progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=c3_QhQIrFLw Square Enix'in yeni oyunu. True Crime: Hong Kong iptal olunca onu Activisiondan satın alıp devam etmişler yapmaya ama ismini değiştirmişler. http://www.joystiq.com/2012/02/08/report-square-enixs-sleeping-dogs-to-launch-in-august-2012/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Şöyle içi boş balon oyunları hiç sevmiyorum ya, 3-5 farklı hareket katmışlar işte düz bir TPS'ye TPS dediğin Hidden and Dangerous, ARMA falan gibi olacak, biraz planlama yapacaksın her kurşunun değeri olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 "her kurşunun değeri"ne de amma meraklıymışsınız yav. max payne gibi aksiyon oyunları illa arma gibi savaş simulasyonu olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 parayla mı alıyon olm kurşunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 o kurşunları bulamayıp için boş antika keleşlerle gemi hijacklemeye çalışan kaç tane somalili korsan var olm biliyo musunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Silp çok güzel özetlemiş, hele Metro 2033'te kurşunlarla trade yapmak gerçekten her atışı değerli kılıyordu asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sizi bilmem de trailer hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: Silp çok güzel özetlemiş, hele Metro 2033'te kurşunlarla trade yapmak gerçekten her atışı değerli kılıyordu asdasdasd şey gibi olmuş bu. "bu yeni strateji oyunu kötü olmuş çünkü bejeweled'da zamana karşı yarış halindeyiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 çıktı dün buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 metascore'u hep 85 vs civarında. oynayan yok mu bunu hiç bizden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 daha dusmedi bizim ortamlara ondan oynayan yokh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ben baktim biraz bi 10 dk intro var zaten izliosun paso lucy liu seslendirme yapiomus bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ttnet vanayı kısmazsa bu gece oynayacağım. videolara göre baya iyi gözüküyor. farklı mekanlar görürüz en azından. batı batı nereye kadar. edit: tam ipman2 izliyorum. peşinden iyi gelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 indiricem de korkuyorum arkadasa 800€ ceza gelmiş indirmedigi bi filmden dolayı oyundan ne kadar gelir tahmin edemiyorum korkuyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yuh e olay icin indirilen korsan yazilim fiyatindan daha yuksek ceza gelemez diolardi tabi us icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Oyun güzel ya. 4 saat fln oynadım da. Böyle gidiyor yani. GTA 4 ama başrolde Jet Li var ve Hong Kong'da geçiyor gibin bişiy oyun. Bir Saints Row the Third kadar uçuk değil daha bir ciddi. Melee dövüş sistemi direk Spider Man gibi Batman: Arkham City çakması ama bu sefer daha başarılı bir çakma. 4 saat oynadım oyunu daha 1 el silah atmadım. Öle adam döve döve gidiyorum. Driving'de çok rahat olmuş. İlk defa bir open world oyunda bu kadar motor kullandım. GTA'da fln çarpışan araba gibi giden ben bunda düzgün yardırabiliyorum. Yanlız arabalar sağdan direksiyonlu, yollar fln ters hep. Alışana kadar dewvamlı bi yanlış yerden binmeye çalışma, yanlış şeritten gitme durumu oluyor :D Hikayeside öyle çok orjinal bir hikaye değil ama kötüde değil. Undercover cop hikayesi işte. Böyle eğer Hard Boiled tipi filmleri seviosanız direk size göre oyun. Sonuçta Darksiders 2'den daha çok beğendim. Baymadan, sıkmadan gidiyor oyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ben jet liyi secebiliyormuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Adam gibi araba motor falan için gamepad şart gibi. Ben sadece GTA 4'te adam gibi araba kullanabiliyordum ahaha. Makam arabası gibi kullanıyordum hatta hiç bir yere sürtmeden etmeden. Hong Kong'u çok güzel yansıtmışlar, grafikleri hoşuma gitti. PC'de akıyor gayet. 2 saat falan oynadım daha elime tabanca vermediler ama dövüş sistemi çok iyi. Güzel çakmışlar beğendim ben sdfg. Habire ters yöne girip maymunluk yapma faslı da bitti, alışılıyor ters olmasına. Müzikleri çok çok iyi oyunun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ÇOK. İYİ. OYUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ben de çok sevdim. uzak doğu olmasından dolayı dövüş ön planda. zaten silah ağırlıklı olsa saçma olurdu. optimizasyon çok iyi. güncel birçok oyundan çok daha az sistem istiyor ve grafikler iyi olmasına rağman bu şekilde. henüz başlardayım ama tuttum şimdiden. daha araç kullanmadım o yüzden o konuda bi fikrim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 önceki mesajı editleyemiyorum. araç modelleri ve sürüş dinamikleri çok kötüymüş. dövüş vs için yine oynanır oyun ama biraz daha özenselermiş iyi olurmuş. gta4'ün onda biri olamaz sürüş bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Grafikler nasıl? Gametrailers incelemesini izlediğimde pek vasat gözüküyodu ama DX10-11 desteği varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 yansımalar fln iyi, insan modellermeleri de iyi ama çevre ve araç modellemeleri çok kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 çok güzel oyun, ama işte TEK kötü yanı benim gördüğüm kadarıyla araç sürüşü sırasındaki kamera kontrolleri. mousela oynuyorum, iğrenç ya. kamera kontrolü denen bir şey yok. sensitivity 30lara dayanıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar