df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 562,7mb dowload yapıyor steam. gaige yanında bug fix'te gelmiştir inş. mightin' morphin görevi hala buglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 16sında gelmicekmiydi gaige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Randy Pitchford @DuvalMagica said: So - here's the surprise, Mechromancer for Borderlands 2 is ready about a week earlier than I promised. Oct 9, all platforms. Woo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-bUeIYXbAqPw/UHNK03ONsMI/AAAAAAAA72o/VbLtOMMSj8Q/s1600/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 e hala glememiş mechomancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 gaige güzel olmuş ama solo boss farm için dandik duruyo skiller, ama daha class modların tam hangi skilleri verdiğini de bilemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hala gelmemiş.. preo orderlara glemnişte, sanırım astına lmaya gelmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 preorder değilse 9,99$ a satışta zaten. gelmeyecek öle durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 mis gibi blands2 kasıcam diyordum skyrimim geldi çok kötü yalan oldu oyun libraryde ağlıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 300 stack anachry ile geziyodum I'M THE STRONGEST WOMAN ALIIIVEEEE! diye sonra buzzardlar geldi... imkanı yok vuramıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 df said: preorder değilse 9,99$ a satışta zaten. gelmeyecek öle durup dururken. yok işte satısada cıkmamıstı bende bi garipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sektirmeyi alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 300 stackla düz gezeni de vuramazsın ki kolay kolay zgdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 iyeeeeh çok kötü ya gaige, class modları skill ağaçları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abı ıste buluttan falan sekmediği için ahvaya giden mermiler bi halta yaramıyo. sektirmeyi almak sart evet. sektirmeyi alıp ayağına ayana sıkıcan kuekır stayla. nasılsa bütün gün kubat demıcla geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA4MjM1OTEwNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODMyMjI2Nw@@._V1._SX586_SY864_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 pek güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 angel mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gaige echo recordings çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bulamadım hiç ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu minecraft yeri fln nerede bulan var mı? hiç easter egg bulamadım ben =) çoğu deliğe de giriyorum aslında. edit: inadımdan vazgeçip baktım youtube'den kendim bulmam imkansızmış =) gidip bakayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kendin bulman çok kolay aslında, tabii eğer dediğin gibi her deliğe giren birisiysen. ben kendim buldum mesela minecraft yerini, youtube'dan felan bakmaya gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bone tam istediğim gibi oynuyor ya oyunu, geçen beraber girdiğimiz zıplamalı koşturmacalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 geçen oynadık dediğin zaten hızlı oynamak içindi onun üstüne kendim oynadım, her bölümü uzun uzadıya yaptım, sonra letheyle oynadık baya bi, yavaş ilerlemeli felan, baya bişey yaptık. gerçi sonra lethe baymıştı "yeter artık daha hızlı ilerleyelim" felan dedi hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar