Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farmlanacak bişiler yazın


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Günde 1 kere veya haftada 1 kere farmlanacak değerli neler var? Mount gibi olur yani değeri expansion ile kaybolmayacak.
Şu an için Baron mount tamam, druidin kuş tamam, karazhandaki Attumen abinin mountu kasıyorum zaten. Başka kesmesi artık kolay olan hangi ilginç droplu bosslar falan kaldı? PReist rogue druid ve warlock var farma yollayabileceğim charlar. Hepside full pvp setli yani pve seti ile rahat kesersin denildiğinde dııııııııttttttt sesi veriyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Time Lost nasıl farmlasın ya hu? Rare kendisi. Storm Peaks'de random spawn oluyor.

Ben de arkeoloji tavsiye ederim. Güzel zaman geçirtiyor. Fossilized Raptor mountu elde edebilirsin. Çok da zor değil zaten. Onun dışında TBC zamanındaki Netherwing Drake ve Nether Rayler için uğraşılabilinir. Netherwingler hala çok güzeller bence. Sonra Cenarion Expediton repi de olur Cenarion War Hippogryph için.

Mountlar için gir wowhead.com'a, seç seç beğen bence..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

patatespresi said:

time lost drake vardı. onu farmlayabilirsin.

neler yapmadım ki, farklı 2 serverda farmlamaya çalıştım. 1 hafta neredeyse tamamen online olduğum zaman oldu. ancak bulamadım.

millet bot falan kullanıyormuş, arkadaşım o şekilde aldı. ancak benim yemedi bot açmaya.
zaten o da 1 hafta sonra soyuldu lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahah doğru dedin, "benden iyi sahip mi bulacak"

utgarde pinnacle heroic 3.bossundan blue proto drake düşüyor, ben karakterim için 1 hafta her gün kestim düştü. kolay alınıyor sanırım.
OS3D var, oradan da mount düşüyor, haftada 1 defa raid kurup yapabilirsin. ninja lootlayan oluyor mutlaka arkadaşlarınla git. (kimse master loot yaparsan gelmez pugda)
güncelleme:
stonecore'da adı slabhide olan bosstan "Reins of the Vitreous Stone Drake" düşüyor. tank yada healersan queue ile girebilirsin normal modundan da düşüyor istediğin zaman farma girebilirsin.
bu drop da 10man malygostan düşmüş bir taşla iki drake :)

spoiler


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...