Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 priest açtım adım Vulrath ^_^ öperim ekleyin edin guild kurun invite edin vs hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ne kasıoz şimdi elyos mu azmomu birde hangi server? anlaştınız mı ortak bir nokta için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 elyos.. ben sin oynicam yine, nick blaxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Suflet esimin isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 chanter nasıl bişey? işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 chanter ilgimi çekio benimde de bakalım, ben daha oyunu çekiorm akşama gireiblirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 chanter keyiflidir. buff delisi yapar adami melee dmg arti heal. sevdigim ikincichar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 guild adi ne olcak? vay ak olmasin ltfn :P makara bisey bulalim, yada pati diyelim gitsin.. derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 peki party kolay bulur mu yoksa layürügüt çekerler mi? yani kendine müslüman bi class mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 chanter party bulur abi, paladin gibi wow daki.. adamin olayi party zaten :) hatta party rock anthem.. offf hadi guld adi soleyin bak agir trollicem yoksa konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 chanter güzel. offheal/dps buffer. her dungeona lazım rahat grup bulur falan filan özet bi iki tip vereym templar tank diye korkmayın pvp de de iş yapar gladlar iyi healla beshmundir temple'a kadar her dungeonu tanklayabilir. assassin gibi, rangerda da stealth var. cleric dps tree de sağlamdır ama ilerde dps oynayabilirim sanmayın. sorc tek cc classı oyunda. 2 3 cc var. sm oynayan pek yoktur ama pvpde kral. ilk village da cube artisan var. inventory genişletin orda. combat bgm kapatın. en ufak şeyde girmesin müzik. surveylerle gelen itemları kullanmaktan çekinmeyin. hep gelicek o surveyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bende yüklemiş olurum sanırsam akşama. Guild isim önerisi içinde : Pation önerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bizde açtık şimdi. Gladiator ve Sorcerer. isimler Joaron ve Onysys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Sizde hep account var mıydı? Nereden alınıyor account. http://www.aionfreetoplay.com/ demeyin açılmıyor orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 max lvl 55 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 draco, ordan abi acilinca alirsin yeni account. bir iki sayfa once direk register linkini vermistim, orayi refreshle, cunki ana sayfa kapaliyken arka taraf calisiyordu dun gece. ben baya bi takildim sitede. fenris, evet 55 su anda, 3.0 la birlikte 60 olcakmis. diye biliyorum. guild adlarini almaya devam edelim inceden beyler bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi bide bak acildi o adres http://www.aionfreetoplay.com/website/register bunu surekli f5 le, yogunluktan kapali site gogo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Survey muhabbeti nasıl? En son AION'un 2. senesinde, her kazandığın levelda survey ile 100er pot, bandage, ot bok, stone geliyordu. L25'de epic silah vardı, hatta Cube Expand falan da gelmişti. Ama bu her serverda açtığın ilk karakter için geçerliydi, bir kere alınca ödülü diğer karakterlerin alamıyordu. Devam mı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Pati guzel evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bu arada F2P setup dosyasına ulaşamayanlar buradan çekebilir. http://download.gameforge.com/aion/setup_20120224.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 btw oyun super :) zaten secmistim eklenen instancelar deli gibi. her levelde var enrdeyse. oynanabilirlik desen super grafik harika. oh iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Account açıp karakteri açtım iş yerindeyim eve geçince başlarım kasmaya şu P ile başlayan serverda Elyos dişi Sorc açtım.Ordayız dimi topluca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 evet evet PERENTO - Elyos kanuni, abi sen ac o zaman guildi, Pati olsun adi.. evet oyun super hizlanmis, eskiden eziyet ti lvl kasmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bu arada lag durumu nedir bakamadım ama kalitemi serverlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 LuNiZ said: abi bide bak acildi o adres http://www.aionfreetoplay.com/website/register bunu surekli f5 le, yogunluktan kapali site gogo.. Walla çalıştı. Saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar