Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Yok be bence güzel başlık. En son kararnameden sonrada Kuzuların Sessizliği yaparız :P

bence de guzel bu baslik. 5. topicin basligi "kuzularin sessizligi" 6. topicinki de "the neverending story" ona gore. sonra vay efendim bilmiyodum yanlis koydum demeyin :P olaylarin gelisim sirasina gore tersi de olabilir. fenerin dusme dusmeme karari kuzu azizin karari neverending iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

...
Pamuk Aziz ve 25 Milyon Cücük.
...

suçludur veya değildir, şike yapılmıştır veya yoktur vs, sonunda hepimiz sonuca saygı göstereceğiz, fenerlisi de rakibi de ama Allah aşkına taraftara bari lütfen saygı göstersek?

yani paralı askerinden veya tecavüzcü olduğu ispatlansa da azize sahip çıkacaklardan bahsetmiyorum, mesela ben niye eğer varsa böyle bir pisliğin müsebbibi veya sorumlusu durumuna düşüyorum onu bir türlü anlamıyorum

işin neticesinde varsa suçlusu zaten en büyük zararı mesela bana veriyorken ben niye bu kadar hakareti çekiyorum? yok mu bunun başka yolu?

biraz daha empati ve anlayış lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Absolut said:

...
Pamuk Aziz ve 25 Milyon Cücük.
...

suçludur veya değildir, şike yapılmıştır veya yoktur vs, sonunda hepimiz sonuca saygı göstereceğiz, fenerlisi de rakibi de ama Allah aşkına taraftara bari lütfen saygı göstersek?

yani paralı askerinden veya tecavüzcü olduğu ispatlansa da azize sahip çıkacaklardan bahsetmiyorum, mesela ben niye eğer varsa böyle bir pisliğin müsebbibi veya sorumlusu durumuna düşüyorum onu bir türlü anlamıyorum

işin neticesinde varsa suçlusu zaten en büyük zararı mesela bana veriyorken ben niye bu kadar hakareti çekiyorum? yok mu bunun başka yolu?

biraz daha empati ve anlayış lütfen...

fb'ye ve taraftarına hakaret etmek futbol bölümünün geleneği oldu artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşağı yukarı bunlar söylenecek zaten. Aziz Yıldırım gibi tonlarca kilo testise sahip bir adam "Zamanı gelince konuşacağız" diye beklemez, yapılan haksızlık varsa ilk günden çemkirir ayılıp bayılmazdı.

Ha adam öldürmüş, ha şu ülkenin kemiksiz yarısının keyif aldığı bir oluşumun içine sıçmış. Aynı şeyin laciverti. Fenerbahçe beni gram ilgilendirmiyor ne düşecek ne puanı silinecek bari hukuki açıdan cezalar yerini bulsun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...