mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 gerizekalı bir amerikalı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 amazon.de'den kamera, 2. controller ve KZ: Shadow Fall alınır ya. gümrük + DHL ile kapıya teslim 1 hafta içinde 1450tl falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 valla benım amerıkadan 520$ getırme sansım var , ama sırf alet bozulursa dıye tırsıyorum , bu ilk partiler sakat çıkabilir. garantisi olayı ile ugrasmayalım sonra, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mani said: amazon.de'den kamera, 2. controller ve KZ:Shadow Fall alınır ya. gümrük + DHL ile kapıya teslim 1 hafta içinde 1450tl falan. almanya ile gümrük birliği anlaşması yokmu?? gümrük birliği anlaşması varsa gümrük ödemiyorsun sadece kdv ödenir du bakayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 valla amazon'un kendi hesaplamasına göre gümrük işlemleri alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://i.imgur.com/ZAGXNy5.gif http://i.imgur.com/Qb4X4UJ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Live launchstream var suan Stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Uncharted 4 http://www.youtube.com/watch?v=_SnJPTkrD7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Uncharted ezer. Beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu ne biçim teaser lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Peki buna en uygun tv hangisi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu http://www.photo-dictionary.com/photofiles/list/2446/3191retro_TV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yurt dışından alınan ürünün sony tr de de garantisinin geçerli olup olmayacağını öğrenebildik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Aiko said: bu http://www.photo-dictionary.com/photofiles/list/2446/3191retro_TV.jpg Midyat, Seyfo. Gulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dreagloth said: Yurt dışından alınan ürünün sony tr de de garantisinin geçerli olup olmayacağını öğrenebildik mi?ps3'te gecerli degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://i.imgur.com/bQZZgvW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dreagloth said: Yurt dışından alınan ürünün sony tr de de garantisinin geçerli olup olmayacağını öğrenebildik mi? değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 oww yurtdışı patlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 o zaman soz senin adamda tinu :P bundle yaparsa BIZZZ BUMU DA ALIRIIIIZ. bu arada alanlarin cogu isguc sahibi adamlar (lol cocuklari var), haliyle nakit olarak veya kk tek cekim alma daha yuksek indirim saglayacaksa onu da degerlendirelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 400 dolar yurtdışı 1400 TR içi maşallah, dışarıdan getirtelim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şimdi konuştum daha fiyat veremiyor maliyeti henüz bilmediği için, bazı siteler önsipariş açmış dedim, 1399 tl den satılacağı kesin ama ben önsipariş olayına girmem sakat o iş , sony bayilere limitli gönderirmi göndermezmi belli değil diyor, fiyatlar belli olduğu zaman hemen haber verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 10 DOLARES BELEŞ PSN çıkıyormuş kutudan. Tinu, kusura bakma da, sanki senin eleman bizim ciddi olduğumuz gördü de, yan çizecekmiş havası veriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yan çizmesi için aptal olması lazım.. 9 kişi ps4 alacak adamdan aynı gün.. valla ben adamdan sımdıye kadar 6 tane sony smartwatch2 aldım sattım problem yaşamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gerçekten aptal olması lazım, adam günlük bu kadar ciro yapmamıştır daha önce herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pahalı olmasının nedeni Türkiye'de ÖTV'den ötürü. Brezilya'da falan da anormal pahalı ps4. 1399tl kdv dahil tavsiye edilen satış fiyatı bu arada Sony TR tarafından. hani bayi kendi karını dusup satabilir ama cok fazla olacağını sanmıyorum indirimin Sony Eurasia garantili donanımlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar