fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Yolsuzluk suçlamaları nedeniyle dokunulmazlığının kaldırılması istenen Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff' istifa etti. Hurriyet.com.tr, TSİ 09.36'da yayınladığı haberde Wulff'un istifa edeceğini duyurmuştu. Dünya kamuoyu Almanya'daki bu şok gelişmeyi Hürriyet'ten öğrendi. http://www.hurriyet.com.tr/planet/19939209.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 manyak mıymış istifa ediyor. bi ergenekon patlatsaydı orda da... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 adamların namussuzu bile namuslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Gündüz 11 gibi belli olmuştu zaten istifa edeceği. İşin ilginç yanı, bir iş adamına otel ücreti mi, telefon faturası mı ödettirdiği için bu olay patlak veriyor. Bizimkiler amuduyla götürsün. Yüzsüzler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 cumhurbaşkanı olmadan önce bir eyalette başkanlık mı ne yapıyormuş galiba. Arkadaşından ve bankadan borç almış düşük faizli. Geri ödemesini yapmış bu borcun ama belediye meclisine bildirmesi gerekirken bildirmemiş aldığı borcu. Ayrıca arkadaşı tatil masraflarını karşılamış, bazı işadamlarının villalarında ailesiyle tatil yapmış falan. İstifa ederken hata yaptığını ama herhangi bir suç işlemediğini yasalar karşısında suçsuz olduğunun ispat edileceğini söylemiş. Almanya halkının bana karşı olan güveni kalmadığından ötürü görevimi bu koşullarda yerine getiremem diye istifa etmiş. Türkiye'de ise bambaşka tabi olaylar. Bizzat başbakan telefonla iş adamından kızı için para isterken, iş adamı bursuyla yabancı ülkede okuyan başbakan oğlu mezun olduktan sonra 1.5milyon dolarlık gemi alıyor. Tabi arabayla bir insanı ezip öldürme olayını unutmayalım. Belediye araçları gelip yol temizlemesi yapıyor, lastik izlerini temizliyor falan. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 vaperon said: Gündüz 11 gibi belli olmuştu zaten istifa edeceği. İşin ilginç yanı, bir iş adamına otel ücreti mi, telefon faturası mı ödettirdiği için bu olay patlak veriyor. Bizimkiler amuduyla götürsün. Yüzsüzler... bu kadar basit olduğunu sanmıyorum ama sonuçta bu adam istifa ediyorsa demek ki ordaki halkın bir politika etiği anlayışı var. burda ise hakan şükür gibi adamlar bir tane bile genel kurul toplantısına katılmayıp spor programlarına katılıyor, sonra mecliste birileri bunu eleştirince "hastaydım" diyor bir de üstüne dava açıyor. bu parti bu kadar oy alıyorsa bu ülkede demek ki burda bir partide etik ve ideoloji aranmıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 abi biz muz cumhuriyetiyiz neden bizi medeni bir ülkeyle karşılaştırma gereği duyuyorsunuz habire anlamıyorum. gidip suriye ile falan karşılaştırın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 abi onu bunu geçtim şu en son MİT mensupları ile alakalı 2 düzenlemeye bir allahın kulu doğru düzgün laf etmedi, kimse konuşmasın bir daha ühühühüh AKP diye. Ben dahil kıçımızı kaldırıp birşey yaptığımız yok, yapanları hor görür millet ama konuşmaya gelince herkes anti-akp anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Dünya kamuoyu Almanya'daki bu şok gelişmeyi Hürriyet'ten öğrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Demokrasilerin geri kaldığı ülkelerde ancak böyle şeyler olur, ne o zırt pırt istifa yeniden seçim halkın paraları israf oluyor canım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Aket-Atum said: abi onu bunu geçtim şu en son MİT mensupları ile alakalı 2 düzenlemeye bir allahın kulu doğru düzgün laf etmedi, kimse konuşmasın bir daha ühühühüh AKP diye. Ben dahil kıçımızı kaldırıp birşey yaptığımız yok, yapanları hor görür millet ama konuşmaya gelince herkes anti-akp anasını satayım. silivri tier post olmus terorle mucadele yasasi kapsaminda seni iceri atabilirler bu post yuzunden meanwhile basbakan mitcileri seni oldurmelerini emretse ve belgeleri ile ortaya ciksa mahkemeye bile gidemez ailen, gitsede "bu aylak biriydi zaten, olmeseydide asgari ucretten su kadar sene calisirdi" diyip 30.000 lira deger bicerler hayatina http://desertpeace.files.wordpress.com/2010/09/ews.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 şu listedekilerden bi military eksik onun yerine polisle idare ediyorlar (şimdilik) hadi bi de fraudulent elections diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yok askeri tamamen ele geçirdiler artık. makul bir genelkurmay başkanımız var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ele geçirmek farklı supremacy farklı ama ahah yalnız düşündüm de askere o kadar reröre çektikten sonra askeri gerçekten kontrol altına alıp sonra polis devletinden asker ve jandarma devletine geçerlerse çok gülerim yetmez ama evetçilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ah ah elalemin cumhurbaşkanları istifa ediyo nerde o günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 mani said: cumhurbaşkanı olmadan önce bir eyalette başkanlık mı ne yapıyormuş galiba. Arkadaşından ve bankadan borç almış düşük faizli. Geri ödemesini yapmış bu borcun ama belediye meclisine bildirmesi gerekirken bildirmemiş aldığı borcu. Ayrıca arkadaşı tatil masraflarını karşılamış, bazı işadamlarının villalarında ailesiyle tatil yapmış falan. İstifa ederken hata yaptığını ama herhangi bir suç işlemediğini yasalar karşısında suçsuz olduğunun ispat edileceğini söylemiş. Almanya halkının bana karşı olan güveni kalmadığından ötürü görevimi bu koşullarda yerine getiremem diye istifa etmiş. Türkiye'de ise bambaşka tabi olaylar. Bizzat başbakan telefonla iş adamından kızı için para isterken, iş adamı bursuyla yabancı ülkede okuyan başbakan oğlu mezun olduktan sonra 1.5milyon dolarlık gemi alıyor. Tabi arabayla bir insanı ezip öldürme olayını unutmayalım. Belediye araçları gelip yol temizlemesi yapıyor, lastik izlerini temizliyor falan. oh mis. ++++++++++++++++++++++++++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Türkiyede TBMM malesef Bucaneer's Den den gibi bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3xU0otxdjt0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Viktor said: Aket-Atum said: abi onu bunu geçtim şu en son MİT mensupları ile alakalı 2 düzenlemeye bir allahın kulu doğru düzgün laf etmedi, kimse konuşmasın bir daha ühühühüh AKP diye. Ben dahil kıçımızı kaldırıp birşey yaptığımız yok, yapanları hor görür millet ama konuşmaya gelince herkes anti-akp anasını satayım. silivri tier post olmus terorle mucadele yasasi kapsaminda seni iceri atabilirler bu post yuzunden meanwhile basbakan mitcileri seni oldurmelerini emretse ve belgeleri ile ortaya ciksa mahkemeye bile gidemez ailen, gitsede "bu aylak biriydi zaten, olmeseydide asgari ucretten su kadar sene calisirdi" diyip 30.000 lira deger bicerler hayatina http://desertpeace.files.wordpress.com/2010/09/ews.jpg Bundan haberi olanlar vardır sanıyorum aranızda. Olmayan varsa bir okusun. said: Assassinating Awlaki: Obama Can Kill Anyone He Wants To http://www.thenation.com/blog/163724/assassinating-awlaki-obama-can-kill-anyone-he-wants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 güzelmiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Niccolo Machiavaelli ne ara öyle bir şey söylemiş arkadaş,hangi kitabında nerede söylemiş ? Biri bana açıklasın herkes bunu paylaşıyor ama ben bulamadım bu aforizmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ahahah abi baya baya birinin forumda yazdığı bir lafa benziyor hiç estetik değil zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 "floransalı şöför en asil duygunun insanıdır" da demiş mi bizim makyavel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 The Prince'i yazan bunu söylemiş olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 1.cumhuriyetciler yollAmis paylasayim dedim sssddds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar