fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yalnız bir suçun iki cezası olmaz. aihm o sebepten bizim devlete bilmem kaç milyon dolar ceza kesmişti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 sen şike yapanı düşürme bak bakalım bir suçun kaç cezası oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Masquerade said: Mahkeme baskani Sn.Ekinci Baskanimizin avukati A.Kaya'ya bilgisayarda ne izlediklerini sordu. Kaya "Savunmamiz icin GS-Sturm Graz macini" izliyoruz cevabini verdi. okuduğum kadarıyla sahada şike olsa böyle belli olur diye yapılacak bir savunmaymış bu. ha sen şu aşağıdaki videoyu normal karşılıyorsan daha da dencek bir şey yok tabi. http://www.youtube.com/watch?v=3wateW0GtFY edit: ha ben bu rakiplere bok atarak yapılan savunmadan memnun değilim açıkcası, savunmanın ana temeli buysa eğer gg aziz normk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Olgun Peker soruları aldığını kabul etmiş ama almasam da yapardım zaten demiş. Hakime sesleniyorum burdan, çalınan sorular sınava yansımamış. Adam suçsuz salın gitsin. Strum Graz savunmasına ise kocaman bir LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Büyük şike var Strum Graz maçında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Azize ne içiriyosanız ben sermayeyi koyucam üretelim hemen eğer bildiğimiz selülozik tinerden başka bişeyse. Graz diyo ya sdfsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 erucalavera said: Masquerade said: Mahkeme baskani Sn.Ekinci Baskanimizin avukati A.Kaya'ya bilgisayarda ne izlediklerini sordu. Kaya "Savunmamiz icin GS-Sturm Graz macini" izliyoruz cevabini verdi. okuduğum kadarıyla sahada şike olsa böyle belli olur diye yapılacak bir savunmaymış bu. ha sen şu aşağıdaki videoyu normal karşılıyorsan daha da dencek bir şey yok tabi. kafalar 5 milyon olsa gerek bunun adı şike değil, beraberliğin iki takıma da yetmesi ve beraber gruptan çıkacak olması... biz gol yesek çıkamıoduk, sturm da gol yese çıkamıodu. takıldık kendi çapımızda. bunun adı şike değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Rerore said: BlackRose said: bu arada tamamen saf bir düşünce sistemiyle bunlara varılabileceğinin de farkındayım azizin de öyle saf, temiz bir vicdana sahip olamayacağının da... iyi niyetli olmaya çalışıyorum diyelim ya da çünkü fenerbahçelisin eee ne olmuş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Hatırlıyorlar mı acaba öncesini sonrasını abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Esh said: abi şeker çıkarsa bişey olmaz ki. düşerse sorun olur. 350leri goruyosa basarsın anında, 10 dakaya iner. işten kaytarmak için cumaya gitmekten daha acıklı şu durum ya. bunu bir doktora sor istersen öyle bir imkanın varsa :) hatta Qui nerdesin bi kabaca anlatır mısın şeker çıkınca ne olur ne olmaz diyerekten nöbetçi doktorumuzu da çağıralım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 doktora gerek yok, ben bir şeker hastası olarak yeterince açıkladım (= tamam herkesin şeker toleransı farklıdır da, diyet yemegi yemeyip dürümleri indirmeyecek o zaman mideye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 peki benim de ailemde tonla şeker hastası var ama "çıkarsa bişe olmaz" diye bir yorum ilk defa duydum da ondan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 erucalavera said: Masquerade said: Mahkeme baskani Sn.Ekinci Baskanimizin avukati A.Kaya'ya bilgisayarda ne izlediklerini sordu. Kaya "Savunmamiz icin GS-Sturm Graz macini" izliyoruz cevabini verdi. okuduğum kadarıyla sahada şike olsa böyle belli olur diye yapılacak bir savunmaymış bu. ha sen şu aşağıdaki videoyu normal karşılıyorsan daha da dencek bir şey yok tabi. http://www.youtube.com/watch?v=3wateW0GtFY edit: ha ben bu rakiplere bok atarak yapılan savunmadan memnun değilim açıkcası, savunmanın ana temeli buysa eğer gg aziz normk Şunun şikeyle zerre alakası yok yalnız. O maçta o sırada oynanan diğer maçın skoru sonucu beraberlik iki takıma da yetiyordu, iki takım da riske girmemek için öyle takıldı kendi başına. Etik mi dersen, değil. Ama şikeyle alakası yok. Tutup mesela GS'ye sorsalar "beraberlik bana yetiyordu, o yüzden defansa kapandım adamların atak yapmasını bekledim" der, Graz'a sorsalar "beraberlik yetiyordu, top bende olduğu sürece de yenilmezdim, topu kaptırana kadar top çevirdim o yüzden" der ikisi de haklı olur taktik gereği. Ama bir takım "kendisine yaramayan skor" için oynuyorsa o zaman böyle bir savunma yapma hakkı da kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 DoubleW said: İbrahim Akından flaş açıklama kaynak Abi açıklamalarda bomba, şikenin günah olduğunu ben bilmiyor muyum diyipte, savcıya yalan ifade verip feneri zan altınad bırakmakta ayrı bi güzellik, sevaba girdiğini snamış heralde ahaha su gozden kacmasın bu arada, i.akın savcıya yalan soyledigini itiraf etmiş lol.. bakalım nolacak. SAVCIYA YALAN SÖYLEDİM Ben zaten daha önce söylemiştim. İfademi baskı altında verdim. Savcıya yalan söyledim. Yoksa beni salmayacaktı. İnsan tutuklanmak ister mi? Ancak bu oyunu ben değil, benim önceki avukatım oynadı. Ya hayatın ya hapis diyerek bana savcıya yalan söylememi önerdi. Ben de ona inanarak yalan ifade verdim. Zaten içeriye girdikten sonra şikayette bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Zegna onlara çok güvenme. Yeni moda oldu herkes aynı şeyi yapıyo Savcıya yalan söyledim Tapelerde kaydedilmiş konuşmalar geyik muhabbetiydi Aramızda gırgır yapıyorduk Şaka olsun diye yaptım. yerler mi? yemezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Aziz başkanın savunması ne zamana kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 i.akın gizli tanık olmuştur şaşırtmaca yapıyorlardır bile olabilir. O degajlara kafa atan insanların sağlığından şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 hocayla telefon görüşmesi kaydı olmasa hadi bir ihtimal vercem de ona rağmen bunları söylüyorsa harbiden kafası degaj kafası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Telefon kaydı varsa cidden o zaman harbi salak i.akın ha yoksa o zaman bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://dl.dropbox.com/u/3380459/sike/sike_iddianamesinin_tam_metni_0250.jpg http://sikeiddianamesi.com/ibrahim_akin-cumle.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://dl.dropbox.com/u/3380459/sike/sike_iddianamesinin_tam_metni_0347.jpg i.akın suçsuzda istemem yan cebime koy da dememiş tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Absolut said: Telefon kaydı varsa cidden o zaman harbi salak i.akın ha yoksa o zaman bilemem. http://dl.dropbox.com/u/3380459/sike/sike_iddianamesinin_tam_metni_0256.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 EEE pişti olmuş İ.Akın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ya adam şike yapmak istemiyor da işte zorla şikeye bulaştırmışlar gibi bir durum var o da nasıl olsa topumu oynuyacam para mı da alırım üstüne kafasında netekim gol filan da atıyor sonra yarış atı istiyor filan karmaşık mevzular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 said: Odasını bile boşalttılar Aziz Yıldırım’ın kızları Hande ve Gülşah bir daha başkanlık yapmaması için babalarına yoğun pres uyguluyor Milliyette haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar