LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben aciyorum nexus da kanuni, ordayiz dimi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hmmm laptopumda calisiyor ama desktopta launch game dedikten sonra siyah ekranda ncsoft gamforge logolari gorundukten sonra kapatiyor kendini oyun. cozum ariyorum varsa bilen soylesin. desktop yeni belki icinde gozden kacirdigim yuklenmesi gereken birseyler vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 P ile olandayiz herhalde. P harfi ile baslayan server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi o eski server, eminmisiniz orda oynamak istediginize? edit: neyse iki server dada actim ben simdi sirketteyim gunduz giremem, ama nick blaxx.. P dedigin server Perento sanirim, orda da actim iste, Blaxx olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yeni serverde it gibi kalabalik olur ama. en azindan oturmus ekonomisi yuksek levelleri falan filan. yeni servere ususecektir herkes. acikcasi bekleyelim cogunluk ne derse onu yapalim diycem de o hic olmuyor. zaten keyfine zaman gecirmelik ac gitsin P de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 okdir actim perento da.. senin char name nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Scalanova olacak ta oyuna giremiyorum ki laptop ta esim var. delircem simdi aradim taradim cozumu yok gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bende ilk p2p oynarken oyle bir sorun olmustu, driver update edip oyunu compatible mode da admin right lariyla calistirmistim duzelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Saeros said: eski clienttan mı girdin? şimdi deniyorum da direk bağlanamıyorum lan diye atarlanıp kapıyor clientı şu benim kazmalığımdanmış ama şimdi de şifremi hatırlayamıyorum fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben bu olayı anlamadım şimdi. truly free falan diyor, bi yerinde okuduğuma göre 60'a kadar da çıkabiliyormuşuz, ancak sitesinde get aion free falan gibi bir link, bir şey görmedim, trial var, o da 40 lvla kadar yükselebilirsiniz şeklinde. aionfreetoplay.com'a hiç girmiyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 o giremedigin sitedeki hersey gecerli, digerleri amerika icin simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yok calismiyor alet. direk kapaniyor ncsoft logosundan sonra ne hata mesaji ne baska sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 İşiniz gücünüz yok mu evladım sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Currently, the database dump of NC we received last night (not yesterday, during this night) is huge. Bigger than we actually expected. The test migrations last week were way smaller and faster. However, the current database migration is very, very slow. Maybe some of you working in IT handling huge databases might agree that migrations are a pain. This causes a huge delay for us. We are impatient as well. Keep in mind that most of us did an all nighter last night and didn't have sleep for about more than 24 hours. Eoghan for example didn't sleep at all for a lot of hours. We are not able to keep you updated that fast as the CMs themself are handling other issues at the same time (website e.g.). We can't give you an estimation for now as we are not able to judge how long it will take with the current progress. It might take another hour, it might take 4 more hours..., nothing we can estimate right now... And to reply to "yeah you have so many people, why don't you make it faster?". 40 people standing infront of a database import doesn't make it faster rather than wasting resources right now. It doesn't change the fact that the import is an automated system (a script for the ones knowing how to import databases) that can't be influenced by 80 hands.2 Gameforge CM BlackVelvet Yanisi NC bize verileri geç verdi, Database çok büyüktü, Basurum azdı, elektrikler kesildi çalışamadım demiş Gameforge. "Bigger than we actually expected" buna diycek lafım yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 0'dan register ettim email geldi activate için basiorum Unfortunately your account could not be validated. dio paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oyun acik yahu.. oyuna girebilirsiniz ??? bendeki pc de sorun var laptoptan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Walla ben işyerindeyim, Ankarada karlı bir gün. Internetten izlediğim kadarıyla. Websense saolsun birçok siteye giremiyorum zaten. Naaptınız yeni serverdamısınız/Elyos mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Draco kanuni nin emriyle perento elyos uz simdilik.. dreagloth yok olm isimiz gucumuz, tembeliz biz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 perento - elyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 classlar nedir beyler, ben hala çekmedim gerçi ve işteyim lol. ne olah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ahahaha sonunda girdim.. perento - scalanova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 evet aynen açtım ben şimdi karakter yaratiom dediiniz serverda da ne classı açam bilmiom ne açtınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben warrior (templar olacagim) esim priest (cleric olacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 zamaninda bilmemne armoru icin 10 (5+5) tane level 30 karakter kasmistik hey allahim. simdi bi boka yaramiyor o set. daeveon armor setmi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Templar (arkadaş) ben sorc oynicam. Hangi serverda kasıyoruz şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar