Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 erkem niye girdi allaşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Llama said: 1 0 ın üstüne yatıyoruz ha yatamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yine self zaa yine hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 play off tada şansımız kalmadı böylelikle şampiyonluk için bugün lig bitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 arada maç kazanın yahu böyle sonuçlarla bilenip bilenip sonra derbide bize patlayacaksınız diye korkuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Olur mu ya öyle şey, 2 maç önce ince ayarlar başlar. Korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yanarım yanarım hakana atılan laflara yanarım yaaa ulan adamı astık kestik aynı golleri cenk yiyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ne ince ayarı yahu, ince ayarla alakası olmayan belki de tek takımız ligde, yarısı zaten şüpheli, ince ayarı kimlerin yaptığı ortada :) gayet kalın öküzleme ayar yapıyoruz yapacağımız zaman da, direkt apaçık futbolcusuna talip oluyoruz :P Bu arada maçı izlemedim yediği golü görmedim ama 2 sezondur "Cenk'in potansyeli var da paticikte çok abartılıyo kendisi, refleksleri çok iyi olsa da daha iyi kaleci değil" dediğim için linç ediliyorum, hatırlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Carlos bu maçtan sonra beşiktaş takımında kalamaz. 55. dakikadan itibaren sivas geldi carlos seyretti,dakika 80 adam 2 defans oyuncusu alıp maçın üstüne yatmaya kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sergen yalçın tayfur gelsin diyordu geçenlerde tayfur gelirse beşiktaş daha da yalan olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 attığımız golde o sivaslı iki arkadaş ne yapıyor yerde? :) erman'ın golünde cenk'e yüklenmenin anlamı da yok. adam baya sağlam vurmuş, bir de son anda dönmüş top çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yenilmeme rekorundan yenememe rekoruna doğru... ne kadar dengesiz bir takım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 artık hakemlerde umudu kesti beşiktaştan puan farkı kapanmasın diye ugraşıyorlardı ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Red said: sergen yalçın tayfur gelsin diyordu geçenlerde tayfur gelirse beşiktaş daha da yalan olur sdfs tayfur gelirse daha sağlam oluruz. Tabii bu yönetim ile Tayfur'da yalan edilirde, geçen sene portekizliler ile yerliler,i (ernst'i vs. de katıyorum buraya) aynı potada çok iyi oturtmuştu. Tamam belki bir sezon çalıştırmadı ama istifa sonrası kaos ortamından çok iyi çıkarmıştı. Hem kulübün kendi çocuğu, otoritesi var ve futbolcularda bu tip şeylere saygı duyar. Tayfur kendi aşırı saçmalamadığı sürece kontrolü kaybetmez geldiği takdirde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ya güzel hayaller tabi ama tayfurdan bi cacık olmaz öyle demirörenle locadan oyuncagını bekleyen cocuk gibi maç seyretmekle olmuyor git başka klup çalıştır.sanki çok iyi teknik direktörmüş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hacı adam kısa dönemde bir kupa kaldırdı. Fırsat geçmedi ki eline, ne olup ne olmadığını bilmeden bu kadar net boş beleş adam dememek gerek. Disiplin sağlayacağı kesin yalnız, bu tip olaylarda her zaman sağlanır. Bülent geldi GS'ye, Aykut geldi FB'ye gördük. Kulübün kendi içinden çıkan eski bir oyuncu vs. kulübe böyle bir görev için geldiğinde her şekilde saygı görür. Kulüp içinde de eli kuvvetlidir çünkü, yönetim desteği de vardır demektir. TD kendi saçmalamadığı sürece oyuncular böyle gaza gelip saçmalamazlar. Guardiola örneği var. TR'deki birçok teknik direktörden bile 10 kat daha bilgisizdir bana kalırsa lakin o disiplini ve kulüp içinde geldiği günden beri oluşturduğu otorite onun işini o kadar kolaylaştırıyor ki. Barca'nın allahı gibi birşey şuan, Daha basit örneklerde olabilir. Deschamps mesela, futbolculuğunda Marsilya'da 5-6 yıl oynadı sadece fakat hem oynadığı sırada hemde sonrasında kulübün ufak çaplı efsanelerinden oldu. 2009'da berbat bir haldeyken takıma geldi ve başarıları ortada, Tayfur hakkında diyebileceğimiz tek şey şuan kulübe gerçekten bir güç getireceği, lakin sonrası karanlık. Kariyerini ya kendi çizer adam akıllı ya da kendi kendini bitirir. Gerçi Tüpçü takımın başında olduğu sürece Portekizliler üzerinde kimse otorite kuramaz. O da büyük bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ayrıca şu gerçekte var. Tayfur, Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olduğu sürece bir ton önemli teknik adamlar çalıştı. Bir çok oyun tarzı gördü, bir çok kaprise tanıklık etti. Daha neler yaşamıştır kim bilir, onun tipinde ve kalitesinde bir adam için TD'liğe başlangıç konusunda çok yeterli tecrübe edindiğini düşünüyorum. edit: ve unuttuğum birşey daha var. Tayfur 97'den beri sürekli Beşiktaş'ın içinde, Beşiktaş'ı çok iyi tanıyor ve eminim her kademe de dönen olaylarla ilgili dolu dolu bilgi sahibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tayfur'un tapelerde çıkan konuşmalarından sonra bence klubün kapısından sokmasalar yeridir. elin çapulcu menejerine kendi futbolcularını kötüleyen bi herif. kimseyi de kontrol altına aldığı falan da yoktu yani. kupa finalinde bi yarı bile oynamayan gutiyi 120 dakika oyunda tutmuştu, artık neden korktuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 pff bjk nin puan kaybetmesi kötü oldu.şimdi hakemler bizim hakkımızı yemeye çalışacaklar.lanet olsun sana play ıff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar