Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Büyüyle keser. np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Edwin'den iyi mage, Viconia'dan iyi cleric olmaz. Açık ara evil partiler daha güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Remus said: Wolas said: ha sen hiç thief-kensai olup kensai açıp backstap vurmamışsın Valla ben baisiyorum summonlari onlar kesiyo. en kolay solo yolu iste. Herşeyi kesmek istiyorsan mage/sorceress olmak lazim. Clericte bol bol summon veriyo, ustune en iyi saveler clericte ad&d decleric in summonlar çok cacık biraz ilerde. en güçlü summon mage in planeter ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Kaldım reroll ekranında gene ahahaha. edit: of özlemişim lan. güzel oldu çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 89 rolladım ben karakter için 10 dakika uğraşıp. Sorcerer oldu sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Şu oyun gibi sene de 1-2 oyun çıksın. 2000 li jenerasyonun beyni yanar. Abilities reroll, alignment, dual multi class ne seçicem derken... Test edilip, onaylanmış nesiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Pati ahalisine birkaç sorum olacaktı. Şimdi şu kensai/mage fantazisini daha önceden yapmamıştım. Şimdi enhanced çıkmışken girişeyim dedim. Karakteri tamamiyle BG2:Enhanced'ta import etmek için hazırlıyorum. Double wield Celestial Fury kullanacak, o yüzden WP'de Katana + Two Weapon gidiyorum. Birincisi oyunda doğru düzgün katana yok, millet ağlamış zaten, ikincisi exp cap anca 9-10 lvl olmana yetiyor. Demişler level 9'da kensai'yi bırak, mage'e geç. Ee ne anladım ben? Levelcap'i açıyorlar sanırım, peki o halde karakteri import edebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kensai olarak lvl 9 ol, bi level daha aldığında dual class'a tıklayıp mage seçeceksin. aldığın hp vs. kalacak, mage de lvl 9 olana kadar kensai özelliklerini kullanamayacaksın. bg1'i oynayalı çok oluyor , lvl cap olsa bile xp cap olmaması lazım diye biliyorum. o yüzden sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 lvl cap dediğin şey xp cap zaten. orjinali gibiyse amna gelene kadar lv9 zor olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 xpcap 161000. bg2'ye import olmamasi mumkun degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Deathblade said: Pati ahalisine birkaç sorum olacaktı. Şimdi şu kensai/mage fantazisini daha önceden yapmamıştım. Şimdi enhanced çıkmışken girişeyim dedim. Karakteri tamamiyle BG2:Enhanced'ta import etmek için hazırlıyorum. Double wield Celestial Fury kullanacak, o yüzden WP'de Katana + Two Weapon gidiyorum. Birincisi oyunda doğru düzgün katana yok, millet ağlamış zaten, ikincisi exp cap anca 9-10 lvl olmana yetiyor. Demişler level 9'da kensai'yi bırak, mage'e geç. Ee ne anladım ben? Levelcap'i açıyorlar sanırım, peki o halde karakteri import edebilir miyim acaba?kensai/mage olayı bg1 den başlayarak çok zor. kensai olarak ağlarsın bg1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 aynen, kensai/mage bg1'de yapacaksan 6'da mage'e gececeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 plan yapmadan oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 anı yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 https://torment.inxile-entertainment.com/about https://torment.inxile-entertainment.com/images/wallpaper/sample.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aaa bu nedir böyle? Yeni bişey heralde, teşekkürler SEREGLIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 atarinin isteği ile Beamdog and the Apple App Store dan kaldırıldı oyun, ayrıca 2. oyunda on-hold deniyor, sadece atari satabiliyor şu an. steamde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Steamde %75 indirimli go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 5 dolar bile etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 İndirimde olsa bile sakın almayın, ya gogdan ya da atarinin yayınladığı compilationdan baldur 1 ve 2yi yükleyip üzerine tutu kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 modların yaptıgından fazlasını sunmuyor. insan kandırılmış hissediyor, biliyorum. ancak evde orjinal baldurs 1+2 cd set olmasına ragmen ve mod kurmaktan oteye bir sey eklemediğini gormeme ragmen yine de satın aldım. cd tak cıkarla ugrasmak istemeyenler tarafından alınmasını da oneririm. bu genre nin halen para kazandırdıgını da gostermek lazım. edit notu: steam versiyonu direk atari satıyor ve karar mekanizması o. mobil versiyonlarda diger partnerler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 3 aydır peç çıkmıyormuş publisherla olan problemler yüzünden, yakın bir sürede düzelecek gibi de değil, inanılmaz buglı olduğunu yazıyor herkes. bende alacaktım ama bunları okuyunca vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sebep muhtemelen atari nin finansal olarak çakılmış olması. eger sozlesmede ek patch uretiminde masrafları ya da bir kısmını atari nin karsılayacagına dair bir madde varsa, ek maliyeti durdurmak icin ona da engel olmuşlardır. ancak app store dan satış yapmanın bir ek maliyeti yok. oranın durdurulması mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Atari fikri mülkleri teker teker satılacak. Bu arada birileri eternity project in cektiği ilgiyi gorerek büyük ihtimal 3D bir BG3 icin baya para dokecek açık arttırmada. Asıl o zaman yeni lisans sahibi ile bu BG:EE yi yapan firmanın arasının nasıl olacağı belli olmayacağı için bunun akıbeti daha da karışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bingildak said: 3 aydır peç çıkmıyormuş publisherla olan problemler yüzünden, yakın bir sürede düzelecek gibi de değil, inanılmaz buglı olduğunu yazıyor herkes. bende alacaktım ama bunları okuyunca vazgeçtim. daha ilk quest'te bug'laniyor oyun. ya konsoldan eklemek gerekiyor item'i, ya da oyunu bastan acmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar