Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeping Dogs

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
ya görevin birinde sürekli hata veriyor, kapatıyor oyunu steam

"şurada veriyor hatayı" said:

şu işte silah veriyor gece kulübündeki karaokeci kız, sonra gidip pandrew mu ne lavuk ile suç mahalli yaratıyoruz.

işte mekandan ayrıl diyor bize, cut scene bittiği gibi crash ...

3'tür yapıyor aynı yerde, sokarım lan böyle işe

PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ, DEVLET BİZE BAHMİĞ
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
zevkli oyun. şuana kadar hiç bir gta oyunun sarmadığı gibi sardı beni. bir de oyun bildiğim kurtlar vadisi hong kong dsdsf.

oyun aslında True Crime: Hong Kong'muş ama nedense True Crime serisi tutmadığı için ismini değiştirmiş square enix adamlar işi biliyor. ben iki oyunuda bitirmiştim ama gta karşısında ezildi ikiside.

birde dlcleri edinmeyin sakın. cheati dlc gibi satıyorlar. bütün unlockablelar açık başladım nerdeyse. sakızına yan görev yapıyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

oyun aslında True Crime: Hong Kong'muş ama nedense True Crime serisi tutmadığı için ismini değiştirmiş square enix adamlar işi biliyor. ben iki oyunuda bitirmiştim ama gta karşısında ezildi ikiside.

off şu True Crime çok iyi oyundu aslında ya kontroller bokum gibi olmasa. True Crime gibi mi şimdi bu sleeping dogs?
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. zaten aynı şekilde melee combat ağırlıklı bir oyun silah kullanımı çok az birde basit bırakmışlar. gtadaki 30 tane silahı üzerinde taşımıyorsun. main story klişelerle dolu ama combattaki akıcılık, gameplay bence başarılı olmuş. grafikler harika ötesi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok güzel hakkaten. beni özellike cezbetmesi senelerdir hong kong yaşama hayalim falan gerçi. bu tarz başka oyun var mı bildiğiniz?

veya bu tarz film? ama iyice sikko hong kong aksiyon filmi de olmasın. oyun öyle çünkü. ama hong kong'da geçen film olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun son zamanlarda oynadıgım en iyi free-roam oyun benim de ya. GTAIV gibi donuk degil, ki ben GTAIV'ün de karakterlerini fazlasıyla begenmiştim, ama optimizasyondaki eksiklikler ve oyundaki genel tutukluk beni çıldırtıyordu. Saint's Row serisini de begenmiyorum, hiç ciddiyet yok içinde, kitlesi bana birazcık nexus'ta TES serileri için MLP ve loli modları yapan adamları çagrıştırıyor bana. Sleeping Dogs resmen eglence ve ciddiyetin ortasında buluşan, inanılmaz güzel optimize edilmiş harikulade bir oyun olmuş, hem teknik hem de sanatsal açılardan.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş saçmalamış ama SR, insane office escape videosunu 1-2 saat izlemek gibi birşey. aksiyon sürekli tavan olunca oeh deyip kapatmıştım bundaki gibi sarmamıştı. bi ara tekrar yükleyip deneyecem bakalım.

şu dlc çok iyimiş yanlız. batman style
http://www.youtube.com/watch?v=IjOO-mRce6Y
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...