Ren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 rmah yahudi maşası mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Marty said: inek paladin konusunda blizze ben de cok kirginim niye Holy priest undeadler daha mı mantıklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lan alemin en delikanlisi tauren paladin olmicak da kim olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kthxbye said: niye Holy priest undeadler daha mı mantıklıydı onları 7-8 yıl önce söyledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 beta zamanı ben öyle söylemler hatırlamıyorum da, söylediğinizi de unutmuşunuz o zaman bence. Priest undead'i betada lore'a yada oyun mantalitesine mi diyim ne diyim oturtup oynayabildiyseniz, yada gördüğünüzde yadırgamadan oyuna devam edebildiyseniz İnek paladini yadırgama hakkınız yok bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ABI ADAM ELINDE ALEV TOPU CIKARIYOR a kadar gider bu muhabbet taurenlerdennde millet nefret etti, gnomelardanda elfler hic sevilmedi zaten wc3 de bile ha lore a gelirsek kitabina uydurma var tabiki, adamlarin kendi oyunu hani yapicak bisi yok ama simdiye kadar gameplay ile lore cakistiginda lore un pesinden giden bir oyun var olmadi zaten eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ahah bütün popüler kültürü tüketmeye devam eden sam den blizord haterlik konusunda hipsterlik = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 inek paladin mevzusuna niye taktınız ki bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 elden fireball çıkarmak birşey, makattan lore çıkarmak başka birşey. (:P) yetemetzen paso saçmalıyor ki daha kendi yazdığından bihaber adam zaten. horde'a güzel, alliance'a çirkin race verelim derken abuk sabuk bir sonuç çıktı ortaya, battıkça battı. kthxbye said: beta zamanı ben öyle söylemler hatırlamıyorum da, söylediğinizi de unutmuşunuz o zaman bence. Priest undead'i betada lore'a yada oyun mantalitesine mi diyim ne diyim oturtup oynayabildiyseniz, yada gördüğünüzde yadırgamadan oyuna devam edebildiyseniz İnek paladini yadırgama hakkınız yok bence :P hikayesi için oynamadım elbette, arkadaşlarımın canı sağolsun. 3,5 yıl oynadım ama hikayesi 3,5 günde bitirdiğim oyunlardan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Kaede said: Ahah bütün popüler kültürü tüketmeye devam eden sam den blizord haterlik konusunda hipsterlik = priceless sektörün en mainstream şirketini savunarak gelmek = canister shot in glass house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Patideki blizz hateinin sebebini imam-cemaat ilişkisi açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 forumdaki trend'leri pek takip etmiyorsun sanırım, benimle aynı fikirde olmak uzun zaman önce out oldu burada. bölüme mod olmamdan öncesine rastlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Pre kotick öncesi blizzard eleştirilerin hariç genelde haksız bulmuyorum sam ben seni. ama şurada çıkıpta blziz hateri yok demeyin. misal valve vs blzizarda dota isim hakkı konusunu alalım. adamlar public domain olsun, hem eula falanda var diye dolanırken (üstelik henüz bir davada yok, şimdilik ihtar/notification tadında olay daha biliyorum) evil blizzard valve and gabe go diyip blizzard bashleyenler var iken, o yani extreme blizz ahte oluyor ya extreme valve fanboi, emin değilim. Yalnız, kotick önceside patide blziz hate vardı, age of un sc den daha iyi ve daha competitive olduğunu ima edenler olmuştu. hani blizz hate olayının yeni birşey gibi algılanmasıda ayrı bir komedi kanımca. Bunlar bir yana, kanunide blizz negative gitmiyor diyerek fail olmuş. hani mesela diablo 3 çıkınca, veya hots cıkınca bende seve seve, yada bşka türlü alıcam. ama bu demke değilki diablo 3 te rmah tan memnunum, veya sc2 nin 3 ayrılmasından memnunum. Bir başka konuda, önceki paragraftan örnek vereyim, sc2 nin 3 bölünmesi bile başlı başına pro/cons u ile ayrı bir konuya mal olabilecekken genel blizzard hate i tartışılırken WoT okunmaktan dem vurulmasınıda bayağı ironik buluyorum. ps: blizz hate tartışıcaz diye psychounauts (yanlış yazdım dimi? asdas) konsunun 2-3 sayfa arasında sürünüyor olması ise pati açısından üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Soimyr said: Patideki blizz hateinin sebebini imam-cemaat ilişkisi açıklıyor. patide blizz hate'i mi var? ben niye göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Gözlüklerini takman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sürekli birileri gelip duruyor topiğe "hepiniz blizzard'dan nefre ediyorsunuz" diye bizleri suçluyor da, kimin ne postundan bunu çıkardığını belirtmiyor. gözlüklerini tak diyorsun da, sen söyle madem kim blizzard'dan nefret ediyor? gayet de uzun yıllardır blizzard'ı savunmuş çok kişi var şu forumda, buna haterlık diyorsan kolay gelsin diyim ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kthxbye said: Marty said: inek paladin konusunda blizze ben de cok kirginim niye Holy priest undeadler daha mı mantıklıydı ben wowa basladigimdan beri vardi holy priest, ondan oncesinde heralde ultimadaydim hala. bi sekilde oturdu demekki kafamda. shadow madow derken. ama oyunu oynarken, hersey yerli yerindeyken(kismen) durup dururken inek paladinler gelince o rahatsiz etti. Sparkcaster said: inek paladin mevzusuna niye taktınız ki bu kadar ha bu demek degil ki, inek paladin geldi ben biraktim. inekten paladin mi olur lan dedim, guldum. oynamaya devam ettim. ne takicam. banane allahin ineginden. oynarken onunu goremiyosun bi kere. draenei de ayni muhabbet, uzay gemisiyle geldiler bilmem ne. horde a paladin, alliance a shaman da ayni muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 blizz fanboylarımız kadar blizz haterımız da varsa, bunların isimlerini çok merak ediyorum. şu ana kadar forumda "blizz haterı" olarak nitelendirebilecek görebildiğim tek kişi Sam var. onun dışında blizz haterı denebilecek bir kişi göremedim. eğer varsa yazın cidden, ortaya laf atıp kaçınca saçma oluyor, bir de forum üyelerini zan altında bırakmış oluyorsunuz. bu topic suark ile bizim blizzardı eleştirdiğimiz bir konu üzerine çıktı, EmenikeNiangSow bizleri blizzard haterı olarak tanımladı ve sinirlenip bu topiği açma gereği duydu. daha önceki topicleri takip etmiş olanlar hatırlar eminim, starcraft 2 çıkmadan önce açılan topiclerde "oyun üçe bölündü" lafını eleştirmiştim ve saçma bulduğumu yazmıştım, bunu ifade eden başkaları da olmuştu. diablo 3 topiclerinde ise rmah'ın yanlış olduğunu ve oyun piyasasına zararı dokunacağını söylemiştim, bunu söyleyen başkaları da vardı yine. üsttekini söyleyince blizz fanboi, alttakini söyleyince blizz hater olarak mı yansıtacaksınız bu yaptığımız tartışmaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Bone şu konuay niye şöyle taktın anlamıyorum? Hani arada atladığım bir post var biri bone blizz hater/fanboydur deyip üzerine bok attıda biz mi kaçırdık? Ama ille isim vereceksek; http://forum.paticik.com/read.php?35,6139499,page=1 sırf şu konudan 7-8 kişi çıkar bak Hater: barbu said: baktılar kendi oyunlarında iş yok. valve götürecek en büyük payı çirkefliklere başladılar. yakışmadı. Xenocide said: DOTA ismi blizzard'a mı aitmiş ki neyin artistiğini yapıyolar afedersin? bitane oyuncunun yaptığı mod, adına DOTA koymuş. Valve gerizekalı değil, almıştır isim hakkını. Kotick kotumu yalasın. Oce4n said: auahuhe abi basshunterin şarkısını bile dokümanda delil olarak göstermeye çalışmışlar ya :D Deathblade said: Benim için Kotik olduktan sonra blizzard istese diablo,warcraft,starcraft hatrına bile valve etmez. Halflifeçıyız ezelden. Remus said: modun adi dota degil zaten. Defeat of the ancients in kisaltmasi dota. Hani blizzard ne yapcagini karistirdi 3.5 modundalar. En guzeli paraya kiyip icefrogu valveden geri alsinlar. LethE said: şurda blizzardın 'dotanın adı publictir halka malolmuştur' dediğine gerçekten inanıyorsanız kusura bakmayın ama adınızın altına bi fanboi bonzi almanız lazım. mahkeme cak cuk etse ismi defenders of the ancients 2 yaparlar Dota kısaltması aynı kalır olur biter. bu kadar gereksiz bi davayı 6 sayfa konuşup üstüne bide tartışma çıkaracak tek yerdir herhalde paticik. Fanboy: EmenikeNiangSow said: hayır kurumu mu bunlar kardeş? tabi ki legal olarak sonuna kadar savaşacaklar para için. kaldı ki burada blizzard haklı. kendi oyununda yapılmış bir modu, eulaya rağmen sen SADECE BENİMMMM BUNU BEN SAĞARIMMM NİHOHOHO derse gabe şişkosu dur orda kardeş derler. blizzard işin zaten dalgasındaydı, sırf geyiğine komedi blizz dota bile gösterdiler blizzconda. ha burda da aç gözlülük yapan varsa eulaya dayandırılmış ve public olan bir markayı hacılamaya çalışan valvedadır suç. Üstelik Sam'i falan, hele seni falan bone hiç ahterdan saymıyorum, eleştirip dayanak vermek ayrı, kotick kotumu yalasın ayrı, blizzden babam çıksa yerim ayrı. Hani şurada çıkıp viktor fanboydur. diyendir çıkıcakta, adma hani "valve kotumu ye, blizzard ossurtur" veya "oh girsin kotick" e den ileride mantıklı argümanlar sürüyor. Tekrar edeyim bone bu konyua niye bu kadar taktın cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 BILIZARDIN ALLAH BELASINI VERSIN, SEYTANIN USAKLARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 halen söylüyorum da inanmıyorsunuz. "haterlığı eleştirmekle karıştırıyorsunuz" "blizzard çirkeflik yaptı" demek haterlık demek olmuyor. eğer illa haterlık arıyorsanız, forumun geneli activision ve bioware haterıdır, en çok onlayın politikalarıyla ve çıkardıkları oyunlarla dalga geçilir. sırf dotayı çok seviyorsunuz diye bu kadar da korumacı davranmayın, insanlar blizzard'ın dota konusundaki politikalarını eleştirenler var diye insanlara hater suçlaması getirmeyin. hater'ın anlamını da yanlış ifade etmiş oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aquila bir dürüme anlaşalım fanboy postu lazım bana ^^ bone, "hahaha kotune girsin kotickin" in eleştirmek değil haterlık. quoteladıgım 6 mesajdan hangisi eleştiri söylesene bir bone? veya emenikeye gelelim, yaptığı "pozitif" eleştiri mi? bildiğin fanboyun dik alası. Blizz hatein ötesinde birde blizz fanboylarında bile bulunan kotick ahte var, onun içinde konu açıçak bir kotick fanboy buluruz elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ben satilik degilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Twliğin alınsın, biz ne karakediler gördük ki, 2 dürüme bizimdiler. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sana benden bir tw yavsiyesi, bonela ikili temasa girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar