Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Günde 1 kere veya haftada 1 kere farmlanacak değerli neler var? Mount gibi olur yani değeri expansion ile kaybolmayacak. Şu an için Baron mount tamam, druidin kuş tamam, karazhandaki Attumen abinin mountu kasıyorum zaten. Başka kesmesi artık kolay olan hangi ilginç droplu bosslar falan kaldı? PReist rogue druid ve warlock var farma yollayabileceğim charlar. Hepside full pvp setli yani pve seti ile rahat kesersin denildiğinde dııııııııttttttt sesi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Red baron ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 O ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 red baronu nasil tanimazsin. http://imageshack.us/photo/my-images/202/redbaronarcadehatred.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 5 man kael beyaz tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ha unutmuşum beyaz tavık mount var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 O zaman lk dungeonlarından Utgarde pinnacle mıydı tam emin değilim isimden blue proto drake farmlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 HMMM doğru yav onu unutmuşum ama tek sololanıyormu o acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Evet sololanır fire magele starter gearla zorlanarak kesiyordum ama şimdiki pvp gearları ona kıyasla 10 kat falan iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Heroiclere istediğimiz kadar mı girebiliyorduk yoksa gunde 1 kere mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gunde bir kere. maghar exalted olunca 8 tane mount veriyor, ona da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 beyaz tavuk+phoneix (2-3 kişi çok rahat oluyor warlockla solo olurmu bilmem ama) wotlk dan mavi proto dreyk vs da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Skadi abiyi kestim. Biraz zorladı ama yolunu bulunca kolaymış hehe. Whirling yaptımı delikanlılık hikaye direk aya kaçınca kesiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 uldum'da deve için figurine arayabilirsin ama addon şart. arkeolojin yoksa ordan pet-binek alabilirsin kasarak. outland ve northrendde rare spawn achisi için dolanabilirsin (yine addon şart). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Green proto kasayım biraz bir de bi tane daha rare vardı mount düşüren hatta bi magara içindemi neydi onun adı neydi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 time lost drake vardı. onu farmlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Time Lost nasıl farmlasın ya hu? Rare kendisi. Storm Peaks'de random spawn oluyor. Ben de arkeoloji tavsiye ederim. Güzel zaman geçirtiyor. Fossilized Raptor mountu elde edebilirsin. Çok da zor değil zaten. Onun dışında TBC zamanındaki Netherwing Drake ve Nether Rayler için uğraşılabilinir. Netherwingler hala çok güzeller bence. Sonra Cenarion Expediton repi de olur Cenarion War Hippogryph için. Mountlar için gir wowhead.com'a, seç seç beğen bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben zamanında iki ayrı serverda birden orb of deception için uğraşmıştım ve düşürmüştüm sonunda. Ama sonradan kaldırdılar galiba rare işini... Duyduğum kadarıyla sadece Ragnaros tan düşüyormuş sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Aeonaxx ve Time-Lost kasayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Tolvir fragment ile scarab bineği kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 patatespresi said: time lost drake vardı. onu farmlayabilirsin. neler yapmadım ki, farklı 2 serverda farmlamaya çalıştım. 1 hafta neredeyse tamamen online olduğum zaman oldu. ancak bulamadım. millet bot falan kullanıyormuş, arkadaşım o şekilde aldı. ancak benim yemedi bot açmaya. zaten o da 1 hafta sonra soyuldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 misir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Yok ya benim farmlama dediğimde aklıma geldiğinde girmek yani öyle sürekli patrol falan atamam. Kendi bilir yani benden iyi sahipmi bulacakki time-lost proto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hahah doğru dedin, "benden iyi sahip mi bulacak" utgarde pinnacle heroic 3.bossundan blue proto drake düşüyor, ben karakterim için 1 hafta her gün kestim düştü. kolay alınıyor sanırım. OS3D var, oradan da mount düşüyor, haftada 1 defa raid kurup yapabilirsin. ninja lootlayan oluyor mutlaka arkadaşlarınla git. (kimse master loot yaparsan gelmez pugda) güncelleme: stonecore'da adı slabhide olan bosstan "Reins of the Vitreous Stone Drake" düşüyor. tank yada healersan queue ile girebilirsin normal modundan da düşüyor istediğin zaman farma girebilirsin. bu drop da 10man malygostan düşmüş bir taşla iki drake :) spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar