Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirlendiğinizde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bundan tam 6 gün önce muhasebeciyi tartakladım.
7/24 gece gündüz demeden köylüyle uğraşıyorum.Lafdan anlamıyo köylü milleti zaten.Sinir stres her zaman.Bide yoruluyorum büyük baş hayvanla uğraşması bitiriyo.Son 3 gündürde 2 saat filanla uyku geçiştiriyodum.
Bide o kadar işin ortasında muhasebeci böle gereksiz 1-2 cümle söyleyince sinir krizi geçirmişim.Elimden aldılar valla.
Hoş iyiki vurmadım yarısı boşa gidicekti sonra da bir sürü tatava.
Tabi sonra dan dudağı filan patlamış elemanın o nası oldu anlamadım tabi.
Aslında şöle güzelce bi dövseydim baya rahatlıcaktım ama nasip.
Mesaj tarihi:
corpyninki fenaymış.

insanlarla haşır neşir olmayan sinirlenmiyor zaten kolay kolay. sgkda falan devlet memuru olsam yemin ediyorum seri katil olurum ben. stalklarım gıcık olduğumu. sonra gönderirim öteki tarafa. 2 metre yakınımda istemem öyle insanları.

ne çirkefler var ne hödükler var ne çingenler var.

sinirlendiğim insana acıyorsam sessiz kalırım. bilgiçse bağırırım. arkadaşıma sinirlenirsem kurduğum maksimum yüksek sesli 3 cümle olur.

sinirlenince duvara dönüşmek en iyisi. ama sağlam sinire sahip olmak lazım. sonra gerekirse çemkirirsin kişinin yüzüne normal tonda.
Mesaj tarihi:
Ren said:

insanlarla haşır neşir olmayan sinirlenmiyor zaten kolay kolay.

aynen
sonra gelip bana "abi sen niye bu kadar sakinsin" diyolar
la niye sinirleniyim ki sinirlenicek bişey mi yaşıyorum sanki
Mesaj tarihi:
Sinirlenince tek yapmayacağıma emin olduğum şey eşyaları parçalamak (Durduk yere parçalayanlara illet olurum)

Onun dışında ne yapacağımı ben dahi kestiremiyorum, küfür de edebilirim, sinirlendikten sonra birden sakinleşip boşver de diyebilirim.
Mesaj tarihi:
aaz yukarda sakinim tıtıt yazmışım ama az önce elektrik süpürgesi masadan düşmesin diye yumruklayınca sağ elimin derisi soyuldu gene tıtıt.

şu da 10 yıl sonraki halim muhtemelen

http://www.youtube.com/watch?v=Xa_db5l0q4Q

ama bu kadar cool olur muyum bilemem
Mesaj tarihi:
AAAAAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASFDCCCCCCCCDSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
  • Yeni Oluştur...