Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus Vatandaşının Türkiyede Çalışması

BlackLabelSociety

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Laleli ve Osmanbeyde tekstil ve deri firmaları sayıca çok. İllaki rusça bilen bayan eleman arayan yer oluyor. Satış elemanlığı yapabilir geçici süreliğine. Şirketlerde çalışma izni konusunda gerekli girişimleri yapıyorlar, normalden daha kısa ve kolay vizite alabiliyorlar bu sayede.Bir araştır derim.
ekleme: anlaşabilecek derecede türkçe bilmeli yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bu troll arkadaş sanırım arada kaynamış, ben ünleme basayım da yönetim bilir eğrisini doğrusunu
CryMeARiverfix said:

Bizim aslinda rus ihtiyacimiz vardi belki aradigimiz kriterlerde olabilir. Oncelikliler arasina koyabilirim, kac yasinda ?

Titriyorum suan... Bu Basina Kotu seyler getirecek...
Ne demisim orda Dalgami gectim ? Ayip birseymi kirici mi? kiz arkadasini incitici birseymi demisim nasil bir insult olay varki orda anlamadim cok merak ettim ayrica troll diyorsun hadi biraktim butun ciddiligimi troll yaptim diyelim ARTIK FORUMDA TROLL Yapan BANLANIYORMU ONUDA MERAK ETTIM HANI !
Asil bana ayip oldu suan cok ayip...

Ayrica........ neyse.......
Sosyal ağlarda paylaş

CryMeARiverfixGhost said:

"Tatar Ramazan" said:

Bu troll arkadaş sanırım arada kaynamış, ben ünleme basayım da yönetim bilir eğrisini doğrusunu
CryMeARiverfix said:

Bizim aslinda rus ihtiyacimiz vardi belki aradigimiz kriterlerde olabilir. Oncelikliler arasina koyabilirim, kac yasinda ?

Titriyorum suan... Bu Basina Kotu seyler getirecek...
Ne demisim orda Dalgami gectim ? Ayip birseymi kirici mi? kiz arkadasini incitici birseymi demisim nasil bir insult olay varki orda anlamadim cok merak ettim ayrica troll diyorsun hadi biraktim butun ciddiligimi troll yaptim diyelim ARTIK FORUMDA TROLL Yapan BANLANIYORMU ONUDA MERAK ETTIM HANI !
Asil bana ayip oldu suan cok ayip...

Ayrica........ neyse.......

ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Angut angut mesajlar sonrasi ben belki isine yarayabilecek bir tavsiyede bulunayim.

Calisma izni icin http://www.invest.gov.tr/tr-TR/investmentguide/investorsguide/comingtoturkey/Pages/HowToGetAWorkPermit.aspx

Yapabilecegi is icin de tavsiyem aynen dedigin gibi kendi uzman oldugu sektorde bir is bakmasi. Ingilizcesi dedigin gibi iyi ise gayet rahat Antalya'da is bulabilir diye dusunuyorum.

Forumda Wendigo ve Diablesse var. Onlarla iletisime gec belki eleman ariyorlardir ya da yonlendirebilirler.

link için teşekkür ederim

bu arada bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? en kısa zamanda iletişime geçeceğim

not: olay gerçektir bi tarafımdan yazmıyorum(bel altı liseli ergen muhabbeti yapan abaza arkadaşlara) arzu ederseniz benzer konuya DH'de Black Label Society kullanıcısnda da ulaşabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

hakkaten terbiyesiziniz yalnız.

"eğlenmeye geldik, istediğimiz kişiyle dalga geçeriz" moduna girince bazı üyeler öyle oluyor tabii.

yine de "rus diye belirtmiş, normal birisi belirtmezdi, o yüzden dalga geçiceğim" diyen birisi olması çok şaşırttı beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cevap vermek için 1 ay bekleyemem.. sadece arkadaşın bizi keklediğini düşündüm , özellikle "rus" olduğunu belirtmeye ne gerek var dedim , yani bir konu açmışsın bunu neden rus arkadaşım filan diye açıyorsun? bizim ülkemizde ruslara uygulanan ayrı kurallar mı var ki? varsa ve ona istinaden yazdıysa tamam yanlış yazmışım... ayrıca ben kişiye bir hakarette bulunmamışım ki?

vermişler yetkiyi anlamadan dinlemeden atılmış banlar sıra ile.. Çok önemli değil , bekleriz 1 ay fakat beni az çok tanıyanlar benim ban alıcak tarzda şeyler yapmayacağımı bilirler..
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

BlackLabelSociety said:

link için teşekkür ederim

bu arada bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? en kısa zamanda iletişime geçeceğim

Turizm ve eğlence sektöründe çalışıyorlar. Antalya'da çevreleri geniştir. Forumdan özel mesaj atabilirsin.

anladım yalnız istanbuldan iş arıyoruz yine de belki dediğin gibi bir iş çıkar istanbuldan teşekkürler tekrardan

@bone
rus olarak bahsetmemin sebebi ingilizcesinin yanında ana dili rusçadır demek istememdi yabancı desem azeri de yabancı ama kendi lisanıyla türkiyede anlaşabilir. o sebeple sanırım daha fazla hıyarlık yapmanın sebebi yok
Sosyal ağlarda paylaş

wen ve diab istanbul icin de yardimci olabilirler turizmle alakali buyuk ihtimalle, antalya merkezliler ama pek cok buyuk acentanin baglantisi var sonucta o tarafla

yine de, istanbul yerine antalya secenegi mevcutsa cok avantajli olabilir, direk goz ardi etmeyin bence, mumkunse haliyle

yok illa istanbul ise fuar organizasyon kismi cok faydali olabilir, ama dil sorun olabilir. otelcilik dusunurse cok dert olmaz ama tahminimce
Sosyal ağlarda paylaş

BlackLabelSociety LAN SIKTIR GIT OROSPUCOCUGU HAYALI OROSPUNUDA AL GIT LAN PIC ANNANIN AMINDA TROLL YAP PICIN OGLU ANANIN AMINI KARISTIR GIT FORUMU NIYE KARISTIRIOSUN OROSPUCOCUGUUUUUU
A.Q Mun PEzevenk i Ohh rahatladim Siktir git SIMDI DH yide Boyle TRollemistin SEN AMCIK HASAN SIRF BU YUZDEN BANLANDIN SEN DH DEN niye SOYLEMIYORSUN ? PATICIGI OZLEMISMIS SIKTIR GIT LAN BIMIYORMUYUM BEN SENI ALLAHIN BEBESI.......

BlackLabelSociety COK BUYUK BIR OROSPU COCUGUDUR.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...