Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu kayseriyle zaten ne güzel aramız iyi değildi niye bu maçta yöneticiler gitti anlamıyorum al adamlar hep yamuk hep yamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 forza'dan bir yorum: kapıyı tekmelemiş de 1 maç daha vermiş Oğuz Çetinler pisuvara işerken dışarı sıçratmış bir maç daha verin A.k. lassaları ahaha çok guldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 oha kapıya tekme 1 maç ise hasan şaş ın futbol hayatı cezalardan dolayı erken bitmesi gerekirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Benim kapımı kırsalar ben de şikayet ederdim. Adam olsunlar. 2 top oynuyorlar yüzbinler kazanıyorlar sonra bi de afra tafra böyle bir şımarıklıklar. Bırakın allaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 adam şikayet ederek gayet doğru bişi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kendi stadında kapı kırsın arkadaş topçunuz hipstersa kayserili müdürüm napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ulan fenerliler koca stadın kapısını kırdılar.. bi ceza almadılar bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Adamlar ligi kırdı bir de üstüne tazminat davası açıyor sen stad kapısındasın hala dsfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 lolol benm mesjm silnmis ne istedinz o masum msjdan ya :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ya sorun şikayet etmesi değilde kapıya tekme attığı için 1 maç fazladan ceza verilmesi.madem kapı çok değerli para cezası ver.haberin doğru olduğunu sanmıyorumda eğer doğruysa beşiktaşlılar ağlamakta haklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 başka bir yerden alıntı olması küfür veya küfür kısaltması kullanabileceğin anlamına gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 basımıza gelen her kötü seyi hak ediyoruz beter olalım ligden duseriz diye umuyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Rewendor said: başka bir yerden alıntı olması küfür veya küfür kısaltması kullanabileceğin anlamına gelmiyor? ya haklısn tabiki kusura bakma :) ordaki yakarışı hosuma gitmsti cok buyk bişy yoktu :D edit: masum msj deme nedenmde.. hani insanlarin patide kullandgi dilden daha agir degil.. 1 harfi degstrnce biz kufurun ne oldgnu anlamiyormuyz yani bazi postlarda ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 applev0dka said: lolol benm mesjm silnmis ne istedinz o masum msjdan ya :( :D fb'ye hakaret vs içermiyorsa silinmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 applev0dka said: Rewendor said: başka bir yerden alıntı olması küfür veya küfür kısaltması kullanabileceğin anlamına gelmiyor? ya haklısn tabiki kusura bakma :) ordaki yakarışı hosuma gitmsti cok buyk bişy yoktu :D edit: masum msj deme nedenmde.. hani insanlarin patide kullandgi dilden daha agir degil.. 1 harfi degstrnce biz kufurun ne oldgnu anlamiyormuyz yani bazi postlarda ? ;) Zaten o yüzden uyarı/ceza gelmedi, sadece mesaj gizlendi :) futbol söz konusu olunca insanlar çok çabuk alınabiliyorlar, tedbiri elden bırakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yok haklısn o konuda.. eglence bölumnda fln olsa milletin gözune bile takılmaz :D burda olunca.. aha a demis k demis fln :D maça dönucek olursak net eziliriz başkan sevincten aglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 beşiktaşlılara bak az yeme hesabı yapmış topicde .. helal vallah daha dün 3 yiyen bi fenerbahçeden korkmuşlar. maçtan sonra buraya fenerbahçelilerden cok inanmayanlara ZAAAAAAAAAAAAA lamak için geleceğim ... GELİYORUZ .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 S-H said: applev0dka said: lolol benm mesjm silnmis ne istedinz o masum msjdan ya :( :D fb'ye hakaret vs içermiyorsa silinmiş olabilir. ciddi ciddi şunun lafını yapıyorsunuz ya helal gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bir sürü fb'ye hakaret/küfür içeren link kondu buraya.belki şimdi bir hassasiyet oluşmuş olabilir ne yalan atıyorum ne de iftira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yok abi fenere hakretle alakasi yok.. adam kapı kırmıs bir mac ceza verildi olaylari var ya.. pisuvar'a işerken duvara sıcratmiş bir mac daha versinler fln filan diye br msjdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 applev0dka said: yok abi fenere hakretle alakasi yok.. adam kapı kırmıs bir mac ceza verildi olaylari var ya.. pisuvar'a işerken duvara sıcratmiş bir mac daha versinler fln filan diye br msjdi ben senin linki görmedim zaten onun hakkında bişey demiyorum. daha önceki bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şu maçta fernandes i oynatmıyorlar ya ,skandal resmen... böyle rezillik yok,bundan sonra görücez bakalım iki sarı karttan atılan itiraz edenlere ne ceza vericekler, gerçi dirsek atıp direk kırmızı gören adamların cezalarını düşüren federasyondan herşey beklenir, bizim başkan olacak adamda yok ortalarda, 3-5 yesek fenerden keşke o noktaya geldim ama fenerde de bir cacık yok, ortada maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Güya kapıyı kırmış, stad görevlisi de şikayet etmiş filan ama, niye ceza maç oynamama olarak verilmiş onu çözemedim ben. Kırdıysa kapı ödetilir fazlasıyla parası, bilmiyorum belki kurallarda da saha malına zarar vermenin cezası maç olarak geçiyor da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ya fernandez oynasa nolcak oynamasa nolcak sonuc belli nasilsa. hayret bisey :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 zamanında milli maçta da tuncay şanlı kırmızı görünce soyunma odasının tuvaletindeki camı çerçeveyi aynayı indirmişti, öyle bir olay kalmış aklımda. sonra ona da maç cezası gelmişti, ama resmi ceza mıydı yoksa idarece kadro dışı mı bırakılmıştı emin olamadım. bana kalsa saçma buna maç cezası vermek, kapı parasını ödetir üstüne para cezası verirsin. adam sürekli bişiler kırıyosa o zaman dökersin maç cezasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar