Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Beşiktaş JK | 05.02.2012 - 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

başka bir yerden alıntı olması küfür veya küfür kısaltması kullanabileceğin anlamına gelmiyor?

ya haklısn tabiki kusura bakma :)

ordaki yakarışı hosuma gitmsti cok buyk bişy yoktu :D

edit: masum msj deme nedenmde.. hani insanlarin patide kullandgi dilden daha agir degil.. 1 harfi degstrnce biz kufurun ne oldgnu anlamiyormuyz yani bazi postlarda ? ;)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Rewendor said:

başka bir yerden alıntı olması küfür veya küfür kısaltması kullanabileceğin anlamına gelmiyor?

ya haklısn tabiki kusura bakma :)

ordaki yakarışı hosuma gitmsti cok buyk bişy yoktu :D

edit: masum msj deme nedenmde.. hani insanlarin patide kullandgi dilden daha agir degil.. 1 harfi degstrnce biz kufurun ne oldgnu anlamiyormuyz yani bazi postlarda ? ;)

Zaten o yüzden uyarı/ceza gelmedi, sadece mesaj gizlendi :) futbol söz konusu olunca insanlar çok çabuk alınabiliyorlar, tedbiri elden bırakmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

yok abi fenere hakretle alakasi yok..

adam kapı kırmıs bir mac ceza verildi olaylari var ya.. pisuvar'a işerken duvara sıcratmiş bir mac daha versinler fln filan diye br msjdi

ben senin linki görmedim zaten onun hakkında bişey demiyorum.

daha önceki bir olay
Sosyal ağlarda paylaş

şu maçta fernandes i oynatmıyorlar ya ,skandal resmen... böyle rezillik yok,bundan sonra görücez bakalım iki sarı karttan atılan itiraz edenlere ne ceza vericekler, gerçi dirsek atıp direk kırmızı gören adamların cezalarını düşüren federasyondan herşey beklenir, bizim başkan olacak adamda yok ortalarda, 3-5 yesek fenerden keşke o noktaya geldim ama fenerde de bir cacık yok, ortada maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Güya kapıyı kırmış, stad görevlisi de şikayet etmiş filan ama, niye ceza maç oynamama olarak verilmiş onu çözemedim ben. Kırdıysa kapı ödetilir fazlasıyla parası, bilmiyorum belki kurallarda da saha malına zarar vermenin cezası maç olarak geçiyor da olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında milli maçta da tuncay şanlı kırmızı görünce soyunma odasının tuvaletindeki camı çerçeveyi aynayı indirmişti, öyle bir olay kalmış aklımda. sonra ona da maç cezası gelmişti, ama resmi ceza mıydı yoksa idarece kadro dışı mı bırakılmıştı emin olamadım.

bana kalsa saçma buna maç cezası vermek, kapı parasını ödetir üstüne para cezası verirsin. adam sürekli bişiler kırıyosa o zaman dökersin maç cezasına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...