zeawee Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 benjani said: sullivan akıyor mu hala eski hali yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 baird ne terletti ama selby yi beee uzun zamandir izledigim en zevkli macti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ronnie-hawkins 12-12 son frame başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 elendi ronnie. %51 elenir diyordum zaten hawkins ile eşleceğini görünce. herif crucible'a gelince bi değişiyor. geçen sene de yazmıştım zaten hawkins gibiler ronnie'ye ters geliyor diye. umarım marco fu ağzına vurur hawkins'in. neil da gitmişti zaten erkenden. artık olası bi higgins-ding junhui yarı finali olursa izleyebilirim belki onun haricinde finale kadar izlemem muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dün ronnie'nin beyaz top bayağı ağır şanssızlıktı. hoş ronnie'nin oraya kadar getirmemesi lazımdı durumu işin bahanesi beyaz top değil tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 hawkins tam bir uyuz ingiliz marco fu bacagina sicar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dualarımız tutuyo mu ne, şimdi baktım da 7-1 önde kapatmış marco fu bugünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 higgins elendi ya la. mcmanus 23 yıl sonra tekrar yarı finaldeymiş. ding fena döver ama muhtemelen. marco fu - hawkins de 12-11 final ding-marco fu olsa negzel olur ha. hatta ding kazansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 oh be marco fu eledi hawkinsi. alan mcmanus - ding junhui marco fu - mark selby üstte de yazdım, umarım ding - marco fu finali olur. aslında ding alsın isterim ama marco fu alırsa da sevinirim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Sullivan elendikten sonra benim için turnuvalar bitiyor ama yine de FU'nın kazanmasını isterim. Ding kendini çok harcadı, asyanın Sullivan'ı olacaktı, saçma sapan dağıldı, FU bitirsin işi rahatlasın Ding dicem ama Selby'de sağlam geliyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 final ding-selby oldu. ilk frame başladı biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 kafasina kafasina vuruyor selby hic de sevmiom pezevengi ne guzel ding - fu finali seyredecektik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 son 2-3 senedir hiç bakmadım neredeyse ama geçmişte izlediğimde hep gördüm ki asyalılar biraz mal oluyor genelde ya. çok daha sık hata yapıyorlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 çok asyalı oyuncu olmadığından öyle geliyordur. maç da 7-0 oluyodu nerdeyse ama neyse ki 6-2 bitti; saat 9'da diğer seans başlıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Ding'in morali çabuk bozuluyor. Adam belki de 5 3 biticek maçı 6 2 zar zor tamamladı. 2. seansta toparlamazsa, fark 8'e çıkarsa üzülür. Selby'i her ne kadar sevmesemde, dün gece 1'e kadar süren maçla finale çıkıp, finalin ilk seansına 6 0 başlamak herkesin harcı da değil, adam full konsantre. Akşam seansında yorulacak, Ding değerlendirirse ne ala yoksa Selby yarın işi bitirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ding'in dalgalanmalari meshur zaten ya 3 frame'i inanilmaz oynayip sonraki frame kimsenin yapmayacagi hatalari arka arkaya yapabiliyor selby'de aksine iste, full dedike adam, hicbisi yapamiyor dedigin anda inanilmaz safe shot salliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 gece 10-7 kapandı bu arada, 8-7'ye kadar iyi getirdi ding, sonra tekrar düştü. daha doğrusu ikisi birden çöktü yani fiziksel olarak. yıllardır izliyorum ve hala özellikle şu final niye bu kadar aceleye getiriliyor anlamış değilim. akşamüzeri ve gece seansı arasına 1 saat falan kalıyo sonra adamlar 5 saat daha oynuyo çok saçma. normalde kim daha formda ve daha iyi oynuyordan ziyade yorgun olduğunda kim daha iyi oynuyora gidiyor durum, hem oyuncular için hem de izleyenler için çile resmen. yani şunu 3 güne yay en azından ilk iki gün 10, son gün de 15 frame oynat. zaten o 15'in de hepsine gerek olmaz büyük olasılıkla mis gibi olur işte. neyse, umarım ding arayı erken kapatıp kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 snookerda olay biraz, stress altında kim daha iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 orası ayrı ondan bahsetmiyorum. konu sadece stres olsa problem değil zaten. o her sporda var. ben oyuncuların yorgunluktan oynayamayacak duruma gelmelerine rağmen oynamak zorunda bırakılmalarını saçma buluyorum. ve bunun olacağı da belli bi şey zaten, her sene aynı terane çünkü. son seans gece 2 buçuğa gelirken bitti yanlış hatırlamıyorsam ve son frame başlamadan önce bile mark selby'nin gözleri kıpkırmızıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yarı final ile finali 3 güne yaysalar olur aslında o zaman da iyice uzuyor gerçi turnuva. dün seyir zevki de adamların performansı da bayağı azaldı, tek göz açık izleyebildim, yatarken saat 3 oluyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 2010 da robertson-dott finalini izleyip sabahina da kpds ye girmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ding iyi geldi ama selby tokatlicak gibi derken almis ya la kapatmistim tv yi belki uzar ding im az daha zorlar sıfatsiz selby yi diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 arada yarım saat fark olmadı galiba önce leicester sonra da jester from leicester şampiyon oldu. vay la. http://i.imgur.com/VM7pwWI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ahah çok güzel denk geldi dimi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 leicester belediye baskani seytanla anlasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar