Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 me ost nin 80%i falan çöp ama meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ne kadar gereksiz is yahu yeni muzik eklemek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Müzisyeni bilmiyoru ama Dave Gross iyi adamdır. Memnunum. Troy Dennings gibi biri gelse daha uygun olabilirdi diye düşünülebilir ama Dave Gross BG tarzı için en uygun kişilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Dave Gross FR'dek en iyi öykü editorlerinden ve yazarlarından. Ortaya iyi bir şeyler çıkaracağından eminim. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ben de müzisyeni bilmiyorum mass effectin müziklerini de o kadar hatırlamıyorum. adamın genreyi ve oyunu sevmesi hoşuma gitti sadece heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 https://twitter.com/TrentOster/status/218818983158222848 https://twitter.com/TrentOster/status/218821633819934720 AHAHAHAHA penistir git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ohahaha 10 yıllık oyunu hd yapıp dlc satmak brilliant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Baldur's Gate'e az bile abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ilk küfür ettim bende ama adam akıllı yeni mekanlar, timelineına uygun güzel FR lore'u ile harmanlanmış hikayeler, dungeonlar ve güzel seslendirilmiş NPCler koyacaklarsa şöyle 1-2 dolar gibi ucuz fiyatlara o zaman çokta kötü bir şey olmaz. Ama abuk sabuk şeyler getirip 9.99'dan falan dayarlarsa allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Zaten herkesin oynadığı bir oyun, DLC'ler de oyuna dahil etmeleri lazım. Yok vakit nedeniyle diyorlarda ilerde bedavaya vermeleri lazım. Ama Throne of Baal sonrası Imoen ne yaptı, Bo'ya ne oldu, Viconia underdark'a dönüyor, aftermath - Ust Natha temalı DLC'ler çıkaracaklarsa alırım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Olm dlc satacak olsalar bu kadar adam toplamazlar; yazar filan... su ana kadar da on kere cikardi zaten sadece ondan ibaret olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ing. baldurun kapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 guzel guzeeel bu sicakta balkona yatip ipadde magic 2013 oyniyorum, felaket zevk, baldurun kapisida ciksin serin serin klavye basinda iki buklum olamdan yatip oyniiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bi ss atsınlar artık; 6 aydır adamlar HD yapıyoruz diye bağrıyorlar, ortada hala bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bi çıksında oynayak ya sırf baldurs gate kurmuyorum makinaya remake oynayacam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://baldursgate.com/ countdown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ne zaman çıkacağına dair açıklama için bile geri sayımmı yapıyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 29 saat sonra oyun çıktıysa helal olsun da, sanmıyorum öyle bir sürpriz yapçaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 said: "Evil" is a term wept by the weak and the defeated. What have I done? I have cleansed the world of a band of treacherous dogs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://www.darkestofangels.com/wp-content/uploads/wm-media/darkest-of-angels/gallery/battlenet/evil-is-back.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 me want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Aldım, gururlu ve mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 match making ilginç olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17u151kt0jyr4jpg/xlarge.jpg The classic role-playing game will see new life on September 18, when developer Beamdog releases Baldur's Gate: Extended Edition, an enhanced remake with new characters and a new adventure that the company says will take you six hours to play through. PC and Mac versions of the game will run you $20 unless you pre-order, in which case they'll be $18. They'll come with three new playable sidekicks: half-Orc Blackguard Dorn, half-elf Wild Mage Neera, and human monk Rasaad. Baldur's Gate: Enhanced Edition will also feature a new dungeon called The Black Pits, set within the Underdark, that tasks you with fighting your way through fifteen levels of arena-style battles. http://img.gawkerassets.com/img/17u152aggw6zfjpg/xlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 çizimler çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar