Wayne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Selamlar, itin teki isirdi baldirdan ve yaklasik 20 gundur kuduz asisi oluyorum su ana kadar 4 kere oldum 5. yide 28 inde olcam. alkol almama durumlari ne kadar sure ile kisitlidir bilgi almak istiyorum, bu konuyu internettede arastirdim herkez farkli birsey diyor ayrica doktorada sordum 2 ay tuketmiceksin diyo... birde buraya sorayim dedim icim rahatlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Alkol alırsan kudurursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bilmiyorum ama geçmiş olsun demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 İç iç hiç bişey olmaz. Gönül rahatlığıyla içebilirsin ben kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 doktor 2 ay diyorsa buraya niye soruyorsun ki hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 nolcak en fazla ölürsün.daya alkolü gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bosuna kuduz asısı olmussun ickiyi de gonül rahatlığıyla icebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 olm alkol mikrobu kırar kuduz virüsünü yok eder iç iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ısırdığı yere alkol sürmedin mi sen hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 buraninda sonuda buraya benzemesin http://forum.donanimhaber.com/m_57307472/tm.htm isguzar doktor cok piyasada, bi baska sitedede elemanin biri asi olduktan 24saat sonra alkol kullanabilirisniz yazmis. bugun disari cikicam ondan soruyorum, gittigim yerde kiz gibi kola falan icmek istemiyorum patilerinde bildiklerini duyayim dedimki bi icim rahat olsun. rahat rahat iceyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 codename_curse said: ısırdığı yere alkol sürmedin mi sen hala uzo surdum :D ama isirildiktan 3 saat sonra oldu bu proje yetistirmeye giderken isirdi kopek tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 sana kız diyenlere baldırındaki savaş yarasını göster o zaman susarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 sonrada kolanı yudumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sen bize güven rahat rahat iç. Hiç bişey olmaz. Benim eniştemgil de göbekten kuduz aşısı olurken rakı içermiş köyde, hala sapasağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 damardan öroyin yüklemesi bile yapabilirsin. biz zaten paticik ailesi olarak içkiyi severiz. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qKGC4zL5vig#t=89s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Wayne said: buraninda sonuda buraya benzemesin http://forum.donanimhaber.com/m_57307472/tm.htm isguzar doktor cok piyasada, bi baska sitedede elemanin biri asi olduktan 24saat sonra alkol kullanabilirisniz yazmis. bugun disari cikicam ondan soruyorum, gittigim yerde kiz gibi kola falan icmek istemiyorum patilerinde bildiklerini duyayim dedimki bi icim rahat olsun. rahat rahat iceyim su post direk alkol kullanmamak = karılık ikileminden dolayı yeni mallık seviyelerine beynimi mahsur bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ulan bi allaan kulu da çıkıp "İçki tüm kötülüklerin anasıdır, içme evladım" dememiş cıh cıh cıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 alkol çok iyi ya insan ömrünü kısaltıp ferahlık sağlıyor her gün en az 1 şişe içmeli insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hocam bara gidince, churcill iste. Soda-limon-tuz. Limonlu soda da olur ama bardağın ağız yerlerine tuz sür. Cin fiz gibi durur ve sorunun çözülür. Kimse ayıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 churcill ne kadar elit bir isimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Doktor sana 2 ay demiş, sen hala gelmişsin burada soruyorsun millet dalga geçince de sinirleniyorsun. İşgüzarlık ile ne alakası var başka yerde 24 saat diye duymuş olmanın? Bu kadar sinir bence normal değil, aşılarını geciktirmiş olabilirsin ya da yanlış aşı yapılmış olabilir. Kuduz insanı asabi yapar, gidip Mannoroth'u öldürmen gerek kurtulmak için. Baltan yoksa modlardan quest al. donanımhaberdeki şu laf da çok iyiymiş; said: kuduz aşısı kas içinden yapılır alkol ağızdan alınır.bunlar nerde etkileşime girecek merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Wayne said: doktorada sordum 2 ay tuketmiceksin diyo... birde buraya sorayim dedim icim rahatlasin. doktora inanmayıp bize mi inancan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 olene kadar ic, bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 o değilde alkol ucuzlasın artık 3.5 lira oldu bi şişe bira abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oha cok ucuzmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar