reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 abi goga gelse ben razıyım hd filan olmasıan gerek bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 1998'de adventure oyunları şu ankinden çok daha fazla ilgi görüyordu yahu, yanlış mı düşünüyorum. The longest Journey 1999, Monkey Island 3 1997, The Last Express 1997. Bunlar, hep türün en iyileri arasında. 1998'de düşüş başlamış olabilir, onu kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Fandango'dan falan sonra telltale kendi adventure adaptasyonlarını yapana kadar revaçta olduğu bir dönem olmadı zaten. Arada broken sword çıktı. Bir tek aklımda kalan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 90ların sonu tabii ki daha iyiydi şimdiye göre adventure türü de en iyi zamanı demişin, o ara çöküşün başlangıcıydı işte, 80lerin sonu 90ların başı zirve dönemi, ben pek yetişemedim 86lı olarak o döneme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ne ölmesi abi. grim fandango altın dönemdi. lucas arts bütün 2D hitleri patlattı, sonra üzerine grim fandango hem de 3D ve. oyun tarihinde dönüm noktalarındandır. sonrasında mezarını kazmaya başladılar ama evet. 3D monkey island çok büyük bir hataydı ama ahah. o zamanın grafikleriyle o geçiş hiiiç olmadı. bi de şunu hep söylerim. point & click adventure hiçbir zaman ölmedi. sadece mainstreamden silindi. o dönemde gameboomers, justadventure falan çok sıkı takip ederdim. o kadar çok oyun yapıldı ki aklınız durur. ancak çoğu yapım kalitesi olarak vasatın altındaydı. bir de bilirsiniz şimdi nasıl indie/action/adventure quick cash olarak görülüyor o dönem de point & clickler öyle görülüyordu, bu da kaliteyi oldukça düşürüyordu. o yüzden hit azdır. syberialar, runaway, a vampyre story, post-mortem falan bir elin parmağı kadar oyun yazamadım ezberden ahah. gelecek iyi ama panpalar. quantic dream, telltale, frictional falan bunlar değişik olsa da acayip güzel işler yapıyorlar. belki bunların arasına double fine'ı da ekleriz sdfsdfsd. indieciler boş durmuyo zaten, daha traditionallar, güzel oyunlar var. machinarium, whispered world. bir de kickstarterdan acayip oyunlar türedi. en iyi kısmı da o. tim schafer dışında, ona kulağını çekecek publisher lazım sdfsd. edik: bu arada episodic falan ama broken sword 5 çıkmış haberiniz olsun. iyi mi bilmem ama eski oyunlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 grim fandangoyla beraber 99-2000 gibi bitti abi işte adventure olayı neyini anlatamadımki, zirvesi 90-95 arası lucas arts dönemiydi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Adv tarihcesine bakarsaniz gunumuzde daha cok uretildigini gorursunuz iki kat nerdeyse. Ilgimiz yok bizim artik.. Uretim it gibi devam, turleride artti hidden object , point and click, walking dead turu vs gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 7 saatlik oyuna 3.500.000 dolar ks de fenaymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 A family friendly, hand-animated, puzzle-filled adventure game with an all-star cast, including Elijah Wood, Jack Black and Masasa Moyo. Funded by a record breaking crowdfunding campaign and designed by industry legend Tim Schafer, Broken Age is a timeless coming-of-age story. Hikayesi ve animasyonları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 her act için başlık mı açıcaz. sonuçta tek başlık adında geçmiyor mu broken age diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 güzel mi bari? ben zaten indirimden aldıydım da hiç oynamadım. sağda solda güzel değil diyenler gördüm ama onlar da tim şöför nefretiyle yazıyo olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 story güzelde bilmeceler çok kolay. ama oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 toplam 9 saat mi oyun? 25$ mis psn'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Tim Schaferdan ve bu oyundan neden nefret ediyorduk? Gamergate var, başka? Bide yalan dolan muhabbeti vardı hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bu tarz oyunlar TR psnde daha ucuz oluyor 51TL 15TL kadar fark var us psne gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 PC'niz de varsa steam'de şu an 27,30 TL tabii oyun 10 liralık birşey de olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Act 2 olayi 6 saat suruyor ise oyun baya uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 tim şaför nefreti ne zaman nerden çıktı ya? edit: benden önce sorulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 broken age'e basladığından ber butun projeleri batırdığı icin bide, en sonra bi ödül torenı sunumunda gamergate'i sıcıp sıvadığüı icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Ya işte gamergate i yetoluğunu saklamak için kullanıyor, bana da saldırıyorlar beni destekleyin muh PREVILLEGEZ kafasında. Baktım buldum şimdi internetten, 400k isteyip 3,5m aldığı halde oyunu yapmamıştı gudik http://tap-repeatedly.com/2013/07/age-of-broken-promises/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bu yapilmis hali mi yoksa daha chapter mi gelmesi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 act2 yenı geldi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar