Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

EricCantona said:

"Tatar Ramazan" said:

valequenta said:

stada beles kondular demis la, eski sami yen'in degeriyle fenerbahceyi satin alirsin.

sanki Sami Yen kulübün malıydı değerli olsa noolur, kiraydı işte. o yıkık gecekondudan çıkıp fıstık gibi stada kondunuz beleş işte sonuçta beş kuruş mu çıktı kasadan yoo

biz ise alın terimizle gıdım gıdım boğazımızdan artırarak diktik o mabedi!!1!

Baban mı aldı lan Saraçoğlu'nun arazisini? Sanki dededen miras anasını satayım...

şahıstan şikayetçiyim, belirtmek istedim
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Ünal başkanın açıklamaları bir GS olarak beni cidden rahatsız etti. Oy kullanmamaları önemli değil, Demirören gibi bir adama dolaylı yoldan bile olsa arka çıkması yakışık almadı.

Bence dogru yapti zaten demiroren garanti olunca artik olay cikartmanin manasi yok. Yapici olmak lazim birazda
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

eric iyice tarzini belli etmiş yazık..

Lan dedim diye post silinmiş, uyarı mesajı atılmış falan...
Komik oluyorsunuz gerçekten.

Babalarınız mı aldı Saraçoğlu arazisini? Dedenizden miras mı bırakıldı yoksa?

Birazdan aramaya girip içinde lan geçen bütün mesajları reportlicam tek tek hadi kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

"Demirören'in oyumuza ihtiyacı yoktu"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk futbolunun sorunlarının uluslararası normlar doğrultusunda çözülmesini beklediklerini dile getirerek, “Buna dönük bir beklentimiz vardı, endişelerimiz de bundan kaynaklanıyordu. Ama Ata Aksu Bey'in Yıldırım Bey ile yapmış olduğu görüşme sonucu bunu katiyetle bu bazda çözüleceğine dair bir teminat aldığını öğrendik. Sonra bunu bizzat Yıldırım Demirören'in de ağzından duyarak nispeten rahatladık” dedi.

http://www.incisozluk.net/wp-content/uploads/2011/12/aysal.jpg

büyük başgan kıvırarak rahatlamaya devam ediyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

"Demirören'in oyumuza ihtiyacı yoktu"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk futbolunun sorunlarının uluslararası normlar doğrultusunda çözülmesini beklediklerini dile getirerek, “Buna dönük bir beklentimiz vardı, endişelerimiz de bundan kaynaklanıyordu. Ama Ata Aksu Bey'in Yıldırım Bey ile yapmış olduğu görüşme sonucu bunu katiyetle bu bazda çözüleceğine dair bir teminat aldığını öğrendik. Sonra bunu bizzat Yıldırım Demirören'in de ağzından duyarak nispeten rahatladık” dedi.

http://www.incisozluk.net/wp-content/uploads/2011/12/aysal.jpg

büyük başgan kıvırarak rahatlamaya devam ediyor :D

Ata Aksu'nun seçimden çekilmesinin sebebi GS'nin kendisini desteklememesi olduğu söylendi. Ata Aksu'nun yaklaşık 65 imza topladığı fakat bunların bir kısmının çift imzalı delegeler olduğu, GS ve güdümündeki yaklaşık 15 kulübünde direk onu desteklediği söyleniyordu. Lakin GS çekilince, çift imzalarla olmayacağından ve olsa bile ana seçimde fark yiyeceğini bildiğinden Ata Aksu seçimden çekiliyor.

Bunu gece Samanyolu haber yapmıştı, Bank Asya kulüplerinden bazılarından bunu öğrenmişler. Dün sabahta NTVSpor Radyo'da Ata Aksu'ya yakın bir eleman bahsediyordu.

Hani aday çıkarmazsın, çıkan rakip adayı desteklemezsin, favori adaya sürekli laf sokarsın sonra çıkıp laf soktuğun adayı desteklersin. Ama artistlik olsun diye oy vermezsin, taraftarın seni ilah ilan eder. Devam edin devam,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...