sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 BAŞLIĞA HİTABEN, I SEE WHAT U DID THERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ben sigara içiyorum ya çok sinirlendiğimde. inanılmaz sinirlendiysem ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bir de dövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 birinden çıkartıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bundan tam 6 gün önce muhasebeciyi tartakladım. 7/24 gece gündüz demeden köylüyle uğraşıyorum.Lafdan anlamıyo köylü milleti zaten.Sinir stres her zaman.Bide yoruluyorum büyük baş hayvanla uğraşması bitiriyo.Son 3 gündürde 2 saat filanla uyku geçiştiriyodum. Bide o kadar işin ortasında muhasebeci böle gereksiz 1-2 cümle söyleyince sinir krizi geçirmişim.Elimden aldılar valla. Hoş iyiki vurmadım yarısı boşa gidicekti sonra da bir sürü tatava. Tabi sonra dan dudağı filan patlamış elemanın o nası oldu anlamadım tabi. Aslında şöle güzelce bi dövseydim baya rahatlıcaktım ama nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 daggering yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 en yakınımdaki nesneyi parçalıyorum, ahşap giysi dolabı indirmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 nefes almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Duruma göre değişir.Kafamda öyle senaryolar var ki kimisinde adamı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ben sinirlenmek nedir bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 senin pasaport bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Benim passsport bitiyoR, ben türkçe az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hizmetinizde! http://i.imgur.com/Kr8ZR.jpg http://www.posta.com.tr/pazarpostasi/HaberDetay/Profesyonel_dayak_yiyici.htm?ArticleID=110692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 corpyninki fenaymış. insanlarla haşır neşir olmayan sinirlenmiyor zaten kolay kolay. sgkda falan devlet memuru olsam yemin ediyorum seri katil olurum ben. stalklarım gıcık olduğumu. sonra gönderirim öteki tarafa. 2 metre yakınımda istemem öyle insanları. ne çirkefler var ne hödükler var ne çingenler var. sinirlendiğim insana acıyorsam sessiz kalırım. bilgiçse bağırırım. arkadaşıma sinirlenirsem kurduğum maksimum yüksek sesli 3 cümle olur. sinirlenince duvara dönüşmek en iyisi. ama sağlam sinire sahip olmak lazım. sonra gerekirse çemkirirsin kişinin yüzüne normal tonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ren said: insanlarla haşır neşir olmayan sinirlenmiyor zaten kolay kolay. aynen sonra gelip bana "abi sen niye bu kadar sakinsin" diyolar la niye sinirleniyim ki sinirlenicek bişey mi yaşıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 imzandan utan ula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Sinirlenince tek yapmayacağıma emin olduğum şey eşyaları parçalamak (Durduk yere parçalayanlara illet olurum) Onun dışında ne yapacağımı ben dahi kestiremiyorum, küfür de edebilirim, sinirlendikten sonra birden sakinleşip boşver de diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 genel olarak insanları agresif yapan bir ilacı duzenli alıyorum yaklasık 10 senedir bir seye sinirlendigimi görmedim gayet sakin biriyim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 beni sinirlendirmek istemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aaz yukarda sakinim tıtıt yazmışım ama az önce elektrik süpürgesi masadan düşmesin diye yumruklayınca sağ elimin derisi soyuldu gene tıtıt. şu da 10 yıl sonraki halim muhtemelen http://www.youtube.com/watch?v=Xa_db5l0q4Q ama bu kadar cool olur muyum bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ahah nerden bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 in bruges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 önce kendi seviyeme çekiyorum, sonra tecrübemle alt ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 tansiyonum yükselir ve agresifleşirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASFDCCCCCCCCDSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar