Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ya o pc oyuncularının elit takılması falan tamamen hikaye

en basitinden ittiri foktan walking dead oyununda gördük. oyun bile denemiyecek ucubeye konsollarda burun kıvırıp lol film diye dalga geçenler köpek gibi AMAN TANRIM ÇOK DUYGUSAL DEM FEELS MAAN ;_; diye oynadı

çıkar heavy raini, çıkar god of warı pc ye sabahtan akşama çadırı dikip oynamazlarsa bende adam değilim
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

tomkat said:

su kelimeyi kullanmaktan nefret ediyorum ama fakir eglencesi degil video oyunlari

Ayni sey Televizyon icin deniliyordu, sonra Personal Computing, sonra Cep telefonu.

teknoloji o kadar gelismedi ne yazik ki

10 sene sonra herkes telefonunda dx 13 destekli tessellation'u tavan yapmis oyunlar oyniycak

o zaman da VR modulleri cikar yine alim gucu yetersiz kullanici satin alamaz onlari

vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

ben de diyorum ki 3 sene boyunca oyunlara 5k verebilen biri guncellenebilir konsola da 2k para ayirabilir

senin dedigin 12 yasindaki veletler tek oyunla 3 sene geciren

3 senede oyunalra 5k veren kişiler azınlık, ezici çoğunluk senede ortalama 2-3 oyun anca alıyor, wii için bu rakam 1 in altındaydı bi ara
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
şimdi eleştirlen iki nokta var

1-donanım neden en iyi değil
2-geri uyumluluk niye yok

eh ps3 de soylediğiniz iki şeyide yaptı adamlar, karşılığında az daha batıyorlardı

ps3'te donanın en iyi değildi, xbox360'dan iyiydi belki ama her oyunu native 1080p ve 4xAA destekleyecek kadar iyi değildi.
amerikadaki adamlar baktılar çıkan oyunların grafikleri ps3 ve xbox360 arasında fark yok, hatta xbox360'ın grafikleri daha iyi, o yüzden xbox360'a yöneldiler.

ps3'ün batmasının nedeni donanımı en iyi yapması ve geri uyumluluk koyması değildi.
cell'i kullanmışlığım yok ama hep söylenen "kullanması ve öğrenmesi çok zor" olmasıydı. potansiyelini kullandırtmadı, developerların birçoğu ps3 cell'ten kaçtı.
ps3'e oyun çıkmadı birkaç exclusive dışında. oyun çıkartmakta xbox360'la yarışamadı, adı "nogaem"e çıktı.

psvita'da da aynı şey, adam gibi oyun çıkmıyor.

ps4'te "bizi dinlemesinler böylece batmaktan kurtulurlar" diye bişi yok. eğer gene oyun çıkartmazlarsa koca seneyi 2-3 oyunla çarçur ederlerse,
istedikleri kadar bizi dinlemesinler gene batarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

patide ozellıkle konusanlar hep 80-90 arası turkıyenın kayıp nesli, yabancı çağdaşları gibi nintendo ile ve konsolla buyumemiş, turk aile yapısının alım gucu ve imkansızlıklar yuzunden "ders calısma" kisveti altında PC ile oyun oynamaya başlamış bir nesil

su o kadar yalan yanlis bi tespit ki

sirf quake 2 oynayabilmek icin essek yukuyle para verip sifirdan pc alan ben dahil o kadar cok tanidigim var ki

quake 3 icin ayni sey

sen bunu nasil kiytirik nintendo konsoluyla karsilastiriyosun aklim almiyo

ha kiytirik diyerek oyunlarina bok atmiyorum bu arada

nintendo candir
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öle console gaming inanılmaz ucuz bi hobi
300 dolara 1 sene egleniyosun
sonra senede 60 dolar daha verip devam ediyosun
senden benden cok played time ı var bu adamların

pc nin bizde nostaljik etkisini viktor anlatmıs
14 yasında amerikalı bi cocuk babasından su sogutmalı sistem için radyator istemez
ben istedim dayak yiyodum manyak mısın olm ne radyatoru diye
lan turkiyede yokluktan bi donem pentium II 300 ler yoksattı
herkes overclok yapıyodu hobi olarak bi donem
ole sacma bi donem gecirdik
ps1 bile duzgun tutmadı ki turkiyede
turkiyedekonsoldediğin ps2 ve PES le geldi
yoksa kimsenin haberi yoktu konsoldan felan
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

tomkat said:

ben de diyorum ki 3 sene boyunca oyunlara 5k verebilen biri guncellenebilir konsola da 2k para ayirabilir

senin dedigin 12 yasindaki veletler tek oyunla 3 sene geciren

3 senede oyunalra 5k veren kişiler azınlık, ezici çoğunluk senede ortalama 2-3 oyun anca alıyor, wii için bu rakam 1 in altındaydı bi ara

ya borca harca girip dandik iphone alan insanlarin oldugu bi dunyada yasiyoruz

artik konsollar da smartphonelar gibi bi statu sembolu gencler arasinda

borca harca girer sirf cod 9 oynamak icin alir 2klik aleti ne var yani
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

eee tomkat viktoru destekliyosun işte
adamda diyo ki bizdeki pc gaming hastalıgı yokluktan
yasıtlarımız amerikadanintendojaponyada famiconoynarken biz turkiyede olmadıgından oynamadık
pcde alaattin oynucaz diye hevesimiz yoktu yoksa maryo varken

yokluk dedigi nintendo yoklugu mu sefalet mi

ona gore cevap vericem

yoksa cok isteyen getirtirdi yani konsolu da oyunlarini da
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

pc oyuncularının bu ütopik rüyalarına hastayım cidden. online oyunlar olmasa unutulup gidecek bir platform pc oyunculuğu artık. strateji oyunu bile yapılmıyor. adventure da yok. bir tek fps'yi daha rahat oynuyoruz klavye mouse. tek artısı o. bir de grafikler çok iyi görünüyor.

bravo o zaman, sırf siz driver yüklemeyi beceremediğinizden, sırf tuşa basayım oynatsın hatta aaaa dur tuşa basayım kendi oynasına döndü oyunlar. çünkü neden? konsolun genel kitlesi oyunları pc'de açmayı bırak oyun oynamayı bile beceremiyor. zor ve detaylı oyunlara gelemiyorlar.

diğer yandan diyorsunuz ki mis gibi konsollarda oynayayım pc'de uğraşılmaz bi dünya işle. bu işlerle sony ve microsoft uğraşsın 1 kere, biz de konsolu satın alıp çıkan tüm oyunlara fazladan para verelim. ama düşünmüyosun ki her oyun başına bu sahipli platformlarda para kesildiğini. her oyuna olması gerekenden %15-20 fazla para vermeyi veya oyunun %15-20 daha az içeriğe sahip olmasını yadırgamıyorsunuz. ne kadar çok oyun aldıkça o kadar geçirildiğini fark etmiyosunuz tabii.

sony ve microsoft oyunculuğu konsollara kaydırdı, herkes kolayına geçti, bu yüzden eskisi gibi oyun yapılmıyor pc'ye. strateji oyunu da çıkıyor adventure oyunu da çıkıyor pc'ye çıkmıyor değil, ama sen görmüyorsun çünkü arkasında eşşek gibi reklamını yapan sömürgeci firmalar yok. sessizce çıkıyor, hardcore kitlesiyle yaşamını sürdürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

anaadıgın hala aynı sey tomkat
telefon yada konsoluoynamakicin ortalama 50 iq gerekiyo
pcde oyun oynamak daha dogrusu optimum oynamak icin 2 master bi doktora lazım
hardwareları topla birleştir
optimum driverları yukle
onnarı surekli uptodate tut
o oyun bu kartla bu oyun o kartla uyumlu olsun
install et patchle yoksu dosya corrupt oldu onu sil
forum takip et
bilmemne
pc gaming zor iş
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

senede 3-5 oyun anca çıkıyor PC'ye artık. pazar payını tamamen kaybetti oyunlar konusunda PC.

wysiwyg:

http://www.gamechup.com/wp-content/uploads/2012/12/video-game-releases-2013.jpg

hakikaten senede 3-5 oyun anca çıkıyormuş PC'ye, pazar payını tamamen kaybetmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

niye yokluktan olsun abi . o dönemde starcraft , age of empires gibi efsane rtsler vardı pc için . Hangi konsolda bu oyunlarda oynadıgın zevki alacaktın . Competitive kasılacak oyunlar pc'deydi o dönem şimdi de öle . Bir tane oyun yok konsolda competetive kasabileceğin fark burda . Ben de ps3 aldım 2 ay oynadı exclusive oyunlaı sonra sattım mesela konsol benim için bu kadardır .
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

parasi olan gamer her sene pc de gunceller, her cikan konsolu da alir, her cikan oyunu da, nasil bi arguman lan bu.

misal ben hala 2006 pc ile takılıyorum. son indirimde anca dedim "acep ps3 mü alsam artık" fln diye sonra baktım move vs yine artıo fiyat. o fiyata pc yenilerim dedim.

sonuç: 2006 pc devam

sadkljda

peh
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

hamsilipilav said:

abi oyun fiyatlarını eklemeden mi konuşuyorsunuz anlamadım 300 dolara nasıl eğleniyorsun bi sene

bi xbox alıyosun
bi call of duty milf hunter 9 alıyosun
1 sene oynuyosun aynı oynu

lol böle mi tartışıyorsunzu burada cidden yani 1 oyunla 1 seneyi adam argüman olarak mı sundu pc gaminge karşı lol
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

anaadıgın hala aynı sey tomkat
telefon yada konsoluoynamakicin ortalama 50 iq gerekiyo
pcde oyun oynamak daha dogrusu optimum oynamak icin 2 master bi doktora lazım
hardwareları topla birleştir
optimum driverları yukle
onnarı surekli uptodate tut
o oyun bu kartla bu oyun o kartla uyumlu olsun
install et patchle yoksu dosya corrupt oldu onu sil
forum takip et
bilmemne
pc gaming zor iş

tamam olabilir ama sen de benim dedigimi anlamadin

ben diyorum ki konsollari guncellenebilir ve kaliteli donanimla 400 dolar yerine 2kdan satsinlar, pc ile grafiksel olarak bi farki kalmasin hem de moduler olsun

benim istedigim konsolla pc arasinda ucurum kadar fark kalmasin

o zaman ne driverle ne toplamayla ugrasmadan mis gibi grafiklerle oynarsin

sadece hardware parasi daha fazla olur diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...