trathias Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 evet buglar saymakla bitmiyo ama beni artık çileden çıkartan 2 bug var -bunlardan biri malum daily wazone questlerinin düzgün saymaması -diğeri de butun stealtherların şu an abuse ettiği buglı pot zımbırtısı. bilmeyenler de buyrun izleyin eksik kalmayın. ve gmlerin bile haberi yok bu sacmalıktan... yoldan 10 tane adam toplasan da yapsan oyunu bu kadar hata yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 GM'lerin haberi var. Forumda onlarca postu sildiler. Ama hala bunu neden fixlemediklerini anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bende gidip kullanam ya 10 saniyede bir 8k heal...knight online pvp sine dönecek oyun kim daha fazla hızlı pot basıyor felan adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bugun guildie lerden biri bunu kullandigindan dolayi ilk once disconnect oldu, sonra login ekraninda customer service tarafindan oyundan dusuruldugu mesajini aldi. Daha oyuna geri giremedi. O yuzden kullanicak olan varsa riskini bilerek kullansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 mallık değilde ne bu? adam gibi yap itemi buglı olmasın, sen niye banlıyosun ki milleti kendi pisliğini temizlemek icin. bütün developerlar dark side oynuyo diye boşuna demiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bh larin nar shadaa da bir asansor quest bugi var. class questte ilerlemeyi durduruor. Hala fixlenmis degil. Char silen adam var bu yuzden bir suru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ahah charı niye silmişler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 AHAHAHAHA adamlar koyduk bunu ama kullanırsanız banlarız mı diyolar şimdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Anlamadığım husus, combat dışı kullanım diyor, combat dışındayken zaten her class ın ability si 5-6 sn de fullemiyo mu health i? Ne yararı var bunun? PvP de operative/scoundrel/assassin vb. hariç her istediğinde combattan düşebilen çok class var mı? ETA: Bir de ne BH bugu ya? Lvl 50 ye getirdim Powertech i bug mug yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 harbi haa banlamalari tam salaklikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Kullanan arkadaş sniper, her game de 2 şer medal alıyor extradan single 2.5k ve 5k heal olarak. Eskiden medpack lerden de alabilyorduk bunu biochem nerfli olmadıgından ve o zaman heal medal için işlediginden dolayı. Sniper pure dps classı, hic bir şekilde medpack dışında heallayamaması lazım kendini. Oyun başladıgında bu elemanlar aleve girip bu itema tıklayıp 2 şer medal aldıgından dolayı büyük ihtimal yakalandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bana troll gibi geldi, benim de başıma pek çok kez geldi. Sunucu ile bağlantında sorun olunca çat diye atıyor seni oyundan sonrada bir kaç saniye giremiyorsun, açıp kapatman gerekiyor. Yani öyle item kullanmayla filan alakası yok, forumda da bu şekilde ban'lenen insan yok. 2 tane medal'e bakıp ban'leseydi oyun seni, tüm kıyafet çıkartıp takıp kendini heal eden kişileri de banlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 quixef said: Anlamadığım husus, combat dışı kullanım diyor, combat dışındayken zaten her class ın ability si 5-6 sn de fullemiyo mu health i? Ne yararı var bunun? PvP de operative/scoundrel/assassin vb. hariç her istediğinde combattan düşebilen çok class var mı? iyi de zaten asassin/shadow dedigin classlar pvpde coğu tank stance oynuyo. bu adamlar 17-20k arası hpsi var. sen bu adama bi de vanish kullandıgında basabilceği 8-10k'lık pot verirsen bu classı ölümsüz yapmışsın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 vanish kullandıgında out of combat oluyo mu? benim marauderde ki stealth de olmuyoda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Warzonun daily yahut weeklide sayılmama olayını 1.1.3 patchinde fixliyorlarmışta, o 8-9k heallıyan pot nukleer bomba etkisi yaratmaya devam ediyor tabukuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 tiLi said: ahah charı niye silmişler ki sinirden. halbuki israr edersen quest bug lida olsa ilerliyor. ornegin ben 23 kere oldum o asansorde, ama 24. ude quest ilerledi, olmedim. bu sefer de moblardan biri vanish oldu, bir 10 kere daha oldum asansorden iniste, ama sonunda yapmayi basardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Nar Shaddaa da benim basima hem marauder de hem de merc de gelmisti. Elevator of Death cok kil birseydi. Neyse bahsettigim eleman girdi oyuna, internet sorunu varmis sanirim bugla ilgili bir yaptirim su anda yok, olmasida hafif sacma cunku bu wateri yapabilmen icin koymuslar oyuna. Ama dediginiz gibi assasin ve operative vanish le out of combat oluyorsa neden aglayani olur anlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 age of conan'ın releasinde bile daha az bug vardı sanırsam. star wars olmasa yemin ederim çoktan cancel etmiştim. eternity mode'un hard mode'unda bir bug var ki zaten, geçen gün bırakmama sebep oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 dün coruscant deki +2 str datacronunu aldım anaaa bi de baktım -2 str olmuş page attım oha kesin geri verirler statımı flan diyerek gelen cevabı soluyorum "tebrıkler bug buldunuz fakat size kaybettıgınız stat puanınızı geri veremeyecegiz bir sonraki patch de düzeltilmek uzerne not alıyorum lutfen bug buldugunuzda soylemekten cekınmeyın" allah belanızı versın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Oyun içerisindeki ticket ile ben bir tane rapor ettim. Mail geldi bana hangi server'da oynarken hangi karakterle girmişken saat kaçta vs. gibi sorular gelince hemen vazgeçtim oyuna katkıda bulunmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 eğer son 2 betadan devam ediyorsanız oyunu silerken windows altında bi yerde 700mb+ bi dosya var, onu manual silmeniz gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 oyun bildiğin çin işkencesiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 -Deno- said: age of conan'ın releasinde bile daha az bug vardı sanırsam. star wars olmasa yemin ederim çoktan cancel etmiştim. eternity mode'un hard mode'unda bir bug var ki zaten, geçen gün bırakmama sebep oluyordu. valla yaa hem o hemde sirf yokluktan oynuyorum yani oynucak baska oyunda yok wow falanda baydi iyicene d3 gelsede aksak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar