Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karlı yolda legodan araba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bu arabanın markasını görebilen ya da bilen var mı? Bu nedir ya? Bildiğin lego kullanıyormuş adam. Bilen varsa söylesin de almayalım bu araçtan...
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/28943/20019019/1/rusya-daki-inanilmaz-kaza-saniye-saniye-kaydedildi.aspx
Mesaj tarihi:
Araç en zayıf yerinden darbe alıyo yalnız. Marka farketmez, o ebattaki araçların hepsi öyle olur o darbede. Hummer H1 falan olsa anca yırtar heralde, kütle olarak büyük olduğu için.

edit: bi de ardeth adam atraksiyona girmiyo, videonun daha uzununu bi yerlerde izledim (hatırlamıyorum) düz giderken soldaki kara giriyo biraz, orda kayıyo. sonrasında savrulmaya başlıyo kontrol edemeyip.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand'in dediği gibi adam önce tekerleği kara kaptırıyor, oradan kurtulmak istersen sağdaki kamyona çarpıp sonrasında karşı şeride geçiyor. Kontrolünü kaybediyor yani arabanın taa en baştan.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

edit: bi de ardeth adam atraksiyona girmiyo, videonun daha uzununu bi yerlerde izledim (hatırlamıyorum) düz giderken soldaki kara giriyo biraz, orda kayıyo. sonrasında savrulmaya başlıyo kontrol edemeyip.

Şimdi orda bi sollama hareketi var mı yok mu sen onu de bana? Sollama varsa yeterince attraksiyon öyle bir havada. Zinciri var mı yok mu onu göremiyorum yoksa daha ağır küfretcem adama. Diğer yoldaki dangalak da sollama yapmaya çalışıyor zaten. İnsanlar gitcekleri yere yarım saat erken gidebilmek için ne angutluklar yapıyor ya.

Üstüne üstlük (ben de uzun videoyu izledim) dünyanın da en kötü sollamasını yapıyor.
Mesaj tarihi:
Bi videoyu alıp otomotiv dalındaki hocaların odasının önüne projeksyon ile yansıtıcam lan. Gerekirse tekrar tank mantığıyla araç yapmaya dönsün otomotiv piyasası. Çok korkunç sdf.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bi videoyu alıp otomotiv dalındaki hocaların odasının önüne projeksyon ile yansıtıcam lan. Gerekirse tekrar tank mantığıyla araç yapmaya dönsün otomotiv piyasası. Çok korkunç sdf.

almanyayı örnek almak lazım bu konuda mercedes, bmw falan bu durumlara düşmez kamyon neresinde girerse girsin sdf
  • Yeni Oluştur...