bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 2. kere solo oynamak istemiyorum :U yok mu cengaver coop yapacak istikrarlı bir şekilde vanilla + dlc'leri baştan sona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bingildak said: 2. kere solo oynamak istemiyorum :U yok mu cengaver coop yapacak istikrarlı bir şekilde vanilla + dlc'leri baştan sona? Ps3 se oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 C3C3J-KFTHW-WX3JJ-3BTJ3-ZR6B9 hafta sonu boyunca aktif. claptrap ödül kazandı diye. 19 key oldu. vh mod oynarken sağlam silahım olacak inş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 WT5TB-XC5ZC-CX3T3-BBT3B-B35WB 5 key birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben şahsen df dostun paylaşımlarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi şu oyun ne mükemmel bir oyun ya. şu şarkıyı dinledikçe aklıma geliyor paso oyun. http://www.youtube.com/watch?v=10qLYy6hiFQ hatırlamayanlar/anlamayanlar için: quest: şerifi öldür, opsiyonel quest: yardımcıya dokunma. resmen harika göndermeler vardı oyunda ya. cidden işlerini biliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 https://twitter.com/DuvalMagic Gearbox başkanı twit atıyor. kaçırdıklarım da oluyor arada. oradan takip ederseniz daha çok edinebilirsiniz key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oyundaki karakterlerin her biri gerçekten çok güzel özenerek yaratılmış.. atmosferi falan bayılıyorum. hayatım boyunca en çok sarıp tekrar tekrar oynadığım tek fps bordelands serisidir herhalde. mech'deki anarchy buildine de ayrıca bayıldım 300 stackle pistol artillery'e dönüşüyor. 2 mermide shieldli nomad patlatıyorum asuhdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 mechromancer cok zevkli ya. anachry stacleyip reload etmeme lazım teload etmem lazım diye gerilip quaker kaflasıy oynuyosun direk mid-short range'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 torgue korsan kadar güzel olmamıs ama oynattı yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben reload tusunu değiştirdim, bu kadar yıldır fps alışkanlığı 1 mermi eksik olsa bilinçaltı elim gidiyordu asdjıaoda direk home tuşuna aldım bir daha stack kaybetmedim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bingildak said: ben reload tusunu değiştirdim, bu kadar yıldır fps alışkanlığı 1 mermi eksik olsa bilinçaltı elim gidiyordu asdjıaoda direk home tuşuna aldım bir daha stack kaybetmedim asdasd ben de yapsam iyi olacak sanırım. tüm oyunlardaki ölmelerimin yarısı şu nedenledir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben özellikle deistirmedim, gerilim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cok tavsiye ederim zamaninda cok oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahahah bi maxlanayım bakiyim diye oynuyodum lvl 49'da bu dustu http://borderlands.wikia.com/wiki/The_Bee abzürdlesti oyun, hersey saniyeler icinde yok oluyo. constructerlar, juggernaoutlar falan hiçbişi dinlemiyo. +30k dmg bonus veriyo, üstünde mechromancerla zaten genelde 150-200 stackle geziyorum 9 speedli submachinegunlar 110k dmg yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key#Latest_Shift_Codes alın dolu key, tepe tepe redeemleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Cuce said: ahahah bi maxlanayım bakiyim diye oynuyodum lvl 49'da bu dustu http://borderlands.wikia.com/wiki/The_Bee abzürdlesti oyun, hersey saniyeler icinde yok oluyo. constructerlar, juggernaoutlar falan hiçbişi dinlemiyo. +30k dmg bonus veriyo, üstünde mechromancerla zaten genelde 150-200 stackle geziyorum 9 speedli submachinegunlar 110k dmg yazıyo bossları anca bunla sololuyosun zate bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key#Latest_Shift_Codes Şunlar sayesinde 31 Golden Key oldu, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 agalar ben dr. mercy görevini buglattım. kesemiyorum diye vur kaç la arabanın yanına çektim, kestim, bedenini lootla diyor ama bedeninin yanına gidince seçenek çıkmıyor. üstüne de mapte de yerini çok farklı ve yer altındaymışçasına gösteriyor. ne oluyor şimdi? gg no re mi o görev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bu oyunu bi türlü sevemedim ya. yazmak istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 31 golden key nasıl oldu yaw ? ekledim hepsini 20 falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 keyleri ne zaman acmaya baslıyoruz? direk 50demi yoksa boss kesince falan dahamı ıyı itemlar cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Valla ben kendime "her 5 levelda bir key" kuralı koymuştum ilk dönemlerde ama şimdi tabi 30+ key olunca farklı olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 benim de 34 level karakterim var ve 25 keyim oldu. season pass aldım onları oynamaya başlarken çoğunu kullanırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 fizban said: 31 golden key nasıl oldu yaw ? ekledim hepsini 20 falan oldu. vardı daha önceden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar