throine Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 vaperon'a Dr. titleı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Red said: vaporunun olaya başlangıcı çok iyi abi herkesin bi pompası var hahahaha gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Dökülün.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eKfHqE83pDs&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Tıp kültürünüz yok. Vücud tanıma kültürünüz yok.Doktor tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, Bilimsel gelişime hazır değilsiniz.Tıptan anlıyorum diyeniniz de tatava. kalbi'nin her yerini çalıştırması imkansız diyo,hayatında bir kez ameliyat olmamıştır mesela.Ameliyatı house izlerken görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 adam atarlı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 "Hem SLI hem Crossfire yapmıslar PSU yetmemiş doğal olarak" dan yürüyünce Vaperon, "yaaa işte buralar bööööyleeee hep dutluktu" ya geldi mevzu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 pompadan sonrasını okumadım. http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ben de zenci bi verici bulmuştum denemeyeyim o zaman kalp yetemiycekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Creative said: Ahahaha süper :D Harika hatta asdasdasdasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya şaka maka olaylar çok enteresan bi noktaya ilerliyor. şimdi şu roportajı izledim, oha dedim lan. hani haksızlık etmeyelim falan demiştim de, resmen adamların beyni yıkanmış ve kobay olmuşlar gibi hissetmeye başladım. özellikle yüz nakli olan adamın ameliyat öncesi halini mutlaka bir görün derim. sokağa çıksan herif bir sürü insandan daha yakışıklı lan o haliyle. oha. kesinlikle bi açıklama falan bişi yapmaları lazım. http://www.trthaber.com/videolar/organ-naklinden-once-trt-habere-konustular-4494.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 vaperon said: tl:dr, kolları bacağı olmayan bir insanın düşük güçte çalışan kalbini iki katı bir güçle çalışmaya zorlarsan sıçarsın haliyle ki sıçmışlar. Kariyerleri bitti hepsinin. Geçmiş olsun. yanlış anlama atarlanmak kavga çıkarmak babında sormuyorum, topiği de pek okumadım bu konu hakkında ne derece bilgili oldugunu da bilmiyorum. de bu koskoca doktorlar bunu düşünemediler mi? ne bileyim sırayla takabilirlerdi-en safiyane akla gelen fikir olarak- bunu da mı düşünemediler? kısaca senin yazdığın kadar basit miydi bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 @roketadam pardon gündemden geri geri kalmışım. haberim yoktu ikincisinden vallaha. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Tyrion said: "Hem SLI hem Crossfire yapmıslar PSU yetmemiş doğal olarak" dan yürüyünce Vaperon... ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 "roket adam" said: ya şaka maka olaylar çok enteresan bi noktaya ilerliyor. şimdi şu roportajı izledim, oha dedim lan. hani haksızlık etmeyelim falan demiştim de, resmen adamların beyni yıkanmış ve kobay olmuşlar gibi hissetmeye başladım. özellikle yüz nakli olan adamın ameliyat öncesi halini mutlaka bir görün derim. sokağa çıksan herif bir sürü insandan daha yakışıklı lan o haliyle. oha. kesinlikle bi açıklama falan bişi yapmaları lazım. http://www.trthaber.com/videolar/organ-naklinden-once-trt-habere-konustular-4494.html o yüz nakli yapılan adamın yanmış yüzünü görmemiştim,adam gayet iyi durumdaymış yahu şimdi ki tipi berbat ötesi.Hakikaten insanlar kobay olmuşlar,medya da bu duruma özel destek verdi. Olaya bak,özellikle uğur acar'ın yanmış yüzünün medya da ve internetteki resimlerine bakın birde trt röportajında ki tipine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ameliyattan önce trt ye hastaları konuşturup, ameliyattan sonra "biz aslında medyaya çıkmayacaktık da işte oluverdi" demek de mükemmelmiş. sdf Adamlar bide AÜ ye laf sokuyorlardı hasta hakları bla bla diye. Gördük işte ne için yaptıklarını, o yüzle o adama yüz nakli yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ya öyle de adamın kendi yüzünü iyi bulması bi de mesele.yüz dediğin çok rahat psikolojik rahatsızlık seviyesine gelebilecek bişey insan bünyesinde sonuçta. //gerçi o zaman da ameliyattan önce psiko-tedavi uygulanmalıydı deseniz haklısınız bak. vay anasını ya çok acayip durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yuz nakli olan adam degil ki o? onun adi ugur acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 "roket adam" said: özellikle yüz nakli olan adamın ameliyat öncesi halini mutlaka bir görün derim. sokağa çıksan herif bir sürü insandan daha yakışıklı lan o haliyle Allah allah ya farklı resimler mi gördük? Benim gördüğüm yanmış hali gerçekten çok kötüydü, fena oldum hatta görünce. Sen suratı nakledilen adamın fotoğrafı ile karıştırıyor olmayasın? Adamcağızın o haline yakışıklı demek cidden psikolojik bozukluk çünkü. edit: İlk yüz nakli yapılan 19 yaşındaki hastadan bahsediyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 2. yüz nakli yapılan hastaya neden yapıldığını bilmiyorum ama doku kaybı başlamış olabilir ve destek tedavisiyle o durumda olabilir. Sonuçta kimse yüz bulduk otur nakil yapıcaz demiyor. Herşeyi geçtim psikolojik olarak çok ağır bi ameliyat bu. Yıllarca aynaya bakıyorsunuz, gözünüzü, kaşınızı, dudağınızı, burnunuzu biliyorsunuz ve o ameliyattan sonra bambaşka biri oluyorsunuz. Herhangi bi uzuv naklinden sonra psikolojik olarak bu durumu kaldıramayıp nakledilen uzvun çıkarılması için tekrar ameliyat olmak isteyenler var düşünün. Adamın vücut biyolojik olarak kabul ediyor yeni parçayı ama beyin kabul etmiyor. hastayla doktor arasında ne olduğunu bilmeden çok kesin ve net yorumlarda bulunmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ayrıca her konuda olduğu gibi iğrenç medya işin içinden yılan gibi sıyrılıp sağa sola suç atmaya, haber yaratmaya çalışıyor. Bu ilk yüz nakli olan hasta basın toplantısı düzenlediği zaman gazetecilerden birisinin sorduğu soru "askere gitmeyi düşünüyor musun?" oldu. Nasıl iğrenç ve hastalıklı bir basınımız var belli değil. Esas etik değerlerin sorgulanması gereken yer bu medya. Şimdi o adamı televizyon televizyon dolaştırıp programlara çıkartıyorlar. Kim bilir neler teklif ettiler. Şukadar para veririz, şöyle olur böyle olur. Ne yapsın herif. belki o paraya muhtaç. Belki bi hayali bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 medya bu ülkenin en leş kurumlarından biri. dünyanın bile olabilir bilmiyorum ama bu ülkede kanser gibiler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Sonuç, Türkiye'de insan hayatı çok ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 "roket adam" said: özellikle yüz nakli olan adamın ameliyat öncesi halini mutlaka bir görün derim. sokağa çıksan herif bir sürü insandan daha yakışıklı lan o haliyle. video bende açılmıyor nedense ama bir uğur acara bak (eğer oysa bahsettiğimiz kişi) istersen google imagesdan onun eski hali yeni haline göre baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar