Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 db i patlatmışlar. üye olanlar mailler şifreler vs ortalığa saçılmış Sildim oh olsun gidin bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 mail şifresi ile oraya girdiği şifre aynı olanlar patlar da kalanı patlamaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 btk.gov.tr 'den yöneticiler fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Bilgilerin paylasildigi linkleri vermek de suc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ben haberi verdim. linkleri onlar vermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Loxias said: ben haberi verdim. linkleri onlar vermiş =) Ooooooldu jonemx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 güveli internet üyesi olmayanların bilgileri de açığa çıkmış mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hazine kime emanet ******@hazine.gov.tr adam şifreyi adı yapmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 .sql dosyalarını sql server ile çaıyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sql user : root pass : 190634 Böyle sql şifresini 20dk da kırıyorum ben localden 1dk sürer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bir anda herkes bi heves saldırdı ama şimdi herkes charları cd aldığı fiyata satıo. Yoksa ttnet patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 patch gelicekmis haftaya, bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 verilan data http://www.sikayetvar.com/ un datası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 salak yemin ederim gerizekalı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 iss lerin sisteme giris pass ları kriptolayıp kaydetmisler ama naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Kırdın kırdın al kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Digiturk müşterilerinin bilgilerini de almışlar. Aranızda digiturk üyeleri varsa pw değiştirsin kabak gibi ortada her şey lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ad3m said: Kırdın kırdın al kırdın. ahah ben buna güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 baya fenaymış ya, ben sızıp algoritma falan kırdılar birşeyler yaptılar sanıyordum. bildiğin txt halinde vermişler elemanlara şifreleri. nasıl bir rezilliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 olay ne şimdi.hangi şifreleri degiştirmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bir digiturk muhabbeti dolanıyor opdigiturk diye ama.. btk ile ilişkisi bulunan 600 civarı kişinin şu bilgileri ortalıkta şimdi, (`id`, `name`, `eposta`, `nick`, `password`, `ulke`, `sehir`, `pcinsiyet`, `egitim`, `gsmtel`, `evtel`, `istel`, `faks`, `tckimlik`, `dogum_tarihi`, `basvuru_zamani`, `egitim_enum`, `adres`, `hatirlatma_sorusu`, `hatirlatma_cevabi`) VALUES bizim digiturk var ancak aradım içinde bizim ismimiz yok yani başka bir liste daha olması lazım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi keyword verinde bari bulalım içinde biz varmıyız bakalım ona göre önlem alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 SpiderS_DangeR said: abi keyword verinde bari bulalım içinde biz varmıyız bakalım ona göre önlem alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 youranonnews diye bakının twitterda, opdigiturk hashtagında da birşeyler var, ekşiye de bakabilirsiniz btk* hack* keywordleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar