Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 I came I SOW I ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Z a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 karabük var dediler geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bu arada penaltı pozisyonu baya görmesi zor ama direk kolpa, yani penaltı degil. koluna ilk gelen darbede zaten adamın kol bitişik omuz ile dirsek arasına carpıyor ve oradan sekip eline geliyor. kendi vücudundan sekip ele gelen toplara penaltı çalınmıyor kural olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 son pozisyonda selçuka kart gösterdimi hakem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 serjuhan said: bu arada penaltı pozisyonu baya görmesi zor ama direk kolpa, yani penaltı degil. koluna ilk gelen darbede zaten adamın kol bitişik omuz ile dirsek arasına carpıyor ve oradan sekip eline geliyor. kendi vücudundan sekip ele gelen toplara penaltı çalınmıyor kural olarak. oldu ayaginla sektirip tokatla topu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 aah ah fenerli değil mi kafa hemen abuse için çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bu kural ya bu sene çıktı, ya da geçen sene. hani "oldu" diyerek ne demeye çalıştın bilemiyorum. şimdi ligtv'nin sitesinde de gördüm Markus Merk denen elemanda aynını demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bu elle dokunma olayı gs maçında da oldu ya yanılmıyosam.hakem vermedi bize volkan şen yaptıydı misal zamanında gs bursa maçında sarı kartı vardı kırmızı görmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bülent kaptan ligden düşürtmez bu karabüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 O kural iyiymiş bak. Eğer dediğiniz gibiyse penaltı değil ben hiç bilmiyordum onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 serjuhan said: bu kural ya bu sene çıktı, ya da geçen sene. hani "oldu" diyerek ne demeye çalıştın bilemiyorum. şimdi ligtv'nin sitesinde de gördüm Markus Merk denen elemanda aynını demiş. bu seneyle fln alakasi yok ya.. gecen sivas-bjk macini izliodk sanrm babamla.. ahha el mel fln yaptm da.. futbolcunun kendisnden gelen top el olmaz oglum yapti rezil oldum :/ eski futbolcudur kendisi bide 17 sene futbol oynadı, onlarn zamandan olan kural yeni diil yani :D bide tabiki bu olay çarpma durumlarnda gecerli bu mactaki gibi.. fenerli kafasiyla tokatlaya tokatlaya kaleye girmek yok effenm aziz baskan cıkarsa içerden o zaman insh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sdfsdfsd Stoch'un "asistinde" Yobo ofsayt diye elini kaldırmış gece gece iyi güldüm :D open img url tıklayınca açılıyor resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Rezil rüsva oynuyoruz Aykut sayesinde. Stoch oyundan çıkarılıyor falan akıl almaz işler yapıyor. Dönsene abicim 4-4-2ye de sow akıp gitse. alex malesef bitmiş artık. her güzel şeyin bir sonu vardır. refakatçı gibi gezip durdu sahada adam. artık 4-4-1-1 dışında birşeyler üretilmesi gerek. ne bileyim dia stoch ikilisi ile başla kanatta. sowa da yazık adama top atmıyorlar kötü görünüyor. biraz top inse adama kalan 8+6 14 maçta 15 golü rahat atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 goller iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Aykut gerçekten kalpten Fenerbahçeli buna bişi demek yanlış ama artık antrenörlüğü beceremediği belli oldu yav. Elinde Turkliyedeki en iyi kadrolar mevcut hala beceremiyor. Şansına fener bu sene sorunlu ha bire bunun arkasına saklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Absoya katilmamak maalesef elde degil Caner'i sag kanatta denemek yerine, saga aciga Dia yi koyup sol bek de farkli seyler denemesi daha mantikli olurdu hocanin, takimda komple bir konsantre sorunu var hadi atalim 2 gol yatalim havasindalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yalnız kimse cernat'ın efsane şutunu konuşmamış. stcoh nasıl bir pas o koçum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Wispy said: I came I SOW I ZAAAA ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar