Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - İlkbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

upottede niye bütün kızlar şiveli konuşuyor ya

şikayet etmiyorum gerçi
dat okinawa şivesi

Bi Kyushu şivesi değil.

http://avvesione.files.wordpress.com/2012/03/nisemonogatari-09-kagenui-mature-sexy-beauty-smile-antagonist.jpg
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bodacious Space Pirates'te de geçen yuri çıktı bu arada. Belliydi zaten. Gayet de güzel gidiyor seri, feel good; it is all fun and games till you lose an eye, then you get the sharingan tarzı.
Mesaj tarihi:
Son 2 haftadır lezbiyen içerik sayısında bayağı artış var cidden.

Geçen hafta Sankarea ve Upotte de ikisinde birden lesbian rape vardı zaten, üzerine bir de Moretsu Pirates, Medaka Box filan derken izlediğim şeylerin yarısına yakınında çıktı işte.
(Haiyore! Nyaruko-san ve Jormungand'da listeye dahil tabii)

Şikayetçimiyim?
Hayır ^_^
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Medaka Box iyi mi? Boş vaktim olacak biraz, bakayım mı diyorum. İlk on dakikasına bakıp kapamıştım ama manga iyi satıyormuş, meraklandım.
Mesaj tarihi:
Öyle çok öne çıkan bi tarafı yok bence, ama yine de fena değil, izletiyo kendisini. Mary Sue bi hatun student council yönetiyo, öğrencilerin hepsine yardım etmeye çalışıyo filan işte onun maceraları.
Ama ilk bölüme göre karar verme bence çünkü ilk bölüm aşırı derecede durağandı sahneler geçmek bilmiyodu filan, beni de baymıştı. Diğer bölümlerde o düzeliyor biraz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Medaka'ya biraz daha baktım, gideri var gibi. Ecchi odaklı olacak biye bir korkuttu ama ecchi'yi tat versin diye katmışlar gibi.

Bakarım ben buna.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
4chan - /a/ Battlefield 3 Upotte platoonumuz çok çılgın akmalarda şu an.

Ben dahil herkes fanart, fanfic falan yapıyor, herkes Raifu'suyla oynuyor falan.

İnanılmaz eglenceli, bekleriz.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241301939375/
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...