mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Xbox'tan 100 papel daha ucuz bu arada PS4. ingiltere fiyatı 50 pound daha mı az ne ayrıca euro ve dolar fiyatından. 399 dolar veya euro. 349pound ingiltere. ayrıca Sony direk http://i.imgur.com/fe4NUDb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Sam said: lol gif'ler çok iyi. multiplayer için aylık sub zorunlu mu ama onu anlamadım? immersive mp games online on ps4 yaziyor 75. sayfada ona istinaden ps plus gerekli mi online icin diye sordum muhtemelen oyle ama zaten halen bedava olmasini beklemek b biraz garip olacakti, plus istedigi rakama ulasamadi sonynin albeni koyacagi asikardi yani. 5 dolardan az diyor, xlive aylik kacti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ahaha abi çok iyi gifler ve picler var ya lol. http://24.media.tumblr.com/4b406857ae78405ec5157969e19cfac8/tumblr_mo7jbcoCjn1qce7tgo1_r2_500.gif https://dl.dropboxusercontent.com/u/12089928/Wii%20U.png Wii U Wii U Wii U ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Wii U hic giremez gibi geliyor bu yeni konsol savasina. O gamepad cok acaip. Zaten Nintendo'nun odagi handheld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Gerci Wii sessiz sakin satislarda 360'i da, PS3'u de gecmisti. 20m kadar takti ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Seru said: immersive mp games online on ps4 yaziyor 75. sayfada ona istinaden ps plus gerekli mi online icin diye sordum muhtemelen oyle ama zaten halen bedava olmasini beklemek b biraz garip olacakti, plus istedigi rakama ulasamadi sonynin albeni koyacagi asikardi yani. 5 dolardan az diyor, xlive aylik kacti ki valla bayağı deal-breaker, ben zaten multi oynamıyorum ps3'te birşey ama single-player oyunlarda net bağlantısı ve diğer oyunculardan content ekleyen özellikler var mesela disgaea 4 gibi oyunlarda. aylık parası verecek kadar bir olay değil çünkü pvp veya coop yapmıyorsun ama olmaması da oyunun bayağı içeriğini yokediyor. karakterler ve map'ler filan ekleniyor diğer oyunculardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 GERGE said: Gerci Wii sessiz sakin satislarda 360'i da, PS3'u de gecmisti. 20m kadar takti ikisine de. ama oyun satamadı, gerçek kazanç lisans komisyonlarından geliyor. nintendo kendi çıkıp "fail oldu wii" diye açıklama yaptı ki yarışa açık ara önde başlayıp, herkesin finali kazanmasını beklediği bir şirketin bunu kendilerinin itiraf etmesi, durumun ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. bence sega gibi bu nesilden sonra donanım kısmından çekilirler işin, sırf handheld ile devam ettirebileceklerini sanmıyorum sonraki nesilde. çünkü mobil en kıyasıya rekabetin yaşandığı alan şu anda ve nintendo her nesilde biraz kopuyor piyasadan son 10 yıldır. konsol deyince benim aklıma hala sega ve nintendo geliyor, küçüklükten öyle gördüm, yetiştim ama ikisi de değişen zamanlara ayak uyduramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 infamous gibi diger oyunculardan content ekleyen sistemi para ile yapacaklarini sanmiyorum. mesela psne gireceksin yani birak da haritayi cekim online olarak, farkli tutarlar diye `umuyorum` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 görünüşe göre ps+ ı zorunlu yapıcaklar multi için ps4te şunu ps3 releasede yapsalar kıyamet kopardı ama artık sorun olmaz. ps+ da öküz gibi library var ve adamlar resmen tonlarca bedava oyun veriyorlar her ay. yıllık 50 dolar verip 500 papellik oyun oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 microsoft işin cılkını çıkarınca sony de fırsat bilip sorunsuz geçirdi yıllık ücreti. 400$ konsol kandırmaca, 800$ aslında fiyatı aletin. pc fiyatına pc'den kötü aletler oynanacak yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ee hep boyle degil miydi olay oyun destegi, sorunsuz performans, su bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Asıl olay aklı fazla çalışmayan insanların zorlanmadan oyun oynayabilmesi. Arka sokaklar izler gibi izliyorsun olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 değildi, oyunlar daha pahalıydı, çok oyun alan için pc ile aynı fiyata çıkıyordu uzun vadede. az oyun alan daha ucuza oynamış oluyordu. şimdi sadece cod bile alsan pc fiyatına gelecek, çok oyun alırsan pc'den daha pahalıya gelecek. xbox'un en iğrenç kısmı zaten paralı mp idi, onu da aynen almış sony. ms bu kadar iğrençliği katladı diye "ya napalım olur o kadar" derse oyuncular, bu kazık endüstri standardı olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1146190/48ED090049C048C5B10AE52953B276E2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 yok öyle değildi. multiplayer oynama bedavaydı. birçok servis hep bedavaydı yeni sistemde öncekine göre sanırım tek kayıp multiplayer için ps+ zorunlu kesilmesi olucak 29th May: Kingdoms of Amalur: Reckoning 29th May: ICO and Shadow of the Colossus HD Collection 29th May: Demon’s Souls 5th June: Rayman Origins 5th June: Coconut Dodge Revitalised ps+ librarysi bu kadar büyüdükten sonra yıllık 50 dolar absürd iyi ama gene de gönül isterdi ki seçimi bize bıraksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 daha once beles oldugunu biliyorum, sam pcden kotu aleti pahaliya satiyorlar deyince tekelleme mevzusuna girince hep oyle degil miydi diye sordum. yani ps plus cekici degildi son zamanlarda biraz adam olmustu ama mp destegi icin ps plusi sart koymak cilginlar gibi ps plus sattiracak orasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 mp için zorunlu hale gelmişken ps+ zaten zorla alacak oyuncuların neredeyse hepsi, ps++ filan diye ekstra ücretle ayırırlarsa o bedava oyunları veya sadece hiç satmayan çöp arcade şeyler dışında birşey eklemezlerse ben şaşırmam. konsolu sattıran, oynatan oyunların çoğunluğu mp iken öyle cazip hale getirmek için uğraşmalarına pek gerek yok. efektif olarak konsolun fiyatını iki katına çıkarıyorlar resmen, oradan ekleyecekleri kazançları hesaplayıp xbox'tan fiyatı ucuz tutmuşlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ya sen same bakma. axedicedan farkı yok onun ayrıca o 400 papel fiyata headset dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 e sonucta xbox bu isten senelerdir milyar dolar somurmustur, elin japonundan ne istiyosun kardesim birak onlar da kazansin bir de ustune adamlar oyun indirimleri veriyor, beles oyun veriyor ivir zivir. he ps plus plus diye birsey olacagini sanmiyorum ihtimal bile vermiyorum he olursa sozun bittigi yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 hatta http://www.scei.co.jp/corporate/release/pdf/130611a_e.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ilk seriden almakta fayda var diyecegim de ps3de yaptiklari gibi featurelari dusurmesinler ama bunda dusecek ne feature orasi da tartisilir. bu arada headset ve hdmi kablosu yoktu ps3de. ama kamera veriyorlar mi goremedim altta ozellikleri olmasina ragmen onu veriyorlar mi belese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 konsolcuların haklarını ben savunuyorum pc bölümünde, axe'a müsaade etsem crystalnacht çeker konsolculara o bölümde. günahımı alma kaede. (:P) elin japonundan istediğim ms sömürdü diye onların da sömürmemesi. multiplayer dediğimiz olay pc'de çıktığından beri ücretsiz olageldi, ms bunu sömürü düzenine çevirdi ve hadi redneck'ler bunu yedi. şimdi gelip bütün dünya bu sömürü düzenini benimseyecekse, "eyvallah abi, al 400$ normalde bedava olması gereken bir özellik için" diyecekse, halo & cod'cu redneck'ten farkı kalmayacaksa, neden yıllarca xbox'a ve ms'e sövüldü o zaman? bu sömürü düzenine alet olmayın, sömürüden kaçacaz diye sömürgecinin kucağına atlamayın. tepkinizi gösterin. #direngamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 yok kamera ayrı satılıyor 60 papel sanırsam esas olay şimdi mmolar geliyor sürüyle. bu adamlar hepsini f2p yapmazlarsa veya aylık subsc. ücreti düşürmezlerse ps+ ile beraber aylıklar 20 papele falan yaklaşır o zaman sesler yükselir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 cep telefonlarına 1k+ verdiğimiz bir devirde bence fiyatı tartışmak çok anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ayrıca aylık 5$ bir paket sigara parası. ki verdikleri indirim, oyunlar derken kara geciyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar