM

hocam bu nedir ya, adamlar aşmış... myplayer modu muhteşem olmuş, üstüne birde mygm modu eklenmiş, ps3 deki versiyonla yakından uzaktan alakası yok bambaşka oyun olmuş. ilk oyunum bu olacak, zaten ps3 versiyonunu upgrade edebiliyormusuz 30 tl farkla,

hele videonun sonlarında ki o park olayı nedir abi!
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

aquila said:

eee nedir ilk yorumlar?

said:
TLDR;

UI is laggy and sometimes unintuitive
UI is cluttered
UI is better then the PS3

The new trophies system is awesome
The new DS4 is amazing
Battery life took a huge hit, he only got 7 hours of use which is significantly less then the DS3

The PS4 is pretty quiet, not as quiet as the newer PS3 models, but being a launch system it was still a nice surprise.
The PS4 uses a lot of power in standby mode so he recommends you shut it off rather then standby ( reviewer may be wrong here, he claimed 70W on standby, but others are claiming 10W which is significantly better obviously)

Games are obviously good looking, although the gap isn't as huge this generation.

Music unlimited is nice but clunky and outside music options are limited

Streaming and video upload is awesome and intuitive, albeit limited

Sharing options are limited, reviewer got told his facebook updates were getting annoying (by his wife :) )
Camera isn't useful and voice commands are pretty useless

böyle bir şey gördüydüm.

Gamepad'in batarya 7-8 saatte bitiyormuş. O biraz az geldi.

Birde bu review'de UI kötü demiş ama başkalarıda çok iyi diyor. Genel olarak alet iyi oyunlar biraz meeh gibin sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

yanı su fps oynamak ıcın mouse klavye alternatıfı ama o rahatlıkta bı sey beceremıyorlar.

yok yanı denedım arkadasım oynanmıyor bildiğin oynanmıyor, hayvan gibi fps ler yapıyorlar ama o kolla oynamak nedir abi

tamam klavye mouse olmuyorsa ona alternatif bi sey icat etmeleri bu kadar zormu ya..

neyse ben alırım nba2k14 umu oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

http://www.youtube.com/watch?v=y2zDlLYxnCM

hocam bu nedir ya, adamlar aşmış... myplayer modu muhteşem olmuş, üstüne birde mygm modu eklenmiş, ps3 deki versiyonla yakından uzaktan alakası yok bambaşka oyun olmuş. ilk oyunum bu olacak, zaten ps3 versiyonunu upgrade edebiliyormusuz 30 tl farkla,

hele videonun sonlarında ki o park olayı nedir abi!

oha anasını satim gel de ps4 alma şimdi. adamlar tatil günümde beni depresyona soktu sokacam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...