xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kaede said: upottede niye bütün kızlar şiveli konuşuyor ya şikayet etmiyorum gerçi dat okinawa şivesi Bi Kyushu şivesi değil. http://avvesione.files.wordpress.com/2012/03/nisemonogatari-09-kagenui-mature-sexy-beauty-smile-antagonist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bi lezo ilişki eksikti he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bodacious Space Pirates'te de geçen yuri çıktı bu arada. Belliydi zaten. Gayet de güzel gidiyor seri, feel good; it is all fun and games till you lose an eye, then you get the sharingan tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Son 2 haftadır lezbiyen içerik sayısında bayağı artış var cidden. Geçen hafta Sankarea ve Upotte de ikisinde birden lesbian rape vardı zaten, üzerine bir de Moretsu Pirates, Medaka Box filan derken izlediğim şeylerin yarısına yakınında çıktı işte. (Haiyore! Nyaruko-san ve Jormungand'da listeye dahil tabii) Şikayetçimiyim? Hayır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Medaka Box iyi mi? Boş vaktim olacak biraz, bakayım mı diyorum. İlk on dakikasına bakıp kapamıştım ama manga iyi satıyormuş, meraklandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 katanagatari hariç hepsinden iyi işşinşişşin'in. lead char en iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Öyle çok öne çıkan bi tarafı yok bence, ama yine de fena değil, izletiyo kendisini. Mary Sue bi hatun student council yönetiyo, öğrencilerin hepsine yardım etmeye çalışıyo filan işte onun maceraları. Ama ilk bölüme göre karar verme bence çünkü ilk bölüm aşırı derecede durağandı sahneler geçmek bilmiyodu filan, beni de baymıştı. Diğer bölümlerde o düzeliyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Şimdi bakıyorum ona. Dusk Maiden bu hafta da süperdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hahahahahah kore wa zombie desu ka #7 de mükemmel http://www.youtube.com/watch?v=nL0W64kG5mk&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Medaka'ya biraz daha baktım, gideri var gibi. Ecchi odaklı olacak biye bir korkuttu ama ecchi'yi tat versin diye katmışlar gibi. Bakarım ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Upotte!! de kızlar gerçekten silaha dönüşmüyorlar mı soul eater daki gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 imfdbnin en geniş konusu olmuş upotte daha birkaç bölümden ahah http://www.imfdb.org/wiki/Upotte!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 imfdb'nin hayali yapım upotte ya ahah, şahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 4chan - /a/ Battlefield 3 Upotte platoonumuz çok çılgın akmalarda şu an. Ben dahil herkes fanart, fanfic falan yapıyor, herkes Raifu'suyla oynuyor falan. İnanılmaz eglenceli, bekleriz. http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241301939375/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 upotte bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ama devamı gelecek sonra, sanırım sonbahara doğruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar