saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Aluriel said: gerçek islam bu değil bunun içinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 . kaçtım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 iyi açığa almışlar adamı, ama bence öğretmenlik mesleğinden de çıkarılmalı bu şekilde daha da nefret dolu olacak zira vergi dairesine falan versinler orda devam etsin memurluğa hem vergi kaçıranlara takar kafayı belki bi faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bizim bi hocanın da veli toplantısında ''bizim amacımız vatana,millete,islam alemine hayırlı çocuklar yetiştirmek'' diye repliği vardı,en son bi veli (bu replikten dolayı değil ama) bunu bozdu,katılmaz oldu toplantılara.bu da böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Vatana zararlı, insanlığa zararlı çocuk yetiştiren insanlara, çocukları kötü yola sürükleyen insanlara çözüm bulsak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bence ortaokuldan liseye geçerken mülakata tabi tutulsunlar.Baktık ki gomunist/ateist/satanist olmaya meyilli ozaman öldürelim. Hem böylece direk cennete gitmelerine mani olmus oluruz.Bebekken öldürsek simdi adam direk cennete gidicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ne yani yürüyene kadar bekleyecek miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Rewendor said: ehaha yalniz aluriel dunden beri trollemeye calisiyo basligi bi kisi bile kaale almadi. adam da inatla zorluyo hala. tam bir cok sakat var durumu. sahne gozumun onune geldi okurken :) Çok sakat var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Öğretmen kutsaldır ana gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 e senelerce binlerce adam yetişti imam hatiplerde,anadolunun ucra koselerindeki her lisede,bunlar 1 tane degil,ordu oldular artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 imam hatiple alakası yok fizik kimya bitirip doçent olmuş mallarda var üniversitelerde. ellerine güç geçince bir süre sonra egoistleşiyorlar sonrada kategori kategori ilerliyor. ilk aşamada ben kimseye AA vermedim vermemde ile başlıyor sonra zararlı çocuğu yürütmeyelime kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Creative said: imam hatiple alakası yok fizik kimya bitirip doçent olmuş mallarda var üniversitelerde. he canım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 imam hatiplilerle kötü anın var heralde alınmışın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 senin anıların hep iyi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 imamhatip başlıca kötü zaten anıya falan lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 imam hatip tanıdığım yok ama nerde mal görsem anında tanırım üniversitedekilerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aa öyle deme,doga da aklımızın ermeyecegi bir cok sey var,biz istesek de anlayamayız ama 1500 yıl once yazılmıs 4839063490786 milletin farklı yorumladıgı bir kitap bunların hepsini anlatıyor bakış açısında olan adam bu ülkenin milli degeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kardeş ne anlatıyorsun sen? imam hatiplileri sevmiyorsan sevmiyorum de beni enterese etmez savunmam bile ama dolaylı dolaylı konuşma tiki kızlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 iyi trolleme denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=48 "Bu açıklamayı hele de bir eğitimciye hiç yakıştıramadım. Bizim, bu çocukları yok etmek yerine onları ülke ekonomisine nasıl kazandırabiliriz, buna kafa yormamız gerekiyor. Termik santrallerde yakıt olarak kullanılabilir, kozmetik sektöründe hammadde olarak değerlendirilebilir. Sonra, Et ve Balık Kurumu var mesela...Bilemiyorum, şimdi ilk aklıma gelenler bunlar..." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar