mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 internet pek kizgin su anda ehueh redditten, 4chane baya sevgi dolu sozler havada ucusuyor.. hanim kizimiz Bioware in Senior Writer konumunda, fakat oyun oynamaktan nefret ediyormus, imkani olsa sifir combat hatta fast forward buttonu koyarim diyip..."same old white guy" tarafindan esinlenilmis senaryolari sikici bulup, onun yerine Rowling(hayri pitir) ve Meyer (soylemeye dilim varmiyor affedin..ama TWILIGHT)ornek aliyormus..hatta DA2 de almis..darisi ME3 basina..buda reddit rage linkxorz ne pis bi kizmissin sen ya...git kitap oku/yaz o halde birak oyun moyun oynama diyesim var..demeyecegim hicbirsey. yok ya dedim hatta..sonra konusuyoruz burda "ah nerde eski rpgler derpderp" al iste yemis kari butun rpgleri. rage mode on. ps. ehueh buda " same old white guy" lara ithafen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 evde kalmis hincini bizden cikartiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sen yeni mi tanistin hamburger helperla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 tanismaz olaydim.. takip edemediydim o kadar kacirmisim..yada iyi kacmisim bunca zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 lol geçen gün ona adanan ödülü bile verdiler forçen ödüllerinde: hamburger helper award for worst writing. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 da2 çıktığında nerdeydin ehue 1 senedir falan yerden yere vuruyorlar zaten hamburger helperı yeni bişey değil yani http://i.imgur.com/wbguZ.jpg http://i.imgur.com/T96jg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 haa su vidya awards durumu, izleyemedim daha. ehuehe da2nin basyapitligina zaten soz yokta...bunu direk kacirmisim ehueh..iyi yararima olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 niye bu kadar yumuşak davrandınız arkadaşa, internet pakedinin adı nedir mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 14.400 us robotiks modemle bbs uzerinden yaziyorum...ne pakedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 spark, mono'nun hazırcevaplığıyla tanışmışsın bakıyorum. yeni gelenler'den başlasaydın keşke. hayırlı forumlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bazı çalışanlar biowareden kovulana kadar oyun falan almamak lazım adamlardan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ayrıca hem şişman hem de çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bunu hep demek istemiştim PIS ŞİŞKOOOOOOOOOO ŞİŞKKOOOOOOOOOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ama ree soesbee ile karsilastirmak cok agir olmus her turlu eziyor hamburgeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 AYı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi soldaki kız ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 "roket adam" said: abi soldaki kız ne güzel ya eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oyunda herşeyi boka çevirip varsa yoksa gay sex'e odaklanan kişiler hapis cezası alması lazım aslında ama utanmadan üste maaş veriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 benim favorim bu abla http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Raymond -Hayatım, işler bugün nasıldı? -Hiç işte bütün gün assassins creedle uğraşıyoruz. MGS'den sonra daha rahat ama. -Sitiv, gel olum soğutma yemeğini bak annenin hergün vişneli turta yapıcak vakti yok, yetişecek o oyun deadline'a kadar. Vay anasını lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu ac den sürekli BENİM OYUNUM BENİM OYUNUM diye bahseden kadın değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hamburger helperin ciplak resmi dolasiyor boardlarda Forum kurallarindan degil hayatiniz boyunca bu tramvayla bas basa kalmayin diye paylasmiyoruz, ben gordum 3 seanstir psikolaga gidiyorum hala duzelemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 o karinin ciplak fotosunu ceken nasil bir midesizdir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hatun ciplak olsa iyi, yaninda bi erkek var bide -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 O mu ki sanki. Hani random biri de olabilir, standart bi tip. Köfte gibin bişiy. Bu arada Jade Raymond da nasıl desem kediyle tavşan karışımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 jade raymond bir pazarlama mucizesi direk bende yeni bi IP piyasaya sursem ilk is bi jade bulurum bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar