Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

yok görüşmedi.
tüpçü ile 10 dakika konuşup uğurladılar o kadar. o günden beri de ben bu işi çözerim diye yardıran YD'nin de sesi soluğu çıkmıyor nedense.

platini yunanistana kadar Papandreou'nun da ayağını gitti ama olanları gördük. ehuehuuhe. platini ayağına gelsin np. gereken aksiyonu yapınız mösyö der kibarca kalkar. van minüt mi çekeceğiz platiniye de haha.

medyaya kalsa 8 aydır eyyamın kralı yapılıyor bu konuda. UEFA İZİN VÖRDÜ BÖYLÖR diye kendileri yazıp seviniyorlar falan.

hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün uefa izin verdi diyen medya, öbür gün "beyler uefa haçlı seferi yapacakmış" diye haber yapıyor. bundan 3 ay önce içeridekilere terörist benzetmesi yapanlar (rok, ahmet çakar) şimdi "içeridekilerin çoluk çocuklarına yazık, böyle iddianame olur mu" falan diyolar. medyanın ne dediğinin hiç önemi yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte onu diyorum.
platini güzel güzel göstermiş 5 kardeşi. :) medya ne yazsa boş.
playoffa kadar olan olur sonrası her türlü kıyamet.

gerçi uefaya kafa tutalım diyen bir tff başkanımız ve uefa da kimmiş diyen bir koç ailesi mensubu, harvard'da mba yapmış bir adam bile var. dfgfdh. medya normal onların yanında o fantastik senaryoları ile.
Sosyal ağlarda paylaş

uefayla konuştum haberler iyi
feneri küme düşürmedne ufak bir ceza vercez işi tatlıya bağlayacaklar
sezon sonu olmuş diye uefa bişey demeycekmiş avrupa kupalarından ban da yokmuş, mahkeme süreci beklenecek zaten mahkemede klubü değil şahısları sorumlu tutacakmış. maç içi görütüler incelendiğinde mücadele ruhu ortada, neyse fenebahçeliler sevinçten okumayı bırakmıştır rüyadan uyandıralım

''Ya gençler şu fm'de adam akıllı taktik verin lan bana manchester city'yi napoli'yi şampiyon yapıyorum takımdan kovuyorlar.yok mu bunun bi hilesi bilmem nesi ?Drogbayı transfer ettım kendı kalesıne 4 gol attı bi sezonda.garip garip şutlar çekiyor forvetler falsoda veremiyorum kupa alınca normalde kovulmamam lazım bence oyunda hata var bi akıl verin.fifa pes fm ronaldinho messi zubizaretta babangida babayaro her neyse kızlar coktan okumayı bırakmıştır asıl soruma geçiyorum olum bu Xhamster dan başka bi site yokmu lan? bi o açılıyor bende.''

Sosyal ağlarda paylaş

TFF de geceden operasyonu yapmış. Sessizce dün gece Futbol Müsabaka Talimatı'nı değiştirmiş. 24/d'de şu bölüm çıkmış:

"Şike yapan/teşebbüs eden takımlar bir alt lige indirilir. Teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır."

Böylece önce Müsabaka Talimatı'ndan küme düşme cezası kaldırıldı. Sırada 58. maddenin olduğu Futbol Disiplin Talimatı var. Bu gece de onu değiştirsinler tertemiz olur işte.

Ha bir de şike yok. :) Bütün bu cambazlıklar falan spor olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

TFF de geceden operasyonu yapmış. Sessizce dün gece Futbol Müsabaka Talimatı'nı değiştirmiş. 24/d'de şu bölüm çıkmış:

"Şike yapan/teşebbüs eden takımlar bir alt lige indirilir. Teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır."

Böylece önce Müsabaka Talimatı'ndan küme düşme cezası kaldırıldı. Sırada 58. maddenin olduğu Futbol Disiplin Talimatı var. Bu gece de onu değiştirsinler tertemiz olur işte.

Ha bir de şike yok. :) Bütün bu cambazlıklar falan spor olsun diye.

GEÇİCİ MADDE 1
TFF Yönetim Kurulu’nun 06.01.2012 tarih ve 19 sayılı toplantısında alınan karar ile bu Talimatın 20, 23, 24 ve 25. maddeleri ile Etik Kurulu Talimatı’nın 7. maddesinde yapılan değişiklikler kurulların hâlihazırda önünde bulunan ve henüz karara bağlanmamış olaylar hakkında da uygulanır.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/0002012/TFF-Dokuman/Talimatlar/Futbol-Musabaka-Talimati-16.03.2012.pdf

ahah adam talimatla uğraşıyor da yönetmelikler, kanunlar daha üstte öğrenir zamanla milangaz
Sosyal ağlarda paylaş

lulz.

tahkim baskani kisisinin fenerin mahkemeye verdigi mutalaa'da imzalari var kismet erkinerle.

ve bu adam ceza verecek kurumun basinda ahaha. canim turkiyem dfg.

su olayin ortaya cikmasinin sonucu istifadir. bakalim gorecegiz ne yapacak sayin tahkim baskani ahahah.

https://p.twimg.com/AoOcMAWCQAAF5OP.jpg

kismet erkinerin de imzasi ayri epik. 180 derece donmesinin nedeni buymus ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...