Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Vatana zararlı çocuk daha yürümeden yok edilsin"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi açığa almışlar adamı, ama bence öğretmenlik mesleğinden de çıkarılmalı bu şekilde daha da nefret dolu olacak zira

vergi dairesine falan versinler orda devam etsin memurluğa hem vergi kaçıranlara takar kafayı belki bi faydası olur
Mesaj tarihi:
bizim bi hocanın da veli toplantısında ''bizim amacımız vatana,millete,islam alemine hayırlı çocuklar yetiştirmek'' diye repliği vardı,en son bi veli (bu replikten dolayı değil ama) bunu bozdu,katılmaz oldu toplantılara.bu da böyle bi anımdır
Mesaj tarihi:
Bence ortaokuldan liseye geçerken mülakata tabi tutulsunlar.Baktık ki gomunist/ateist/satanist olmaya meyilli ozaman öldürelim.

Hem böylece direk cennete gitmelerine mani olmus oluruz.Bebekken öldürsek simdi adam direk cennete gidicek!
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

ehaha yalniz aluriel dunden beri trollemeye calisiyo basligi bi kisi bile kaale almadi. adam da inatla zorluyo hala. tam bir cok sakat var durumu. sahne gozumun onune geldi okurken :)

Çok sakat var çok.
Mesaj tarihi:
imam hatiple alakası yok fizik kimya bitirip doçent olmuş mallarda var üniversitelerde. ellerine güç geçince bir süre sonra egoistleşiyorlar sonrada kategori kategori ilerliyor. ilk aşamada ben kimseye AA vermedim vermemde ile başlıyor sonra zararlı çocuğu yürütmeyelime kadar yolu var.
Mesaj tarihi:
aa öyle deme,doga da aklımızın ermeyecegi bir cok sey var,biz istesek de anlayamayız ama 1500 yıl once yazılmıs 4839063490786 milletin farklı yorumladıgı bir kitap bunların hepsini anlatıyor bakış açısında olan adam bu ülkenin milli degeri.
Mesaj tarihi:
http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=48

"Bu açıklamayı hele de bir eğitimciye hiç yakıştıramadım. Bizim, bu çocukları yok etmek yerine onları ülke ekonomisine nasıl kazandırabiliriz, buna kafa yormamız gerekiyor. Termik santrallerde yakıt olarak kullanılabilir, kozmetik sektöründe hammadde olarak değerlendirilebilir. Sonra, Et ve Balık Kurumu var mesela...Bilemiyorum, şimdi ilk aklıma gelenler bunlar..." :)
  • Yeni Oluştur...