cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yanlış alıntı yapmışın ben demedim nou dark dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 düzelt paşam özür dilerim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 KOYDUK ÜNALLL BAŞŞGAANNN http://www.habervitrini.com/haber/devletten-tokatladigini-galatasaraya-harciyor-121309/ http://www.sayistay.gov.tr/rapor/diger/2004/Enerji/EnerjiRaporu_Ozet.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bu alttaki linkteki yazı Ünal Aysal'la neden direk bağdaştırılıyor ben anlamadım, cidden soruyorum birisi açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 dusuncelihayvan said: KOYDUK ÜNALLL BAŞŞGAANNN http://www.habervitrini.com/haber/devletten-tokatladigini-galatasaraya-harciyor-121309/ http://www.sayistay.gov.tr/rapor/diger/2004/Enerji/EnerjiRaporu_Ozet.pdf alttakinin tarihi 2004 mü sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 EricCantona said: Bu alttaki linkteki yazı Ünal Aysal'la neden direk bağdaştırılıyor ben anlamadım, cidden soruyorum birisi açıklayabilir mi?uni-mar'ın sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 düzgün şartlarda sözleşme imzalamadıysan tokatlayan çok olur önce kullanmadığımız doğalgazdan iran tokatladı sonra kullanmadığımız doğalgaza para veriyoruz değerlendirilim derken, yine tokatlandı devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Butun dogalgazlar oyle satiyor hatta gecen haftalar gaz kesikken diger santrallerde 2 TLye cikti foyat bi sra. Arz talep ne gerektirirse ona gore rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Sayın fizban, şikayet butonunu bulmakta zorluk yaşıyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 dusuncelihayvan said: KOYDUK ÜNALLL BAŞŞGAANNN http://www.habervitrini.com/haber/devletten-tokatladigini-galatasaraya-harciyor-121309/ http://www.sayistay.gov.tr/rapor/diger/2004/Enerji/EnerjiRaporu_Ozet.pdf GS baskanları icin bu bir klasik, devleti hortumlamak dolandırıcılık vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben onu fenerli yöneticiler için söyleniyor biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Kara para, haksız kazanç, hortum falan deyince ben de fener yönetimini düşünüyorum gerçekten. Tesadüf olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 o sizin hüsnü kuruntunuz ve iftiranız oluyor işte, asıl kanıtlı ispatlı dalavereler Gaassaray'ın başkanlarına has işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 e bi bakıverin onceki baskanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ali şen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bu ülkenin kurucusuna suikast girişiminde bulunmuş bir adet başkanınız varken, bu tip konulara girmeniz çok talihsiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 başa döndük yine iyi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 E balığın biri baştan sona kokuyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 vay be gerçekten nefret ettim sayenizde meğer ne büyük bir "derdiniz" varmış, teşekkür etmeniz lazım aslında adama, geçmişteki pislikleri de saçıp dökmeniz için fırsat oldu bu vesileyle yoksa kimin aklına gelecek de 1950lerdeki maçlar, 30lardaki suikastçiler yazılıp çizilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Tahvil falan cikartiyomus fener simdi de. Sakat degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 mali kriterlere uymayan gaziantespor önümüzdeki 4 sene içinde katılması durumunda 1 sene avrupa kupalarından men cezası almış. ısınma turlarına başladı uefa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 4 sene içinde neye katılırsa ceza alcakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 avrupa kupalarına, neye olacak. 4 sene içinde hiç gidemez ise de ceza düşecek süre dolunca. atıyorum 2 sene sonra avrupa ligi hakkı kazansa bile almayacak uefa cezan ver diyerek antepi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 cümle baya saçma geldi bana, sonuç olarak 4 sene ceza verilmiş yani katılsa da katılmasa da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Hayır 4 senede 2 kez hak kazanırsa birine katılabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar