Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 lvl 1'ken önlerine tarrasque çıksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 güzel bir şey yapsınlar paraya kıyıp alırım valla , ne zamandır oynamamıştım çıkana kadar bekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 uuu şimdi düşündümde acaba oyuna tarasque eklerler mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 http://www.escapistmagazine.com/news/view/112315-Atari-and-Hasbro-Settle-D-D-Lawsuit-Neverwinter-Delayed Şu haberi atlamışız zamanında, aslında hasbroyla atarinin anlaştığını bilsek daha rahat tahmin ederdik bu remake i. Gerçi ben şimdi BG3 bekliyorum, obsidiana bile yaptırabilirler http://www.jonco48.com/blog/drool_20baby.jpg Ya da yok yaptıramazlar, wheel of time + southpark rpg + kickstarter rpg derken obsidian bu kadar işin altından kalkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 LethE said: yeni sistem daha iyi crpg için bence. bu community modları içine katarlarsa remake iyi olur. bide adam gibi steamde satsalar :(hicbisey icin iyi degildi... zaten hangi yeni sistem? 4th ed basarisiz oldugu icin 5th ed cikacak yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 5th FR'ın eski halini de içererek çıkacaktı dimi? Ondan diyorum bg3 gelir diye, tabi black hound gibi lowlvl adventure falan yapmazlar hayatta heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 obsidian batıyo kanka http://i.imgur.com/DuwUM.png 85 alamadıkları için bedestadan paraları alamamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bone said: öte yandan "bg tutu kurunca, widescreen mod kurunca zaten oynanıyor ki bu" gibi şeyler diyenler var. evet bg tutu, widescreen mod gibi şeyler kurunca oynandığını onlar da biliyordur, ancak bunlara gerek kalmadan, daha iyi sonuçlar verecek bir mod olacak bu da. bir sürü farklı mod kurmakla ve onları ayarlamakla uğraşacağınıza gidip bgee kuracaksınız bitecek. bu sizi niye bu kadar rahatsız ediyor ki? Yine boşuna celallenmişsin Bonec. Niye rahatsız etsin ki? Monkey Island special edition'ları alıp zevkle oynadığım gibi, bunları da alır oynarım. Rahatsız olmaktan ziyade daha fazla yeni içerik beklediğim için biraz hayal kırıklığına uğraşdım gerçi. Yine de hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 yok lan ne cellalenmesi, yazıyorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Sparkcaster said: obsidian batıyo kanka Bileklerimi kesmeye gittim, gelicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bone said: lvl 1'ken önlerine tarrasque çıksın? Tarrasque dediğin de kimmiş bir powerplaycıbaşı drizzt reis'e bakar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bg2 deki female2 seslendirmesi olsun yeter bana Millet cenifir heyl bisey sanıyor biz zamanında female2 nin sayko gülüşüne islanirdik peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bgnin seslendirmeleri çok kötüydü ya iwd ye göre, iwddeki bütün replikleri hatırlıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Jahira!!! noooooooooooooo!! hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sparkcaster said: bgnin seslendirmeleri çok kötüydü ya iwd ye göre, iwddeki bütün replikleri hatırlıyorum resmen Ahhh, the child of Bhaal has awoken. It is time for more...'experiments'... The pain will only be passing; you should survive the process... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sparkcaster said: obsidian batıyo kanka http://i.imgur.com/DuwUM.png 85 alamadıkları için bedestadan paraları alamamışlar bu nası iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 oyunun başta seçtiğin karakter seslerinden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 female 2 ye kötü diyorsan yol ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hamsilipilav said: Sparkcaster said: obsidian batıyo kanka http://i.imgur.com/DuwUM.png 85 alamadıkları için bedestadan paraları alamamışlar bu nası iş ya kapitalizm işte. adamlar genele bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 dur ya female seslerine yorum yapmayayım, ADAM olduğumu için hep ADAM oynuyorum protagonist oynadığımız rpgleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fighter 5 default ranger sesim <3 http://www.youtube.com/watch?v=nDWodF7RmvM aaa cernd ü seslendiren adam skyrimdeki 3 voice actorden biriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 gerçek bir rpg oyuncusu gibi en az 10 kere bitirmediysen bg2 yi ve hepsini erkek karakterle oynadıysan daha derin problemler vardır zaten boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tabiki erkek oynadım hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sırf drow şehri için bir kere olsun female oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Drow şehri yalan rüzgarında 7 sezondaki entrika toplamına sahip mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar