Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | D.Ç Karabükspor - Fenerbahçe | 12.02.2012 - 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

bu arada penaltı pozisyonu baya görmesi zor ama direk kolpa, yani penaltı degil. koluna ilk gelen darbede zaten adamın kol bitişik omuz ile dirsek arasına carpıyor ve oradan sekip eline geliyor. kendi vücudundan sekip ele gelen toplara penaltı çalınmıyor kural olarak.

oldu

ayaginla sektirip tokatla topu o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

bu kural ya bu sene çıktı, ya da geçen sene. hani "oldu" diyerek ne demeye çalıştın bilemiyorum.

şimdi ligtv'nin sitesinde de gördüm Markus Merk denen elemanda aynını demiş.

bu seneyle fln alakasi yok ya.. gecen sivas-bjk macini izliodk sanrm babamla.. ahha el mel fln yaptm da.. futbolcunun kendisnden gelen top el olmaz oglum yapti rezil oldum :/ eski futbolcudur kendisi bide 17 sene futbol oynadı, onlarn zamandan olan kural yeni diil yani :D

bide tabiki bu olay çarpma durumlarnda gecerli bu mactaki gibi.. fenerli kafasiyla tokatlaya tokatlaya kaleye girmek yok effenm aziz baskan cıkarsa içerden o zaman insh
Sosyal ağlarda paylaş

Rezil rüsva oynuyoruz Aykut sayesinde. Stoch oyundan çıkarılıyor falan akıl almaz işler yapıyor. Dönsene abicim 4-4-2ye de sow akıp gitse. alex malesef bitmiş artık. her güzel şeyin bir sonu vardır. refakatçı gibi gezip durdu sahada adam. artık 4-4-1-1 dışında birşeyler üretilmesi gerek. ne bileyim dia stoch ikilisi ile başla kanatta. sowa da yazık adama top atmıyorlar kötü görünüyor. biraz top inse adama kalan 8+6 14 maçta 15 golü rahat atar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...