Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeping Dogs

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Oyun güzel ya. 4 saat fln oynadım da. Böyle gidiyor yani. GTA 4 ama başrolde Jet Li var ve Hong Kong'da geçiyor gibin bişiy oyun. Bir Saints Row the Third kadar uçuk değil daha bir ciddi.

Melee dövüş sistemi direk Spider Man gibi Batman: Arkham City çakması ama bu sefer daha başarılı bir çakma. 4 saat oynadım oyunu daha 1 el silah atmadım. Öle adam döve döve gidiyorum.

Driving'de çok rahat olmuş. İlk defa bir open world oyunda bu kadar motor kullandım. GTA'da fln çarpışan araba gibi giden ben bunda düzgün yardırabiliyorum. Yanlız arabalar sağdan direksiyonlu, yollar fln ters hep. Alışana kadar dewvamlı bi yanlış yerden binmeye çalışma, yanlış şeritten gitme durumu oluyor :D

Hikayeside öyle çok orjinal bir hikaye değil ama kötüde değil. Undercover cop hikayesi işte. Böyle eğer Hard Boiled tipi filmleri seviosanız direk size göre oyun.

Sonuçta Darksiders 2'den daha çok beğendim. Baymadan, sıkmadan gidiyor oyun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi araba motor falan için gamepad şart gibi. Ben sadece GTA 4'te adam gibi araba kullanabiliyordum ahaha. Makam arabası gibi kullanıyordum hatta hiç bir yere sürtmeden etmeden.

Hong Kong'u çok güzel yansıtmışlar, grafikleri hoşuma gitti. PC'de akıyor gayet. 2 saat falan oynadım daha elime tabanca vermediler ama dövüş sistemi çok iyi. Güzel çakmışlar beğendim ben sdfg. Habire ters yöne girip maymunluk yapma faslı da bitti, alışılıyor ters olmasına.

Müzikleri çok çok iyi oyunun bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok sevdim. uzak doğu olmasından dolayı dövüş ön planda. zaten silah ağırlıklı olsa saçma olurdu. optimizasyon çok iyi. güncel birçok oyundan çok daha az sistem istiyor ve grafikler iyi olmasına rağman bu şekilde. henüz başlardayım ama tuttum şimdiden. daha araç kullanmadım o yüzden o konuda bi fikrim yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...