Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Suark said: abi ya paticiktekilerde rezil ama http://www.oynasana.com/forum/m131625 bu nedir abi bu ne bu hayır ben hep gerizekalı olmadıgımı savunmusumdur ama oleymısım uafkkene abi neden inatla yok yerine yoq yaziyorsun? 14514 kere arka arkaya lütfen demek nedir. Dogru söyle lan agladin mi char gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ahah ne bilim hatırlamıorm ama üzüldüm nan, noliferdım bide ondan ahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bitiriyorum konuyu http://www.oynasana.com/forum/g334425#go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ahaha ben de bi kaç bişey buldum kendime ait. DiabLo2 07-31-2002, 12:06 PM Hello , I tried to model with surface . But i couldnt do any surface modelling with splines.. Can anyone send me a lesson for it ? With the all details ? I really need that my mail [email protected] or [email protected] Thankl.. P.S : If the lesson can be Turkish i can learn it more quickly :D http://forum.ceviz.net/gnu-linux-unix-bsd-pardus/1406-acil-linux-yada-freebsd-cd-si.html burdaki diablo benim. L büyük. oh ye. http://forum.ceviz.net/oyunlar/1895-oyun-cd-si-lazim.html aynı şekilde diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 50 çok iyimsermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 erken uyanmissin len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 eskişehire gelince böyle oluyorum hacı sdkjlfskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 copry said: aklıma geldi bugün 50 yaşına gelince burda olacak mıyız ? çoluk çocuk torun hep beraber trollemeye devam şeklinde =) trollemenin yasaklandığı bir gelecek ümidiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 60 yaşında da buraya takılıyorsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 son 5 senedir buraya üyeyim, 5 senedir hayatım sürekli bir düşüşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben üye oldum olalı hala fakirim. değişen bir şey yok. 50 yaşında da öyle olucam galiba. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 o zamana internet bile kalmaz, beyin dalgalarıyla iletişim başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 beyin dalgalarından internet databaseine erişimi de sağlasınlar bir zahmet =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ileride çok ilginç olacak zaten ya şuanda bile bi 8-10 yıllık yazıları görünce falan garibimize gidiyor ileride daha da garip olucak mesela 40 yıl sonra biri açıp o günün olayları ile ilgili o sırada ki insanlar neler demişler çat diye okuyabilecek falan garip şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 copry said: beyin dalgalarından internet databaseine erişimi de sağlasınlar bir zahmet =)) alasını yaparlar hiç korkma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 50 yaşında bu mesajı bulmak üzere buraya bırakıyorum. Çok uykum var ama proje çalışmam lazım. Umarım 50 yaşındaki black-ice uyuyabiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 msn muhabbetine dönmüş yine burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bi ara öyle bişey vardı lan çet yeri değil burası falan diye kızılırdı. Dolu dolu postlar beklenirdi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 beyin dalgalarıyla paticiğe girilirse; dalganıza bakın hehehe, dalga geçmeyin olm ahah gibi espriler yapılmasın lütfen. ayrıca beyin dalgasıyla iletişim kötü fikir ya. mirc gibi melis22 yazan dalgaya akar apaçi kitle. ya da yvonne24 e sulanılınır dalga dilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 sigarayı bıraktığına sevindim irem 75 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 internetinde pc ninde bugün bırakıyorum hepsini 2 sene sonra yazacağım buraya aha buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 http://www.futureme.org/ şurdan mail atın kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yazdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cloud computing neyinize yetmiyor ki? bi sürü yerde cloud açmışım, her yerden bişi fırlıyor eskiden. bildiğin taym kapsül işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar