fenris Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ben de tercih etmem ama olsun. ne cikarsa ciksin alicam. son zamanlardaki hareketlenmeler hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 oyun f2p mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yok abi. Normal kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yeni ipad geyiği yapmasınlar, ipad 2'mde çalışsın, başka da bişey istemem. ipad'de fallout falan da oynanabilir bence çok güzel, bunun önünü açarsa eğer bu proje mükemmel olur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yeni ipaddeki çözünürlük benim ekranda yok bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Viktor said: Optimize edilmemi kntrollerle ipadde ouyun oynamak iskence direk, point&click bile kastirabiliyor portlarla hic ugrasilmaz Ipad sayesinde HD bg oynicaksini PCde iste, laf ediceginize sukredin nede olsa yuzde 90 gene korsan alip AH AZIZIM NE OLCAK BU PC GAMINGIN HALI diye laf edicek ehue Ruscudan bile para verip almaz bunu millet multi yok diye nasıl ya niye multi yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Cuce said: bilgisayar basında alt tab/mouse/klavye teknolojisiyle oynamak varken goril gibi iki büklüm kanepede ipadle oyun oynamam kesinlikle. eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bu arada takip etmedim de bende ipad yok napcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 PC'de de çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ha iyi o zaman çıksın bana farkmaz. hatta adamlar daha çok para kazancaksa ipadden desteklerim bile ki bgIIIü de yapmaları garanti olsun heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 abi okumaya üşendim 30 sayfayı bg3 mü geliyor izometrik bg 3 gelsin hemen bir çocuk yapıp 9 ay sonra kurban ediyorum. bg hikayesi bitti ki cıkcık derseniz tiner döker yakarım topici bg hmmmpsf bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bg3 değil bg1 ve 2 ee geliyor. grafikleri güzelleştirip yeni dialog seslendirmeleri koyup biraz daha genişletip ee olarak çıkartacaklar. ama iyi kar ederlerse bg3 için kickstarter de yapabilieceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bg1+exp ve bg2+exp'in kutulu haline sahip olanlara bedavaymış diye duydum EE. hala o eski cd'leri saklayanlara bir güzellik yapacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yok öyle bir şey adamlar beamdogdan satalım site popüler olsun diye oraya exclusive yaptılar zaten, yapsalar hoş olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Oski said: bg1+exp ve bg2+exp'in kutulu haline sahip olanlara bedavaymış diye duydum EE. hala o eski cd'leri saklayanlara bir güzellik yapacaklarmış. hem kutulu versiyona, hem pack versiyonuna, hem de gog versiyonuna sahip olanlara üste para mı veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 torrent cos kos zipla derim ben. fakirim ayrica param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Orjinali olana oyunları bedava verebilirler gibi görünmüyor bence. Bayağı suyunun suyu yapıp para çekme derdindeler diye düşünüyorum. Olsa iyi olurdu tabi, bedavadan EE görürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paranın suyunun suyunu çıkartmaya niyetli olsalar 5 saatlik oyunlar için 60 €, o oyunun tek bir skini için de 10 € istenen bir çağda 100 saatten fazla oynanışa sahip bir oyunu "Ya bunun fiyatını 10 $'dan fazla yapmayız, fazlasına gerek yok" diye çıkartsınlar diye bir soru sormak istiyorum bu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Gog'da her sistemde çalışan 4 oyunu birden 10 dolara alınabiliyorken üç-beş şey ekleyip 60 dolara piyasa sürerlerse kimseye satamazlar. Büyük ihtimalle o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bone said: Oski said: bg1+exp ve bg2+exp'in kutulu haline sahip olanlara bedavaymış diye duydum EE. hala o eski cd'leri saklayanlara bir güzellik yapacaklarmış. hem kutulu versiyona, hem pack versiyonuna, hem de gog versiyonuna sahip olanlara üste para mı veriyorlar? adını oyun içi bir npc veya location'a verdikleri iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Kutusu var bende de. Bulayım, kim bilir nerededir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bende 2si de var :D 1. standard , 2. collector's . kitaplari, hintguide lari da mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 benzer bir geri dönüş iwd için de düşünülüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Redeagle said: Orjinali olana oyunları bedava verebilirler gibi görünmüyor bence. Bayağı suyunun suyu yapıp para çekme derdindeler diye düşünüyorum. Olsa iyi olurdu tabi, bedavadan EE görürdük.e babalarinin hayrina mi yapsin adamlar? hayir ilk cikaran firma olsa tamam da sonucta indie adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Eh bende para çekme derdinde olduklarından bedava EE vermelerinin pek olası gözükmediğinden korktuğumu yazmışım zaten. Baldur's Gate serileri için senelerce mod, server desteği sağlayan tonlarca insan oldu gerçi. Onları enayi yerine koymamak lazım. Derdi para olmayan insanlar öyle şeyler yapabiliyorlar. İşin o yönü bir kenara bırakalım. Babalarının hayrına yapsınlar abisi, yaparken bana mı sordular? Indie'ysen indie gir olaya. indie firma magicka'yı çıkardı, minecraft'ı çıkardı betasından destekledim. Legend of Grimlock'u param olsun alacağım. Wasteland'i yapan adam 2yi çıkartıcaz dedi destekledim. Oots'ı çizen adam kitapları basmak için para lazım biraz dediğinde destekledim. Indie firmaysan baldur's gate gibi en iyi rpg serilerinden birini tekrar piyasaya niye sürüyorsun yani. EA ve diğer firmaların yaptığı game of the year edition adı altında oyunlarını piyasa tekrar sürmelerinden farklı bir şey görebilsem belki hadi neyse diyeceğim ama malesef yani. Tamam emek veriyorlarsa para da kazansınlar elbette. Indie firma, kaynak lazım diyorsanızda bu işi indie adabıyla yapan çok çok fazla örnek var. Fakat bu bg serisine content ekleme işi ve farklı sistemlerde çalışır hale getirme işi üzerine senelerce para kazanmadan çalışan bir ton insan oldu. Yani bu insanlar para bekliyorsa benden, o kadar özveriyle uğraşan modçunun ortaya koyduğundan biraz daha fazlasını beklemek hakkımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar