Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://www.mmo-champion.com/content/2649-Blizzard-Store-Heart-of-the-Aspects-Mount-now-available konu satilmasi degil an itibari ile 40.000 kisilik queue olmasi :) bi bok olmaz wow a da blizzede. satin almak icin queue var o derece yogun ilgi. buyuledimi napti milleti bunlar anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/420704_369066669770902_132326176778287_1431128_945742021_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 MoP Drogon mountları böyle olacak sanırım. çin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi cok guzel mount ama herkez alacagindan herkezde olcagindan para verip almanin bi anlami olmucak. :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 queuenin satış politikası olması ihtimali de var ,blizzarddan beklenir yani ilgi çekmek için ,benimki komplo tabi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 aslında "benimkiyle aynı mountları gösterme" diye seçenek olsa herkes kendininkini unique sansa böylece daha çok satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 celestrial mount stokları hala bitmedi. Raatolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bitmesine gerek yok zaten sattı satacağını hala da satılıyordur.Bu mount da çok satar dün gece serverda şov vardı çoğu kişi almıştı ki o sıranın fake olma şansı yok ben bile başta almam diyordum ama cidden çok iyi sadece yürüme efekti yok oda eklenir ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 güzel mount,ek pakete c/p mountlar koyacaklarına şöyle güzel mountlar koysaydılar .. mide bulandırıcı şu blizzin yaptığı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 valla bence helal olsun,thrallın bo.u diye eşya satsalar 100bin kişi sıraya girer,amerika batar blizzard batmaz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Valla utanıyorum kendimden ama parayla satın bir şey duyunca hemen kalp atışım hızlanıyor, mount runlarla uğraşmaya üşenen, onun yerine bg yapan benim gibiler için para konuşsun napalım ! Gerçi daha yeni Tyrael's Charger almıştık, ona doyamadık !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 loop said: Valla utanıyorum kendimden ama parayla satın bir şey duyunca hemen kalp atışım hızlanıyor, mount runlarla uğraşmaya üşenen, onun yerine bg yapan benim gibiler için para konuşsun napalım ! Gerçi daha yeni Tyrael's Charger almıştık, ona doyamadık !! Zaten bu dragon gibi bir şey galiba, daha öncekiler steed di. Hanım duysa oyundan zırt pırt mount aldığımı benim haftada bir çanta almama ne diye laf ediyorsun diye çıkışır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi siz yine mount alıosunuz,ben gold alıp başka serverda kascam diye davranıyorum,sonra sıkılıp kapatıyorum accountu ben daha faciayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Abi invincible'ın sözde en böyle şaşalı, en prestijli mount olması gerekiyor öyle zamanında lk heroici 25 mande yapıcaktın da 25 kişiden sana düşücekti de hede hödö diye. Bir b.ka benzemiyor invincible. Sonra gidiyorlar texturelarları değiştirip celestial steed koyuyolar. ÖEH diyorsun. Bir de o mountu account bound yapıyorlar, bütün karakterlerinde oluyor ondan. Vay anasını serhat diyorsun. Alır tabi herkes sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bu yaz monopolysi de çıkıcakmış: http://media.tumblr.com/tumblr_lzfwheR1TV1qzozj1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drweaver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Norak said: bu yaz monopolysi de çıkıcakmış: http://media.tumblr.com/tumblr_lzfwheR1TV1qzozj1.jpg kart oyunu var ama monopoly den gelişmiş World of Warcraft®: The Board Game World of Warcraft®: The Board Game bu arada yeni üyeyim ilk mesajım :):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ya şu mountun özürlü ejder gibi gözüktüğünü düşünen sadece ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 20 euro abi nerdeyse 50 lira yaa yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Zorla satmiyorlar nasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Aket-Atum said: ya şu mountun özürlü ejder gibi gözüktüğünü düşünen sadece ben miyim? hayır değilsin ama wowun dragon yapısı belli 2 dragon dışında beğenmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 proto drakeler dışında gerisi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 sey olarak artı bunnar her accde belese bi epic mount işte fazladan yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 arz talep meselesi direk.. adamlar taş atıyor da kolları mı yoruluyor sanki. sıcak para akışı 0 gider, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar