Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Cezayı göze alıp UEFA’ya direnecek

Şimdi o senaryoyu anlatalım.
Demirören başkanlığındaki federasyon, şike konusunda karar almak için yargı kararını bekleyecek.
UEFA’nın “Karar verin” diretmesine karşı, UEFA’nın ikna edilmesine çalışılacak.
UEFA direnirse, ceza almayı göze alıp fedarasyon UEFA’ya karşı da direnecek.
Bilindiği gibi Yıldırım Demirören gerekirse 2 yıl Avrupa kupalarına gidilmeyebileceğini açıklamıştı. F.Bahçe bu formülün yanında yer alırken G.Saray karşı çıkıyor.

Heh bu adamın mantalite bu zaten kendiside dedi gerekirse ülkece gitmeyiz birlik olalım vs diye. Yani adam TFF başkanı olursa ülke dışı futbolu unutun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kolay değil ülke adına o kararı almak, hani özellikle gs ve bjk'nin kurtuluş ümidi düzenli olarak avrupa'ya, özellikle ŞL'ye gitmek iken başta bu iki kulüp ardından diğer üst sıra kulüpleri yok eder bu adamı,

o orada "ben türk futbolunu çok düşünüyorum, her takım benim gözümde eştir lala lolo" tarzında kendi çapınca birşeyler söylemeye çalıştı. LigTV'ye federasyona falan yaranmaya çalışmıştır ne bileyim.

Kolay değil öyle sözde bir suçlu için bütün takımları devre dışı bırakmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Cezayı göze alıp UEFA’ya direnecek

Şimdi o senaryoyu anlatalım.
Demirören başkanlığındaki federasyon, şike konusunda karar almak için yargı kararını bekleyecek.
UEFA’nın “Karar verin” diretmesine karşı, UEFA’nın ikna edilmesine çalışılacak.
UEFA direnirse, ceza almayı göze alıp fedarasyon UEFA’ya karşı da direnecek.
Bilindiği gibi Yıldırım Demirören gerekirse 2 yıl Avrupa kupalarına gidilmeyebileceğini açıklamıştı. F.Bahçe bu formülün yanında yer alırken G.Saray karşı çıkıyor.

Heh bu adamın mantalite bu zaten kendiside dedi gerekirse ülkece gitmeyiz birlik olalım vs diye. Yani adam TFF başkanı olursa ülke dışı futbolu unutun.

olay olmuş bunun puan sildirmem , küme düşürmem lafları,

bizde maça paf takımıyla çıkıyorduk,
mayısta stada kazma vuruluyor her sene,
hocamızında hep arkasındaydı.

türkiye de alışacak bunlara daha tabi alışık değiller böyle bu adamın ağzından bir şey çıkınca olacağını sanıyorlar.

uefa bir höt der , bu bırak feneri , beşiktaşıda düşürür, yetmez gs ı bile düşürebilir, hangi sebeble düşürecek demeyin, o düşürür bulur bir sebeb.
Sosyal ağlarda paylaş

Haluk Ulusoy da aday olacak diyordu Telegol, olabilecek en kötü senaryo valla YD'den bile kötü bu fanatiğin tekrar başa gelmesi, Gs'ye başkan olaydı madem

Bi de kulüpler eskiden tffye başkan olmuşları istemiyoruz diye karar aldılardı geçenlerde ama, umarım uyarlar ona

En güzeli Kaya Çilingiroğlu'nun dediği gibi Ali Şen gelsin, adam dünya çapında kabul görmüş sayılan sevilen hem vizyonlu hem karizma biri, Platini'nin ağzına ağzına vurur valla.
Zamanında Gs'nin Nöşetel'ini hatta Rusya ile olan doğalgaz anlaşmasını bile halleden öylesine tanınan güvenilen biri sonuçta, kulüplere eşit mesafede duracağına da inanıyorum Aziz Yıldırım'a olan gıcıklığı bile bunu rahatça sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ali şen de gelirse demirören in yapacağım dediği şeyden farklı bir şey yapmaz, ali şen de yargının sonuna kadar ceza uygulamaz.

he uefanın karşısında en azından sağlam biri olur o ayrı, uefa demirören i karşılarında görünce toptan yasaklayacaklardır zaten bu manyak bizden uzak dursun diye
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Haluk Ulusoy da aday olacak diyordu Telegol, olabilecek en kötü senaryo valla YD'den bile kötü bu fanatiğin tekrar başa gelmesi, Gs'ye başkan olaydı madem

Bi de kulüpler eskiden tffye başkan olmuşları istemiyoruz diye karar aldılardı geçenlerde ama, umarım uyarlar ona

En güzeli Kaya Çilingiroğlu'nun dediği gibi Ali Şen gelsin, adam dünya çapında kabul görmüş sayılan sevilen hem vizyonlu hem karizma biri, Platini'nin ağzına ağzına vurur valla.
Zamanında Gs'nin Nöşetel'ini hatta Rusya ile olan doğalgaz anlaşmasını bile halleden öylesine tanınan güvenilen biri sonuçta, kulüplere eşit mesafede duracağına da inanıyorum Aziz Yıldırım'a olan gıcıklığı bile bunu rahatça sağlar.

Ulusoy aday olmayacağını, ancak 18 kulüp aday bulamazsa geleceğini söyledi zaten. Ali Şen gelmesin bence çok asıp kesmeli olur futbol gene. Tabi Demirörenden iyidir 2 si de.
Sosyal ağlarda paylaş

Tinu, Ali Şen ile YD'nin aynı davranacağını hiç sanmıyorum, Ali Şen cidden TR üstü bir adam ve şanına leke sürecek bir şey de yapmaz bu saatten sonra
Ali Şen sadece futbol değil hemen her alanda ticaretten jet sosyeteye futboldan politikaya acayip eli kolu uzun ve tanınan sayılan-sevilen biri, tam 7 yabancı dili var

YD onun gölgesi olamaz ve Ali Şen 80lerde TFF'de görev yaparken FB'ye ilk ceza verdirenlerin arasında, emin ol takım falan kayırmaz ve şımarık Platini'nin ağzına vurabilecek sözünü geçirebilecek tek Türk
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

NOOOOOOOOO

koşullu aday olacakmış demirören, başkan olursa istifa edecek, seçilmezse bjk başkanlığına devam

hayallerin yıkıldığı gün ...

oooooh adama bak ya , yuh lan valla yuh, varya bu herif şart koyar he benim tff den ayrıldığımda tekrar başkan olacam banane diye,

alla allaaa belamıdır nedir,çıldırıcam ya. neyseki seçilmeme gibi bir durum yok, kulüpler onay vermiş zaten tff başkanı olacak,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...