vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Teker teker okunsun herşey sıfatlarına karşı. Utansalar iyi diyeceğim de pişkin utanmaz neredeyse hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 50sayfası okunmuş iyi hızda ilerliyor bugün iddanam okunması biter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ayın 17 sinde btickms iddaaname okunmasi.Oyle gece gunduz olmayacak mahkeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Radyoda dinledim Duruşma pazartesi günü Çağlayan Adliyesi'nde devam edecekmiş.Ve Çağlayan'daki yoğunluk nedeniyle haftanın 1 günü şike davasına ayrılabilinirse şanslı saymak gerekirmiş.bu sebepten ötürü sadece Aziz'in savunması bile 1 yıl sürebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bunu herkez biliyor zaten 3 4 yıl sürer bu dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Normalde topic yaklasik 500 sayfaya gelmeden yenisine gecmiyorduk. gozden kacmis bu. kilitleyecektim ama 50 mesaj gelmis bile. acik kalsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Yeni bir dönem başladı iddianemede o yüzden kalsın sayın moderetör bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 başlık değişsin ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Yok be bence güzel başlık. En son kararnameden sonrada Kuzuların Sessizliği yaparız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Aziz yıldırım 150 yıl ceza alır fenerde ligden düşülür, taratarda sağa sola saldırırsa klonların savaşı mı olacak başlık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Absolut said: Yok be bence güzel başlık. En son kararnameden sonrada Kuzuların Sessizliği yaparız :P ahahahahaahaahaha haahahahaha :D meeee meee :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Absolut said: Yok be bence güzel başlık. En son kararnameden sonrada Kuzuların Sessizliği yaparız :P bence de guzel bu baslik. 5. topicin basligi "kuzularin sessizligi" 6. topicinki de "the neverending story" ona gore. sonra vay efendim bilmiyodum yanlis koydum demeyin :P olaylarin gelisim sirasina gore tersi de olabilir. fenerin dusme dusmeme karari kuzu azizin karari neverending iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 fb tv'de 3.000'e yakın taraftar var deniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 fb tv'de şike de yok deniyor... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 loop said: Aziz yıldırım 150 yıl ceza alır fenerde ligden düşülür, taratarda sağa sola saldırırsa klonların savaşı mı olacak başlık ? sdafdasdasd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Komikli şakalı imajlar'a (hay akila ya...) atacaktım ama burası daha uygun geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Absolut said: ... Pamuk Aziz ve 25 Milyon Cücük. ... suçludur veya değildir, şike yapılmıştır veya yoktur vs, sonunda hepimiz sonuca saygı göstereceğiz, fenerlisi de rakibi de ama Allah aşkına taraftara bari lütfen saygı göstersek? yani paralı askerinden veya tecavüzcü olduğu ispatlansa da azize sahip çıkacaklardan bahsetmiyorum, mesela ben niye eğer varsa böyle bir pisliğin müsebbibi veya sorumlusu durumuna düşüyorum onu bir türlü anlamıyorum işin neticesinde varsa suçlusu zaten en büyük zararı mesela bana veriyorken ben niye bu kadar hakareti çekiyorum? yok mu bunun başka yolu? biraz daha empati ve anlayış lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 of bu çadır falan olayı nedir ya.ben hayatımda böyle drama görmedim yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 beyler song 1 milyon yuro prim alıyomuş . dünyanın en iyi futbolcusu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 BlackRose said: Absolut said: ... Pamuk Aziz ve 25 Milyon Cücük. ... suçludur veya değildir, şike yapılmıştır veya yoktur vs, sonunda hepimiz sonuca saygı göstereceğiz, fenerlisi de rakibi de ama Allah aşkına taraftara bari lütfen saygı göstersek? yani paralı askerinden veya tecavüzcü olduğu ispatlansa da azize sahip çıkacaklardan bahsetmiyorum, mesela ben niye eğer varsa böyle bir pisliğin müsebbibi veya sorumlusu durumuna düşüyorum onu bir türlü anlamıyorum işin neticesinde varsa suçlusu zaten en büyük zararı mesela bana veriyorken ben niye bu kadar hakareti çekiyorum? yok mu bunun başka yolu? biraz daha empati ve anlayış lütfen... fb'ye ve taraftarına hakaret etmek futbol bölümünün geleneği oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 "Erkek adam bir defa ölür" "Para verdiğimi ispatlasınlar kendimi köprüden atarım" PRO SAVUNMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 savunma değil ki o? laf arasında söylenmiş bir cümle. Daha savunmalar başlamadı. Laf atmak için konuştuğunuzu bu kadar belli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Absolut said: Mısırımı aldım tiyatroyu izliyorum. Pamuk Aziz ve 25 Milyon Cücük. Sonuç belli aslında Fener puan cezası alacak, Aziz hapse girecek ama genede izletiyor insana. Selam cücük. Nasılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 loll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Aşağı yukarı bunlar söylenecek zaten. Aziz Yıldırım gibi tonlarca kilo testise sahip bir adam "Zamanı gelince konuşacağız" diye beklemez, yapılan haksızlık varsa ilk günden çemkirir ayılıp bayılmazdı. Ha adam öldürmüş, ha şu ülkenin kemiksiz yarısının keyif aldığı bir oluşumun içine sıçmış. Aynı şeyin laciverti. Fenerbahçe beni gram ilgilendirmiyor ne düşecek ne puanı silinecek bari hukuki açıdan cezalar yerini bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar