roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 pazartesi akşamı 50 liralık kahvaltılık aldım, yarın bitecek anasını satayım. nası yetiyo o liste lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Benzer bir durumu deneyimlemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim, hele ki Marmaris vs. gibi tatil beldelerine giderseniz; -Esnafı kazıkçının önde gideni bir semte merhaba. -Kışları hayalet kasabada gl&hf. -Yazları akraba, eş, dost akını. -Çocuğunuz belli bir yaşa geldiğinde ya yatılı okul ya da yetersiz bir okul. -Yarın öbür gün sıkıldığınızda ya da iş için geri dönmeniz gerektiğinde satamayacağınız mükemmel bir ev. Özellikle sonuncu şık çok önemli çünkü biz Çatalca'daki nispeten kıymetli arazi üzerindeki 350 metrekare eve bile zor alıcı bulduk. (ha sonra kıyamadık 12 sene civarı çiçeğiyle böceğiyle uğraştığımız her taşını ailece yerleştirdiğimiz evi satmaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Vallaha son zamanlarda gördüğüm en güzel topic. İnsan balkonundan çıktığı zaman ayağı çime basmalı derler hep :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mersinde müstakil tribleks ev var. 8 sene oldu gitmeyeli. Arada bir gitme düşüncesi aklımdan geçsede içimden gelmiyor. Ömrüm sahil kentlerinde geçti, baydım denizden yeşilden maviden sdfkj Gerenk yok napcan gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 izmir de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tinu said: aha şuraya bak, sonra bir de camdan bak, off diyorum of Marmaris Turunç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 marmaris iyi gibi görünüyor bu hedef için ev fiyatları felan diğer yerlere göre uygun, deniz doğa manzara felanda güzel, he şu kışın hayalet şehir olayına geleyim, açıkcası bu lanet şehirde zaten evden işe işten eve dışında bir şey yaptığım yok, hep evdeyiz, he bi beşiktaş maçlarına gidemem o olur, e benim eşimde zaten benim gibi, bir tek işte düşündüren çocuk, ama açıkcası bu aksam biraz eşimle de konustuk , aslında böyle pis kalabalık bir şehirde büyümesindense , ufak bir yerde büyümesi daha iyi gibi geldi, ben kızımın yaşındayken yani 6 yaşındayken, tek başıma dısarı çıkar oynardım sokakta, ama şimdi bu mümkünmü ,çocuğu bahçeye gönderemiyorum, okul desen özel okula gitmedikten sonra, ha istanbuldaki devlet okuluna gitmiş , ha marmariste kücük bir kasabanın okuluna gitmiş bence fark yok, yani işte gitmek lazım, kendi evimi satıp üzerine bir 200 bin civarında para lazım, bunu bulduğum an gidiyorum bu şehirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 baba senin acil bir nefes alman lazım. bak bahar geliyor. ayarla 5 günlük bir tatil bahar gelir gelmez uçun. döndüğünde gözden geçirirsin hayatını. mala da hayran kaldım. ben bu öğrenci halimle 15tl lık ezine çakmadan edemiyorum kipa salça varken gidip tat alıyorum. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://3.bp.blogspot.com/_--oyRioYDa8/S_spPiEQlwI/AAAAAAAACAU/ZiBHc9ivdHk/s640/Gallery.anhmjn.com-Bora-Bora-island-023.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ren said: baba senin acil bir nefes alman lazım. bak bahar geliyor. ayarla 5 günlük bir tatil bahar gelir gelmez uçun. döndüğünde gözden geçirirsin hayatını. mala da hayran kaldım. ben bu öğrenci halimle 15tl lık ezine çakmadan edemiyorum kipa salça varken gidip tat alıyorum. helal. yok hocam tatille felan alakası yok bunun, 5 gün tatil yap gel sonra işe gidip gelmek için yine 5 saat metrobüslerde sürün, ulan özellikle ilk duraklardan biniyorum ki oturabiliyim diye, bilerek binmiyorum kapının önüne gelene kadar, otobus duruo kapı tam önümde kardeşim bir atlıyor millet üstümden geçicekler nerdeyse ,hay diyorum ben bu şehrinde.... yani 5 gun tatilden dönünce yine cehennemdesin, 200 bin tl lazım bana du bakalım kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çanakkale ve civarı da iyidir.civarını kendim gezme şansını bulamadım fakat arkadaş-eş dost yorumlarına göre çok güzel yerler var.merkezin şehiriçi ulaşımı çok rahat,sorunsuz.tek otobüsle hemen hemen her yere gidiliyor. tam kafa dinlenecek şehir.bi de şu soğukları olmasa mis gibi yer valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 biri ç.kale mi dedi ? ç.kale iyi yasamasi kolay ucuz rahat bir sehirdir.. tabi ne aradgna göre sıkıcı bir yer de olabilr.. konuyu okumadmm ama kac yas civari ne için gitmek dusunuluyor ? emekli cenneti olma yönunde aday suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://www.real-samui-properties.com/detail.php?id=646 şimdi buraya girin şuna bir bakın, burası koh samui adası, para birimi baht http://fx-rate.net/THB/TRY/ bu da baht para birimi tl ye çeviren site, bu en tepede verdiğin adresteki eve bir bakın, bu evin fiyatı 8,900,000 Baht. yani türk parası ile 500.000 Tl, hatta biraz kafayı yemek istiyorsanız, o sitedeki diğer evlerede bakın, mesala http://www.real-samui-properties.com/detail.php?id=647 http://www.real-samui-properties.com/detail.php?id=596 http://www.real-samui-properties.com/detail.php?id=597 hatta bu cennet http://www.real-samui-properties.com/detail.php?id=531 böyle bi ev varmı ya,bu evin fiyatı 2.553.625 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi bizi de bunalıma soktun evi ateşe verdim şuan. istemiyorum artık burda yaşamak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 basligi sonuna kadar okudum, aramizda nickini sonuna kadar hak eden arkadaslar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://www.real-samui-properties.com/detail.php?id=597 bu arada evli olmayan arkadaşlara evlenmiş ve anne olmuş bir kadın düşünce yapısı ile ilgili bir örnek vereyim, şu yukardaki evleri eşime gösterdim, yani gördüğünüz gibi orda insan ölmez o derece, bak dedim şunlara, dur bi baktı güzel ama kız orda nasıl okula gidecek dedi!!!! ulan ben öyle bi evde yaşama olayım olacak kız nasıl okula gidicek onu düşüncem!! dedim tamam sen git izle dizini fatmagülün suçu ne... konuşmayalım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 senin ilacın çanakkale abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 tatile gitmeni döndüğünde işine devam edersin diye önermedim. döndüğünde daha rahat minibüslerden arınmış bir zihnin olur. daha rahat tartarsınız bazı şeyleri. iş durumlarını bilmiyorum ancak izmir bir seçenek olabilirse izmir derim ben. ruhunu yeşil çektiğinde alırsınız arabanızı basarsınız güneye koy koy.. izmirin ücra köşelerine yerleşmedikten sonra ulaşım derdiniz de olmaz. yok ben yapamıyorum derseniz evi de kolay satabilirsiniz diye düşünmekteyim bir tatil beldesine göre. izmirde yaşayın biraz sonra daha sakin bir yer olmalı, yok burası iyiymiş, ya da istanbul iyiydi ya seçeneklerinden birini seçersiniz. çanakkalede olsa güneye inmeye üşenir insan, anca ayvalık dikili falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 tinu said: bıktım bu istanbuldan, böyle küçük bir sahil kasabası, ufak tek katlı bahçeli bir ev , böyle deniz gören, kızım çıksın bahçesinde oynasın, bahçesinden domates felan toplayalım, böyle ufak bir restaurant olsun , insanlar gelsin yemek yesin felan. çokmu şey istiyorum ya. aha şuraya bak, sonra bir de camdan bak, off diyorum of Neresi burası ya? Onu yaz, lafı uzatma. Gideceğim ben buraya söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mal ın yaptığı çok ütopik bi olay değil. Gayet te mantıklı.Böle yapmassanız nası bişiler birikecek. Kliniği açtım ilk 3 ay çok güzel kazanıyorum filan ama nası oluyosa 4-5k para bitiyor anasını satıyım. sonra baktım olmıcak para biriktirme özürlüsü biri olarak kliniğin üzerinden baya kredi çektim 3 tane arsa aldım potansiyeli yüksek. Şimdi hayvan gibi ayda kredi ödüyorum. Gerçi daha fazla kazanmaya başladım ama ödediğim kredi sayesinde kendimi frenliyorum.Kemeri sıkmış oluyorum. Bide evlilik yok çoluk çocuk yok kolay oluyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 guney afrika cumhuriyeti, durban, umhlanga'yı tavsiye etmeye gelmiştim ki hayattan yakınma postuymuş. hava guzel, ekonomi fena degil dogası super ana dil ingilizce fena ırkçılık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 tr de yaşanmaz yok ben tr den vazgecmem dersen antalyadan izmire kadar sahil şeridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ben her ay 350 lira para harcıyorum kahvelerde. ayda 60 liraya adam doyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 mal'ın 100TL'lik versiyonu sabah 8 akşam 6 çalışan grubu için geçerli olabilir belki. sonuçta evde bir tek akşam yemeği yiyeceksin... gerçi 1 ayda 8 haftasonu günü olduğunu düşünsek... hmm kendimle çeliştim şimdi. yok yaw 100TL bile olmaz lan sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 1 Kisi = 60 TL tartismasi baya kotu. Hani sagliksiz beslenmeyi gectim her vucut her bunye ayni miktarda besine ihtiyac duymuyor, ayni enerjiyle yasamiyor. Ha bu olayi 6 yasindaki cocugu da isin icine katip surdurmeniz bambaska bir boyut almis. Neyse, Akdeniz tarafina ciddi ciddi bak bence sen. Yazin sicak olur, her daim nemli olur ama ayda 2-3K kazanan bir insansan cok rahat yasarsiniz. Ustune yazin havuzdan denizden cikmazsiniz. Insanina alismaniz biraz vakit alir belki, alisik olmadiklari seylere okuzce tepki verirler ama itin kopugun az oldugu yerlerden birini secip rahat edebilirsiniz. Yalniz her ne kadar yapilan is sanal bir ortam gerektirse de, insan iliskileri birebir olmali maalesef. Yatirimci bulman gerekiyorsa Istanbul'dan ayrilman kotu olacaktir. Yakin uzak herhangi bir yerden 4-5 yolculuk hem senin hem de butcenin belini buker resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar