Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

ya bizim burda tartıştığımız beşiktaşın avrupada gs dan çok başarılı olmuştur olmamıştır değildi,

adam kalkıp beşiktaş avrupada başarısızlık rekoru kırıyor dedi, bende uefa da ulaşabildiğim son 5 senenin durumu listeledim, ve sordum neymiş beşiktaşın başarısızlık rekoru,

fakat gs arkadaşlar yine her zaman olduğu gibi ama biz uefa kupasını aldık bizim dışımızda herkes avrupada başarısızdır a getirdi olayı. o zamanlarda siz annenizin liginde oynuyorsunuz diyorlardı yine aynı kafadalar.

Bu gün neye dayanarak beşiktaş başarısızlık rekoru kırdığını sordum ben ordan çıktı tartışma,

yoksa biliyoruz siz ve fb ayrı bir kulvardasınız, biz ayrı buna bir itirazımız yok zaten:)
Sosyal ağlarda paylaş

soyledim, avrupa'da en basarizi turk takimi; istatistiklerle incelersin.

mesela en farkli yenilgi ( tum samp ligi rekoru )
en cok eksi averaj ( turk takimlari - belki daha kotusu vardirda 3 buyukler diyelim- )
en kotu galibiyet/maglubiyet orani.

falan filan gibi rekorlari var. daha cok arastirip kaynak falan sunabilirdim de zaten rahatlikla ulasabilirsin. ayrica beni baydi bu muhabbet.

edit: aslinda soyle bir baktim da fenerin de avrupa karnesi baya ic kararticiymis, besiktasla basa bas sayilir oranlayinca; yalniz besiktas uefa'da, fener samp liginde takilmis genelde.

fb ve gs farkli kulvarda derken yine hata yapmissin, fb ve bjk ayni kulvarda oluyor bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Algılamak tabii zor zanaat, herkes algılayamıyor.

UEFA kupası şanstı diyen arkadaşlara o dönem için gayet normal olduğunu, belli bir birikim ve istikrar sonucu kupanın alındığı anlatıyor o tablo.

Siz de konuşurken fb'nin son 4-5 senesini baz alıyorsunuz, avrupaya gittik 2. olduk vs. diye. E biz de 4 sene üstüste şampiyon olduk vesaire ama gerçekten başarılı da olduğumuz için avrupada da kupa aldık.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

adam tffnin basına adaylıgını koydu arkadas 2 takım haric herkes onay verdi bu ne sacma iştir

"Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”

Adaylığına destek veren takımlara bakalım:

said:
Beşiktaş, Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Kayserispor, Kardemir Karabükspor, Samsunspor, Orduspor, Antalyaspor, Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Yıldırım Demirören'in başkanlığını desteklediğini açıklarken, Galatasaray ve Bursaspor destek vermeyeceklerini açıkladı.

Beşiktaş - Kendi takımı, ayrıca şikede ismi geçen bir takım, cezadan yırtmak ister.
Antep - İ.Akın'ı aldılar, hala oynatamıyorlar, gelse de kaldırsa yasağını diyorlar.
Eskişehir - Ü.Karan vb, şikeden dolayı ağzı yandı.
Kayseri - Şike zanlısı (Antalya-Kayseri maçı şüpheli listesinde)
Karabükspor - Emenike'den dolayı şike zanlısı
Samsunspor - Malum, Türkiye tarihinde en çok maç satan kulüp kendisi, süper ligdeki son sezonlarında sattıkları maçın sayısını ayarlayamayarak düşmüşlerdi.
Orduspor - Bunlar niye destekledi ben de anlamadım.
Antalyaspor - Şike zanlısı (Antalya-Kayseri maçı şüpheli)
Sivasspor - Şike zanlısı
Mersin - Şike zanlısı hatta düşürülecek deniyordu
İBB - İ.Akın ve İskender malum, şike zanlısı
Ankaragücü - Şike zanlısı (Fener - Ankaragücü maçı)
Gençlerbirliği - Bak bunlar da ordu gibi enteresan, çoğunluğa mı uyalım dediler, güçlünün yanına mı geçelim dediler ne yaptılarsa artık...

e şimdi destekleyen kulüplere bakıyorsun, 3 tanesi hariç hepsi şike zanlısı veya şikeye işi düşmüş, kalanlardan bir tanesi de şike zanlısı oyuncu oynatmaya çalışıyor, desteklemesinler de ne yapsınlar?

FB hala güvenemedi demirörene heralde, desteklediğini açıklamadı.

Bursa ve GS ne peki? İkisi de "en azından son sezon" şikeyle alakası olmamış en temiz kulüpler. Geçmiş sezonlara girmiyorum polemik çıkmasın diye, son sezondan bahsediyorum. Haliyle ikisi de davayla en ufak bir bağlantısı olmayan ve diğer büyükler şikeden ceza alırsa meydanı boş bulacak iki en güçlü takım. Tabii ki istemeyecekler.

TS arada işte, fener giderse bize şampiyonluk gelir hesapları var, ama biz de zanlıyız arada biz de gider miyiz korkusu da var çekimser kalmış yavrucaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

yani hukuk karar vermeden herkesin cezası kesilsin mi gs'nin istediği bu mu şimdi?

Federasyon görevini yapsın, herkese daha doğrusu suçu belli olanlara kanıtlar eşliğinde ceza kesilsin evet.

Federasyon hukuki karara bakmaz, kendisi keser cezayı. Hukuktan bağımsız çalışır, kendi kurallarını uygular. Şunu lütfen artık kabullenin.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş çok iyidi, o yüzden orada.
`İyi` olan zaten şikeye ihtiyaç duymaz. Maşallah tren yapmışınız ligi, hala Gs'ye çakma çabaları. Bu kadar da ufalmayın.

Argümanlara bak Allah'ım.

said:
yani hukuk karar vermeden herkesin cezası kesilsin mi gs'nin istediği bu mu şimdi?

Gs'nin değil, evrensel spor hukunun isteği bu.

Ama YD ile mahkemenin bekleneceği netleşti. Milli Takımlar tüm kategorilerde yasaklansın da çıkacak shitstormda biraz keyif alalım artık. Hele bir de malum cezalar Galatasaray'a dokunmadan verilirse UEFA ve FIFA'dan değmeyin keyfimize o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Olur, çünkü federasyon ve hukuk birbirinden bağımsız kararlar.

Sahanın ortasında tabanca çıkartıp rakip futbolcuyu öldürürsen federasyon seni ömür boyu men eder, ayrıca hukuk da cinayetten hapse tıkar mesela.

Federasyonu ilgilendiren futbolla ilgili ne dönmüş, orada ne suç işlenmiş, ilgisi de kapsamı da o kadar. Hukuku ilgilendiren suç olarak neler dönmüş, kimin başı yanmış, kim madur olmuş kim madur etmiş.

Orada şike yaparak sadece takımına puan kazandırmıyorsun, milyonlarca dolarlık şirketlerin akıbetini, finansal durumlarını ve onların hissedarlarının maddiyatını etkiliyorsun, o insanlara haksız kar veya zarar getiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında hayretle izlememiz gereken, susup artık diyecek birşeyim yok diye izdivaya çekilmemiz gereken şeyler bunlar. İyi kötü bir futbolumuz vardı ona da bilezik gibi geçirdiler.

Demirören ne arkadaşım? Klüplere de yazık, sportif başarı bir taraflarında değil yayın gelirleriyle dükkanı döndürelim mantığıyla peşinden koşuyorlar omurgasızın. Helal olsun takımıma, ve Bursa'ya.

Şurda Demirören'den kurtulduk diye sevinmiyor Beşiktaşlı arkadaşlar, federasyon artık siyah beyaz diye zil takıyorlar senelerdir başarısızlıklarını, 10 yılda bir gelen şampiyonluklarını federasyona fatura ettikleri için. Duyarlı rolü yapmasınlar bir zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...