Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

axedice

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

Optimize edilmemi kntrollerle ipadde ouyun oynamak iskence direk, point&click bile kastirabiliyor portlarla hic ugrasilmaz

Ipad sayesinde HD bg oynicaksini PCde iste, laf ediceginize sukredin nede olsa yuzde 90 gene korsan alip AH AZIZIM NE OLCAK BU PC GAMINGIN HALI diye laf edicek ehue

Ruscudan bile para verip almaz bunu millet multi yok diye

nasıl ya niye multi yok ?
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

bg1+exp ve bg2+exp'in kutulu haline sahip olanlara bedavaymış diye duydum EE.

hala o eski cd'leri saklayanlara bir güzellik yapacaklarmış.

hem kutulu versiyona, hem pack versiyonuna, hem de gog versiyonuna sahip olanlara üste para mı veriyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Paranın suyunun suyunu çıkartmaya niyetli olsalar 5 saatlik oyunlar için 60 €, o oyunun tek bir skini için de 10 € istenen bir çağda 100 saatten fazla oynanışa sahip bir oyunu "Ya bunun fiyatını 10 $'dan fazla yapmayız, fazlasına gerek yok" diye çıkartsınlar diye bir soru sormak istiyorum bu noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Oski said:

bg1+exp ve bg2+exp'in kutulu haline sahip olanlara bedavaymış diye duydum EE.

hala o eski cd'leri saklayanlara bir güzellik yapacaklarmış.

hem kutulu versiyona, hem pack versiyonuna, hem de gog versiyonuna sahip olanlara üste para mı veriyorlar?

adını oyun içi bir npc veya location'a verdikleri iddia edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Redeagle said:

Orjinali olana oyunları bedava verebilirler gibi görünmüyor bence. Bayağı suyunun suyu yapıp para çekme derdindeler diye düşünüyorum. Olsa iyi olurdu tabi, bedavadan EE görürdük.
e babalarinin hayrina mi yapsin adamlar? hayir ilk cikaran firma olsa tamam da sonucta indie adamlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Eh bende para çekme derdinde olduklarından bedava EE vermelerinin pek olası gözükmediğinden korktuğumu yazmışım zaten. Baldur's Gate serileri için senelerce mod, server desteği sağlayan tonlarca insan oldu gerçi. Onları enayi yerine koymamak lazım. Derdi para olmayan insanlar öyle şeyler yapabiliyorlar.

İşin o yönü bir kenara bırakalım. Babalarının hayrına yapsınlar abisi, yaparken bana mı sordular? Indie'ysen indie gir olaya. indie firma magicka'yı çıkardı, minecraft'ı çıkardı betasından destekledim. Legend of Grimlock'u param olsun alacağım. Wasteland'i yapan adam 2yi çıkartıcaz dedi destekledim. Oots'ı çizen adam kitapları basmak için para lazım biraz dediğinde destekledim. Indie firmaysan baldur's gate gibi en iyi rpg serilerinden birini tekrar piyasaya niye sürüyorsun yani. EA ve diğer firmaların yaptığı game of the year edition adı altında oyunlarını piyasa tekrar sürmelerinden farklı bir şey görebilsem belki hadi neyse diyeceğim ama malesef yani.

Tamam emek veriyorlarsa para da kazansınlar elbette. Indie firma, kaynak lazım diyorsanızda bu işi indie adabıyla yapan çok çok fazla örnek var. Fakat bu bg serisine content ekleme işi ve farklı sistemlerde çalışır hale getirme işi üzerine senelerce para kazanmadan çalışan bir ton insan oldu. Yani bu insanlar para bekliyorsa benden, o kadar özveriyle uğraşan modçunun ortaya koyduğundan biraz daha fazlasını beklemek hakkımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...