tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gerçekten çok istiyorum bunu. özellikle aşağıdakileri okuduktan sonra çok fena gaza geldim. http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/iste-fernandes-raporlariSXHBQ267207SXQ şerefsiz bunlar yaa. allah hepsinin belasını versin. inşallah tez zamanda yok olup giderler nereye gideceklerse. sinirlerim tepeme çıktı gece gece. zaten futbol bölümünden ban yedim 3 haftadır, nedeni belli değil onun da... hey allahım ya. her yerde beşiktaş'lıyı eziyorlar kardeşim. bu ne yaa.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bunlar bir ahtapota hiç yakışmayan davranışlar
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Beşiktaş'ın hakkı :( O değil de bunu cidden hakettin. http://galeri.uludagsozluk.com/16/sakin-ol-%C5%9Fampiyon_87709.jpg
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Git kuyuya bagır midas gibi rahatlarsın.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sakin olabilsem olacam da... lanet olsun ya şu lige. yemin ediyorum izleme şevkim kalmadı. keşke yabancı bir takıma şöyle en azından iyi kötü takip edecek kadar sempati besleseydim. şu pislik türkiye liginin yerine onu takip eder kendimi avuturdum. ama yok ki öyle de bir gönül eğlencesi. aah ah
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 taraftarın yaktığı yıktığı metrobüse sayın
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 size müstahak, bize yazık
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yine mi hakkını yediniz lan beşiktaşın :/
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şu ülkenin evlatlarının futbol işini bu kadar haysiyet ve onur haline getirmelerine üzülüyorum nan.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 futbol işini yapanlar biraz haysiyet ve onurlu olsa kimse bu işi haysiyet ve onur meselesi haline getirmez
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bone said: şu ülkenin evlatlarının futbol işini bu kadar haysiyet ve onur haline getirmelerine üzülüyorum nan. erkek işi. futbol adam bıçaklamaktır
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 futbol stat yakmaktır
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Siz geçin dalganızı. Saha içinde olmayan bir hareketi tahrik edici demek işin artık ne kadar çamurdan öte bir pislik içine gömüldüğünün kanıtı. Futbol Türkiye'de izlenilemeyecek kadar bulandırdı. Bu pisliğin içine sadece Beşiktaş batmıyor. Bok sizin üzerinize de sıçrayınca sesiniz çıksın sizin de. Beşiktaş'ın mağlubiyeti sadece fernandeze bağlanamaz ama bu disiplin kurulunun yaptığı da iğrenç. Resmen oynatılmamış.
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ernst o golü atsa fernandes iyiki oynamadı dicektiniz o yuzden geçiniz sdfs.beşiktaş daha iyi top oynadı atamadı.yapacak birşey yok
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ahahaha video harikaymış yarıldım
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kaçıncı seferdir izliyorum manyak bişi ya lol
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Türkiye'de oynanan futbolu ciddiye alıp izliyor musunuz lan cidden. Baya vakit kaybı. Oynanan futbolun kalitesizliğine hiç değinmiyorum bile.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Red said: ernst o golü atsa fernandes iyiki oynamadı dicektiniz o yuzden geçiniz sdfs.beşiktaş daha iyi top oynadı atamadı.yapacak birşey yokNe pişkin adamsinn yaa. ben senin yaptığını yaptıgım icin futbol bolumunden ban yedim
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tarkandakiahtapot said: Red said: ernst o golü atsa fernandes iyiki oynamadı dicektiniz o yuzden geçiniz sdfs.beşiktaş daha iyi top oynadı atamadı.yapacak birşey yokNe pişkin adamsinn yaa. ben senin yaptığını yaptıgım icin futbol bolumunden ban yedim doğru bi karar olmuş banlanman açmayaydın konuyu
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 hala pişkinlik yapıyor
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 lige play off gelmiş insanlar hala türkiye ligi izliyor
Öne çıkan mesajlar