Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

SenariouS said:

ps4 amerikada su anda bulabileceginiz bir yer yok yanliz ahahah.

benim arkadas 23 aralıkta gidiyor amerikaya newyork ona beni american express kartı vericem alıcak gelecek 1 tane umarım sorun cıkmaz, ürün yok derken onlineda kalmadı ama mağazalarda sorun yoktur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

benim arkadas 23 aralıkta gidiyor amerikaya newyork ona beni american express kartı vericem alıcak gelecek 1 tane umarım sorun cıkmaz, ürün yok derken onlineda kalmadı ama mağazalarda sorun yoktur heralde.

aralik sonuna dogru mu?
yilbasi doneminde
abi bana ocaktan once alman zor olabilir demislerdi...
Sosyal ağlarda paylaş

online stok ile mağaza stoğu ayrıdır. Satışa çıktığı gün mağazadan bulabilirsin zira mağazalar daha fazla kazanıyor o şekilde satarak. Gitmişken şu kabloyu da alayım, şu parçayı da alayım, şu oyunu da alayım, şu vidayı da alayım. Tabi o stok nekadar dayanır belli olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gottabemobile.com/2013/11/05/ps4-release-date-stock-details-plus-pre-orders-christmas/

çıkış gününde mağazalarda stokta ürün olmaması çok büyük rezalet olur. Zira dediğim gibi ciddi bir kazanç getiriyor bu iş. İllaki sadece çıkış gününü kurtaracak kadar bile olsa mağazada stok bulundururlar. Sonuçta elde kalacak bir ürün değil. Satın almaya gelen kişi yanında belki başka ürünler de alacak. Bu ihtimal var. Aklında olmayan bir ürünü alacak. Gidecek orada belki bir indirim görecek, 3rd party aksesuar görecek vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada işim gereği istanbulda bir sony yetkili bayi ile çalışıyorum, sony smartwatch2 saatler filan alıp satıyorum ondan, ps4 için onlada konuşuyorum alış fiyatları belli olmadı ama bir indirimle alabilirürün ayırtabilirim tam 13 aralık için,

eğer amerikada stok yok haberleri gelmeye başlarsa 15 kasımdan sonra sony bayisidinden alıcam,

burdan da alacak olanlar varsa toplu alımda belki biraz daha indirim yaptırabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yes! Yes, really! As part of the PlayStation 4's standby mode, you can enable the console to charge USB devices even while it's (technically) turned off. No more keeping the console on to charge controllers! Or to charge anything else, for that matter! It's a minor detail, but boy is it an important one.

guzelmis bu
Sosyal ağlarda paylaş

tamamini yazayim bari
#1 - Party Chat works across entire system and all apps, 8 people per lobby, but you can make MORE THAN ONE LOBBY!

#2 – Broadcasting is fast and easy, with “adorable PlayStation-themed standby screen”. Standby screen is activated on screen whenever you switch from game to PS4 OS. During OS browsing, “On Air” indicator is present on the screen.

#3 – Double-tap PSButton to multitask to any app that was last active. Single press gets you back to the OS.

#4 – Play as a guest on another console does not carry on all system settings like on Xbone, but when you log out from guest console, all personal data (credit card info)is permanently deleted from that console.

#5 – Trophy screen shows PS4/PS3/Vita data, but now each trophy shows how rare it is (how many people managed to unlock them)

#6 – “The PlayStation Store is actually organized”

#7 - You can power USB devices while the console is off
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...