Laughin__ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Arkadaşlar bakın imrenerek izlediğim ne diyim demo gibi bişi http://themiracle.igz.it/ Sİzlerle paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 müthiş. yalnız böyle bir olayın nasıl ingilizce sitesi olmaz diyorum..[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Gerçekçimi olsam :) Çalan muzigin ne oldugunu bilen varmı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bun adamlar italyan satanistler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 http://themiracle.igz.it/ANTRO_GDR/Annunci/cometaedorel/Fcometaedorel.htm Buraya bakdınız mı aslında cok güzel bir quest fikri deyil mi gök taşı fln düşücek göller kana bulanıcak falan fılan :D adamlar düşünüyor be[signature][hline]İslamiC Force [I'P] Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Güzel bir şehir yapmışlar.[signature][hline]İslamiC Force [I'P]Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şehri görünce aklıma direk vatikan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 baya güselmi$.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Abartılıcak peki birşey göremiyorum burda.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Kıskanılıcak bir şey görüyorum ben ama :D[signature][hline]İslamiC Force [I'P] Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bence abartilcak birseyler var! adamlar kendi haritalarini yapmislar ve yeni yaratik ve itemleri usenmeden entegre etmisler.. website dzynlari guzel.. ustelik ucretsiz! bu kadar artisi olan bir shard abartilmayacak da hg ya da nebula mi abartilacak?!?!?.. simdi buna abartilacak birsey yok dediniz.. daha amatorce yapilmis olan corbeu yu abartirsiniz ama.. peh.. yalan dunya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bence bu serverda tek abartilacak sey stafftir ben bir suru turk shard biliyorum yeni harita ile oynayan 3d yaratiklari 2d ye entegre eden ama ciddi olarak soyluyorum stafflari bes para etmezdi serverin sitesini yapmak ne demek serverin kiytirik forumlarina ne yazmislar diye girip bakmaya zahmet etmezlerdi ama biraz bakin miraclin sitesime elde ettikleri hic bir kazanc yok (reklamlardan geliyor olabilir) ama adamlar her sorulan soruyu cevaplamayi biliyorlar kacmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: UnKnownTR, 15 Ekim 2004 19:12 tarihinde demiş ki: bence abartilcak birseyler var! adamlar kendi haritalarini yapmislar ve yeni yaratik ve itemleri usenmeden entegre etmisler.. website dzynlari guzel.. ustelik ucretsiz! bu kadar artisi olan bir shard abartilmayacak da hg ya da nebula mi abartilacak?!?!?.. simdi buna abartilacak birsey yok dediniz.. daha amatorce yapilmis olan corbeu yu abartirsiniz ama.. peh.. yalan dunya! corbeu degıl corbeau ve ayrıca amatorce degıl profesyonel kısıler tarafından yapıldı corbeau ve abartılıcak seylerı var emın ol.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sehire hayran kaldım bizdede boyle olan bir sehir varmı yaplımıs cok guzel yapmıslar sizde elestiriyonuz kotu olmus diye allah allah[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bu The Miracle Adında Serverın Haritası Değilmi? Gerçekten çok güzel ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Vilt, 15 Ekim 2004 19:27 tarihinde demiş ki: said: UnKnownTR, 15 Ekim 2004 19:12 tarihinde demiş ki: bence abartilcak birseyler var! adamlar kendi haritalarini yapmislar ve yeni yaratik ve itemleri usenmeden entegre etmisler.. website dzynlari guzel.. ustelik ucretsiz! bu kadar artisi olan bir shard abartilmayacak da hg ya da nebula mi abartilacak?!?!?.. simdi buna abartilacak birsey yok dediniz.. daha amatorce yapilmis olan corbeu yu abartirsiniz ama.. peh.. yalan dunya! corbeu degıl corbeau ve ayrıca amatorce degıl profesyonel kısıler tarafından yapıldı corbeau ve abartılıcak seylerı var emın ol. nerneyse.. corbeau daha cok yeni! miracle bu haritayi yeni yapmis falan degil.. ben miraclenin 2 yildan beri var oldugunu biliyorum..(bu sadece benim bildigim sure) corbeau hakkinda cok da yorum yapamam cunku girip bakma firsatim olmadi ancak (senin girip girmedigini de bilmiyorum ancak) corbeau'nun abartilcak birseyleri var ise miraclenin 3-4 kati abartilcak seyi oldugu dusuncesindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 çok ho$ hll olsun adamlara.[signature][hline] [email protected] Hıdıııt fırımda hıdıııtt... Allah'ım sen beni dostlarımdan koru,düşmanlarımla ben ilgilenirim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 adamlar işi biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 demekki istenilince bir cok guzel iş ortaya konulabiliyormus bence bizde hazir a degil hazirlamaya daha fazla ugrasirsak cok daha guzel işler cıkaririz ki bizim turk halkinin zekasinin basmadigi alan yok[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yanlız şöyle birşey var genel olarak Türk halkı yapıcı değil yıkıcı şeylere kafası basan bir halk yani sen gavurmusun demeyin genel bir kapsamdan bahsettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hakkaten ama bize ambargo konduğunda mke yi kurduk. demek zebula scriptleri dağıtılmasa scripter ordusu kurardık. meğer bronx bu yeni topluluktan tırsaraktan böyle bir şeye kalkışmış. hmm anladım.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Şimdi kıskanmayalım her şeyden önce, doğruya doğru adamlar çok güzel yapmışlar. Tam olarak benim UO ile yapmak istediğim eğer imkanım ve bilgim olsa yapmak isteyeceğim şey gibi bir şey yapmayı başarmışlar. Bir de sunumları falan çok güzel... Daha ne olsun? Gerçekten çok güzel. Keşke ben de böyle yapabilsem... İnsanın bu kadar zaman sonra UO oynayası geliyor adeta... İkinci olarak Corbeau veya başka bir shard için "amatör değil profesyönel" demiş birisi. Sanırım sözcüklerin anlamını bilmiyoruz. Bildiğim kadarıyla Corbeau ücretsiz olacak... Profesyönel olarak bir şeyi yapmak iyi yapmak demek değildir, o işi iş değil hobi olarak, yani para almadan yapmak demektir.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Ekim 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bir işi Profesyönel olarak yapan herkez emeğinin karşılığı almalıdır orada bilgisini satıyor sanatını konuşturuyor ve bunun karşılığını istemekte onun en doğal hakkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 gerçekten takdire değer birşeyler ortaya koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar