Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

axedice

Öne çıkan mesajlar

Remus said:

Wolas said:

ha sen hiç thief-kensai olup kensai açıp backstap vurmamışsın

Valla ben baisiyorum summonlari onlar kesiyo. en kolay solo yolu iste. Herşeyi kesmek istiyorsan mage/sorceress olmak lazim. Clericte bol bol summon veriyo, ustune en iyi saveler clericte ad&d de
cleric in summonlar çok cacık biraz ilerde. en güçlü summon mage in planeter ı.
Sosyal ağlarda paylaş

Pati ahalisine birkaç sorum olacaktı.

Şimdi şu kensai/mage fantazisini daha önceden yapmamıştım. Şimdi enhanced çıkmışken girişeyim dedim.

Karakteri tamamiyle BG2:Enhanced'ta import etmek için hazırlıyorum. Double wield Celestial Fury kullanacak, o yüzden WP'de Katana + Two Weapon gidiyorum.

Birincisi oyunda doğru düzgün katana yok, millet ağlamış zaten, ikincisi exp cap anca 9-10 lvl olmana yetiyor. Demişler level 9'da kensai'yi bırak, mage'e geç. Ee ne anladım ben?

Levelcap'i açıyorlar sanırım, peki o halde karakteri import edebilir miyim acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

kensai olarak lvl 9 ol, bi level daha aldığında dual class'a tıklayıp mage seçeceksin. aldığın hp vs. kalacak, mage de lvl 9 olana kadar kensai özelliklerini kullanamayacaksın. bg1'i oynayalı çok oluyor , lvl cap olsa bile xp cap olmaması lazım diye biliyorum. o yüzden sorun olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Pati ahalisine birkaç sorum olacaktı.

Şimdi şu kensai/mage fantazisini daha önceden yapmamıştım. Şimdi enhanced çıkmışken girişeyim dedim.

Karakteri tamamiyle BG2:Enhanced'ta import etmek için hazırlıyorum. Double wield Celestial Fury kullanacak, o yüzden WP'de Katana + Two Weapon gidiyorum.

Birincisi oyunda doğru düzgün katana yok, millet ağlamış zaten, ikincisi exp cap anca 9-10 lvl olmana yetiyor. Demişler level 9'da kensai'yi bırak, mage'e geç. Ee ne anladım ben?

Levelcap'i açıyorlar sanırım, peki o halde karakteri import edebilir miyim acaba?
kensai/mage olayı bg1 den başlayarak çok zor. kensai olarak ağlarsın bg1 de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
modların yaptıgından fazlasını sunmuyor. insan kandırılmış hissediyor, biliyorum.

ancak evde orjinal baldurs 1+2 cd set olmasına ragmen ve mod kurmaktan oteye bir sey eklemediğini gormeme ragmen yine de satın aldım. cd tak cıkarla ugrasmak istemeyenler tarafından alınmasını da oneririm.

bu genre nin halen para kazandırdıgını da gostermek lazım.

edit notu: steam versiyonu direk atari satıyor ve karar mekanizması o. mobil versiyonlarda diger partnerler de var.
Sosyal ağlarda paylaş

sebep muhtemelen atari nin finansal olarak çakılmış olması. eger sozlesmede ek patch uretiminde masrafları ya da bir kısmını atari nin karsılayacagına dair bir madde varsa, ek maliyeti durdurmak icin ona da engel olmuşlardır.

ancak app store dan satış yapmanın bir ek maliyeti yok. oranın durdurulması mantıklı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Atari fikri mülkleri teker teker satılacak. Bu arada birileri eternity project in cektiği ilgiyi gorerek büyük ihtimal 3D bir BG3 icin baya para dokecek açık arttırmada.

Asıl o zaman yeni lisans sahibi ile bu BG:EE yi yapan firmanın arasının nasıl olacağı belli olmayacağı için bunun akıbeti daha da karışacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

3 aydır peç çıkmıyormuş publisherla olan problemler yüzünden, yakın bir sürede düzelecek gibi de değil, inanılmaz buglı olduğunu yazıyor herkes. bende alacaktım ama bunları okuyunca vazgeçtim.

daha ilk quest'te bug'laniyor oyun. ya konsoldan eklemek gerekiyor item'i, ya da oyunu bastan acmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...