Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 baslik actim iste serveri falan yaziyor orada. ilk giden acsin ben simdi gym e gidicem ama aksama kadar acmis oluruz. Pati olacak isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gladiator açıcam o zaman ben kimse glad. takılmıo, ya da ranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gladiator 1 tane var ranger hiç yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Oyun serverları kapalı mı şu an? Login girince cannot connect fln diyip kapatıyor oyunu direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 serverler açık oynuyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ya benım downloader başladıktan sonra internet kopuyor? vattafak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Downloaderdan p2p kapat yada modemin nat arayüzünden session sayısını yükselt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 p2p kapalı zaten,modemim 3g modem HALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Tamam hallettim, Kaspersky blocklamış oyunu tehlikeli diye :). Perento'da başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bi yardım piliz ya sürekli kopuyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 firewall ve virus korumayi komple iptal et dene birde. ben bunlari kapatinca girebildim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Netlimiter tarzı bir program ile dl/ul sabitleyip dene diyeceğim başkada birşey gelmiyor aklıma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hmm antivirüsü kapadım sanırım oluo he %23 ya biri classların hakkında extensive bişiler anlatsın nette anlatılmayan. bilemedim bi türlü. spritci aga sıkıcı mı? range paso ok mu nedir? kiting durumları nası? gladyo meatshield mı oluo millete, falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yok ya azcık yükleyip gene patladı bide crss.exe çoşuyor, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bi register olamadık nasınısatiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aynen. kolaycana üyelik alabilecek olan varsa bi sevaba girsin bize de alsın. siteye dana gibi yüklenmişler + iş yerindeyim. derken aldım sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 biri bana yardım etsin yav e02018 hatası alıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Suark'la aynı problem bende de var... Yok mu sebebini, çaresini bilen birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ninlempis said: derken aldım sonunda.. evet sonunda site düzeldi gibi yalnız account alırken error falan dedi, siteye login de olamıyorum şimdi denedim oyuna da girmiyo eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catang Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Suark said: yok ya azcık yükleyip gene patladı bide crss.exe çoşuyor, neden? bu hata ben yüklerkende oluştu. birkaç kez confirm edip devam ettim. zaten %55 den sonra yüklemeye geçiyor. yani ordaki percent sizi yanıltmasın. %55 de downloadı bitiriyor. bu arada hatırlatma istersen stop et update'i ve yönetici olarak çalıştır clienti. Saeros said: bi register olamadık nasınısatiym Aktivasyon hatası alıyorsan onu es geç. Aktivasyon istemiyorlar artık orda bir hata yapmışlar bunun için aktivasyonsuz hesapla girmemize izin veriyorlar.Not : denemek için kayıt sayfasını açayım dedim tak diye açıldı. Aion Free2Play Register Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aktivasyon değil de register olduktan sonra error filan dedi işte, hiçbi yere login olmuyor şimdi. olmazsa başka bi maille tekrar register olmayı denerim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ama benım neti kesiyor meret usbden bağlandığım için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben de ncsoft acc'ımla aynı mailla gameforge'dan ayrı bir acc aldım. aktive falan ettim sorunsuz. şimdi deniycem oyuna giriyor mu işyerindeki laptopla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Suark said: yok ya azcık yükleyip gene patladı bide crss.exe çoşuyor, neden? eski clientı sildim yenisini yükleyeyim dedim şimdi daha en başında şu hatanın benzerini alıyorum, başlamıyor bile download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ISP yetkilendirmeleri, ateş duvarları ve anti-virüs programları vs. ayarlarını değiştirmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar