SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 dün sözlükte gördüm konu açiyim dedim.ilk formanız neydi? benim Borussia Dortmund. yıl 96 mı öyle biseydi şampiyonlar liginde gs dortmund maçı vardı babamda öyle gezinirken görmüş akşam maç var diye almış bana fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 beşiktaş formas sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ahahah vay dönek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 http://image5.sahibinden.com/photos/84/06/55/big_628406555fw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 futbolu sevmememe rağmen doğum günümde hediye olarak alman milli takımı forması gelmişti 2010'da. ilk formam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 hollanda forması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 he ya bir abimiz vardı.babam beni gs maçlarına gotururdu ama bu adamda beni beşiktaşlı yapmak için beşiktaş ürünleri alıyordu bana devamlı.ilk formam oydu hatta hala evden çıkar arada beşiktaş karton şapkası falan ahha ama doğru bulmuşum çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Show TV sarı 11 numara Kubilay. Gelmiş geçmiş en güzel formamdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 show tv bende de duruyor hala 9 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Trabzon, fi tarihinde büyük amcam ts de 2. hocayken sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 çakma beşiktaş forması, arkasında sergen yazıyodu. hayatımdaki ilk ve tek formam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bide babam pijama takımı almıştı bana bak bu Harald (toni) Schumacher'in forması diye yemiştim bende üstümden cıkarmadım yıllarca çok sonra anladım sıradan yurdum pijaması olduğunu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sünnetçimin adetiydi sünnet ettiği çocuğa tuttuğu takımın formasını veriyodu. Fenerbahçe 10 numara baliç ya da boliçti galiba hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 futboldan değilde, ilk formam 2001 avrupa basketbol şampiyonası için ve bütün basketbolcuların imzasının olduğu imzalı basketbol formasıydı. Dagi satıyordu sanırım, kayboldu birde o sanırım :( futbolda da 2002 sezonu real madrid figo forması, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 SNA1L said: bide babam pijama takımı almıştı bana bak bu Harald (toni) Schumacher'in forması diye yemiştim bende üstümden cıkarmadım yıllarca çok sonra anladım sıradan yurdum pijaması olduğunu ehe yazık lan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 10 numerolu bjk formasıydı. ali gültiken giyiyodu galiba o zamanlar 20 kusur yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ilk formam parma formasıydu ne co severdim parmayı nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Ertuğrul sağlamın forması, sene 1995ti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Kartalspor diye kendi takımımız vardı. Civciv sarısı forması vardı bide sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 94-95 düz beyaz bjk, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 knox said: 94-95 düz beyaz bjk, aynısı hatta halı sahada giyiyorum en iyi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 aria ilk çıktığında hat alana forma veriyordu o ara hem hat aldım hem forma .. bunun aynısı http://www.besiktask.org/Blog/wp-content/uploads/besiktas-beko-beyaz-forma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 İlki tabiki: Bunu babam; şortuna tozluklarına kadar orijinal almıştı. Kramponu falan da giyip bildiğin böyle misafirliğe giderdim, annem deli çemkirirdi Sonrasında: Bunu da Alamanyalardan biri getirmişti kim unuttum. Effenberg'in ismini yazdırmıştı, mahalle maçlarında +2 agresif oluyordu formayı giyen. Adidas'ın en kral forma yaptığı dönemlerdi, polo yaka, yaka kısmı bağcıklı vs Ve 85-88 arası doğmuş çoğu çocuk gibi çakma kappa Barcelona, kör edecek derecede fosforlu fason Dortmund ve ortası pembeleşmiş pazar malı Ajax formam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 sirkeci yapımı feyyaz uçar forması tabiki de. kollarında 3 çizgili olan. o zaman forma filan satılmıyordu. imitasyon power! baya baya orjinal gibiydi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar