Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bunun base ilk oyuna göre baya kısa geldi bana, çoğu yan görevi falan da yaptım ama bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=95vy1kJb564 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 gozler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 lilith live actioncı da aussie türkmüş la yasemin arslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 http://kotaku.com/5877028/heres-your-borderlands-2-lilith-model-in-the-flesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 A Dam rescue diye bi görev var.O görevde Hock Horn gate in yanına geliyorum kapı açılmıyore.BUg mı var ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kornaya bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 karamürselidelihamdi said: A Dam rescue diye bi görev var.O görevde Hock Horn gate in yanına geliyorum kapı açılmıyore.BUg mı var ne var Diger Cip tarzı olan aracı alman gerekiyo.O aracı alıp kornaya bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 saolun yaptım görevi. ayrıca,go cart tarzı olan araba ilede oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 konudan alakasız ama 2 farklı araç ve teleport olayı çok iyiydi ya. zamana karşı çok noktada olan görevlerde en zor 2 noktaya araçları yerleştirip görevi alıyordum. 5 dk lık görevin 3 dk'sı artıyordu bile. ipucu olarak belirteyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben de o görevleri ne zor yapmışlar diyodum ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şunu kendi keşfedememiş. bu adam "competitive player", "progamer", "hardcoreee" olcak bide. rezillik valla bir pati olarak utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 o kadar lamerce yapmak aklıma gelmedi ki olm, arabalara kal ort por ola ola adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 PC/Mac: KJW3B-BT9WC-9K6BB-BTTJ3-WTX99 PS3: WTCJJ-XT6CJ-5WK53-HT5BJ-W6HTJ 360: WJC3J-TXXSK-SSX3X-C6JJ3-3CJW5 5 Golden Key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 trial key filan yokmudur denesek ? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Happy Loverpalooza -- don't miss the special celebratory SHiFT codes below! For years, Moxxi has delighted and excited Pandora's denizens with her theatrical style, pithy innuendos, and a seemingly endless supply of exes. But when it comes time to give out anniversary gifts and every single day marks a possible anniversary with someone, what's a poor girl to do? Simple -- the Loverpalooza! Today, everyone gets to be one of Miss Moxxi's honorary exes. And Moxxi treats her exes well (apart from the ones she kills, of course) -- on Loverpalooza Day, she bestows eligible Pandoran men and women with free stuff! To receive your gifts from Miss Moxxi, enter the SHiFT codes below into Borderlands 2: PC / Mac Loverpalooza SHiFT Code: W3KJ3-69JR5-9CXT3-JTJJT-WSCK5 Xbox 360 Loverpalooza SHiFT Code: W3W3B-BHX9K-3TSTX-WXJ3J-XCHKH PlayStation 3 Loverpalooza SHiFT Code: WJCJJ-HCBFB-CCKC3-H3CJT-6FBHW This year's offerings include special celebratory skins -- "Real Men Wear Pink" for Axton, "Tiptoe Through the Tulips" for Zer0, "Pretty and Pink" for Maya, "Pink Eyes" for Salvador, "Gumming the Works" for Gaige -- that will be available in the Quick Change character customization station, along with a special version of Moxxi's Critical Heart Breaker shotgun that will be the same level as (and appear in the backpack of) the first character you load after redeeming the code. These codes will be active through February 17, 2013 -- be sure to use them before them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Level cap increase,nerde ulan gearbox...kac ay oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu son dlc ne zaman çıkacak. hepsini birden oynayayım diye öncekileri oynamadım hala =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 mart sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yeni vault hunter gelicekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 4. dlc'de çıksa da oynasam hepsini. 2 aydır season pass var başlamadım beraber oynarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Selam, Su sekilde indirimdeler su anda + %20 de kod ile indirim gelecek. Alayim mi bunlari toptan ? Alayini almaya gerek var midir ? http://www.greenmangaming.com/borderlands-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oyun sanırım Jack dısında baya bayık. Başta baya sardı çabuk sogudu. Ayrıca çok rezil bir meme pandering söz konusu. Yerinde kullanmaya bile teşebbüs etmemişler, öyle serpmişler heryere sırf newfagler kendini inner circle'ın parçası hissetsin diye. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Niyeyse buna ben de alışamadım. İlk olanda konu daha derindi bir de yan görevleri yapmaktan ana görevde level çok yüksek kalıyor. Basit olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ilk oyunda ne konusu ve derinliginden bahsediyorsun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar