Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Sivasspor - Beşiktaş JK | 9 Şubat - 18.00

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

ne ince ayarı yahu, ince ayarla alakası olmayan belki de tek takımız ligde, yarısı zaten şüpheli, ince ayarı kimlerin yaptığı ortada :)

gayet kalın öküzleme ayar yapıyoruz yapacağımız zaman da, direkt apaçık futbolcusuna talip oluyoruz :P

Bu arada maçı izlemedim yediği golü görmedim ama 2 sezondur "Cenk'in potansyeli var da paticikte çok abartılıyo kendisi, refleksleri çok iyi olsa da daha iyi kaleci değil" dediğim için linç ediliyorum, hatırlatayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sergen yalçın tayfur gelsin diyordu geçenlerde

tayfur gelirse beşiktaş daha da yalan olur sdfs

tayfur gelirse daha sağlam oluruz. Tabii bu yönetim ile Tayfur'da yalan edilirde,

geçen sene portekizliler ile yerliler,i (ernst'i vs. de katıyorum buraya) aynı potada çok iyi oturtmuştu. Tamam belki bir sezon çalıştırmadı ama istifa sonrası kaos ortamından çok iyi çıkarmıştı.

Hem kulübün kendi çocuğu, otoritesi var ve futbolcularda bu tip şeylere saygı duyar. Tayfur kendi aşırı saçmalamadığı sürece kontrolü kaybetmez geldiği takdirde,
Sosyal ağlarda paylaş

hacı adam kısa dönemde bir kupa kaldırdı. Fırsat geçmedi ki eline, ne olup ne olmadığını bilmeden bu kadar net boş beleş adam dememek gerek.

Disiplin sağlayacağı kesin yalnız, bu tip olaylarda her zaman sağlanır. Bülent geldi GS'ye, Aykut geldi FB'ye gördük. Kulübün kendi içinden çıkan eski bir oyuncu vs. kulübe böyle bir görev için geldiğinde her şekilde saygı görür. Kulüp içinde de eli kuvvetlidir çünkü, yönetim desteği de vardır demektir. TD kendi saçmalamadığı sürece oyuncular böyle gaza gelip saçmalamazlar.

Guardiola örneği var. TR'deki birçok teknik direktörden bile 10 kat daha bilgisizdir bana kalırsa lakin o disiplini ve kulüp içinde geldiği günden beri oluşturduğu otorite onun işini o kadar kolaylaştırıyor ki. Barca'nın allahı gibi birşey şuan,

Daha basit örneklerde olabilir. Deschamps mesela, futbolculuğunda Marsilya'da 5-6 yıl oynadı sadece fakat hem oynadığı sırada hemde sonrasında kulübün ufak çaplı efsanelerinden oldu. 2009'da berbat bir haldeyken takıma geldi ve başarıları ortada,

Tayfur hakkında diyebileceğimiz tek şey şuan kulübe gerçekten bir güç getireceği, lakin sonrası karanlık. Kariyerini ya kendi çizer adam akıllı ya da kendi kendini bitirir.

Gerçi Tüpçü takımın başında olduğu sürece Portekizliler üzerinde kimse otorite kuramaz. O da büyük bir gerçek
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şu gerçekte var. Tayfur, Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olduğu sürece bir ton önemli teknik adamlar çalıştı. Bir çok oyun tarzı gördü, bir çok kaprise tanıklık etti. Daha neler yaşamıştır kim bilir, onun tipinde ve kalitesinde bir adam için TD'liğe başlangıç konusunda çok yeterli tecrübe edindiğini düşünüyorum.

edit:

ve unuttuğum birşey daha var. Tayfur 97'den beri sürekli Beşiktaş'ın içinde, Beşiktaş'ı çok iyi tanıyor ve eminim her kademe de dönen olaylarla ilgili dolu dolu bilgi sahibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

tayfur'un tapelerde çıkan konuşmalarından sonra bence klubün kapısından sokmasalar yeridir. elin çapulcu menejerine kendi futbolcularını kötüleyen bi herif.

kimseyi de kontrol altına aldığı falan da yoktu yani. kupa finalinde bi yarı bile oynamayan gutiyi 120 dakika oyunda tutmuştu, artık neden korktuysa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...