nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ayıp etmiş arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bu troll arkadaş sanırım arada kaynamış, ben ünleme basayım da yönetim bilir eğrisini doğrusunu CryMeARiverfix said: Bizim aslinda rus ihtiyacimiz vardi belki aradigimiz kriterlerde olabilir. Oncelikliler arasina koyabilirim, kac yasinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 pepelek/pati liseli forumu olmuş :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: haha başlıkta kıyım olmuş ama hakettilerdi Red son anda yırttı editle lol Red said: başarılar dilerim sdf Red said: evet ya bende utandım.belki gerçektir.ne bilim üye olur olmaz rus sevgili konusu herşeye açık oluyor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 soykırım olmuş topikte resmen, 67 yedi kişi hunharca banlanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sideye gidin bu yaz tatilde orda acenta vs bulursunuz kesin side=mini rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fare Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Merhaba, Laleli ve Osmanbeyde tekstil ve deri firmaları sayıca çok. İllaki rusça bilen bayan eleman arayan yer oluyor. Satış elemanlığı yapabilir geçici süreliğine. Şirketlerde çalışma izni konusunda gerekli girişimleri yapıyorlar, normalden daha kısa ve kolay vizite alabiliyorlar bu sayede.Bir araştır derim. ekleme: anlaşabilecek derecede türkçe bilmeli yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfixGhost Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bu troll arkadaş sanırım arada kaynamış, ben ünleme basayım da yönetim bilir eğrisini doğrusunu CryMeARiverfix said: Bizim aslinda rus ihtiyacimiz vardi belki aradigimiz kriterlerde olabilir. Oncelikliler arasina koyabilirim, kac yasinda ? Titriyorum suan... Bu Basina Kotu seyler getirecek... Ne demisim orda Dalgami gectim ? Ayip birseymi kirici mi? kiz arkadasini incitici birseymi demisim nasil bir insult olay varki orda anlamadim cok merak ettim ayrica troll diyorsun hadi biraktim butun ciddiligimi troll yaptim diyelim ARTIK FORUMDA TROLL Yapan BANLANIYORMU ONUDA MERAK ETTIM HANI ! Asil bana ayip oldu suan cok ayip... Ayrica........ neyse....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Reserved again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 lol cry me an ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hakkaten terbiyesiziniz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 CryMeARiverfixGhost said: "Tatar Ramazan" said: Bu troll arkadaş sanırım arada kaynamış, ben ünleme basayım da yönetim bilir eğrisini doğrusunu CryMeARiverfix said: Bizim aslinda rus ihtiyacimiz vardi belki aradigimiz kriterlerde olabilir. Oncelikliler arasina koyabilirim, kac yasinda ? Titriyorum suan... Bu Basina Kotu seyler getirecek... Ne demisim orda Dalgami gectim ? Ayip birseymi kirici mi? kiz arkadasini incitici birseymi demisim nasil bir insult olay varki orda anlamadim cok merak ettim ayrica troll diyorsun hadi biraktim butun ciddiligimi troll yaptim diyelim ARTIK FORUMDA TROLL Yapan BANLANIYORMU ONUDA MERAK ETTIM HANI ! Asil bana ayip oldu suan cok ayip... Ayrica........ neyse....... ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ivana sert ne güzel dans ediyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 DynamicK said: Angut angut mesajlar sonrasi ben belki isine yarayabilecek bir tavsiyede bulunayim. Calisma izni icin http://www.invest.gov.tr/tr-TR/investmentguide/investorsguide/comingtoturkey/Pages/HowToGetAWorkPermit.aspx Yapabilecegi is icin de tavsiyem aynen dedigin gibi kendi uzman oldugu sektorde bir is bakmasi. Ingilizcesi dedigin gibi iyi ise gayet rahat Antalya'da is bulabilir diye dusunuyorum. Forumda Wendigo ve Diablesse var. Onlarla iletisime gec belki eleman ariyorlardir ya da yonlendirebilirler. link için teşekkür ederim bu arada bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? en kısa zamanda iletişime geçeceğim not: olay gerçektir bi tarafımdan yazmıyorum(bel altı liseli ergen muhabbeti yapan abaza arkadaşlara) arzu ederseniz benzer konuya DH'de Black Label Society kullanıcısnda da ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 "roket adam" said: hakkaten terbiyesiziniz yalnız. "eğlenmeye geldik, istediğimiz kişiyle dalga geçeriz" moduna girince bazı üyeler öyle oluyor tabii. yine de "rus diye belirtmiş, normal birisi belirtmezdi, o yüzden dalga geçiceğim" diyen birisi olması çok şaşırttı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0cuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ben cevap vermek için 1 ay bekleyemem.. sadece arkadaşın bizi keklediğini düşündüm , özellikle "rus" olduğunu belirtmeye ne gerek var dedim , yani bir konu açmışsın bunu neden rus arkadaşım filan diye açıyorsun? bizim ülkemizde ruslara uygulanan ayrı kurallar mı var ki? varsa ve ona istinaden yazdıysa tamam yanlış yazmışım... ayrıca ben kişiye bir hakarette bulunmamışım ki? vermişler yetkiyi anlamadan dinlemeden atılmış banlar sıra ile.. Çok önemli değil , bekleriz 1 ay fakat beni az çok tanıyanlar benim ban alıcak tarzda şeyler yapmayacağımı bilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sizler komiklikler şakalar yapın diye mi "rus" dedi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0cuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Abi tabiki onun için değil , ben sadece niye "rus" diye belirtmiş özellikle ona dikkat çektim.. Bana sorarsan bu şekilde forumu karıştırmak için yaptı bu da benim teorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 BlackLabelSociety said: link için teşekkür ederim bu arada bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? en kısa zamanda iletişime geçeceğim Turizm ve eğlence sektöründe çalışıyorlar. Antalya'da çevreleri geniştir. Forumdan özel mesaj atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 DynamicK said: BlackLabelSociety said: link için teşekkür ederim bu arada bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? en kısa zamanda iletişime geçeceğim Turizm ve eğlence sektöründe çalışıyorlar. Antalya'da çevreleri geniştir. Forumdan özel mesaj atabilirsin. anladım yalnız istanbuldan iş arıyoruz yine de belki dediğin gibi bir iş çıkar istanbuldan teşekkürler tekrardan @bone rus olarak bahsetmemin sebebi ingilizcesinin yanında ana dili rusçadır demek istememdi yabancı desem azeri de yabancı ama kendi lisanıyla türkiyede anlaşabilir. o sebeple sanırım daha fazla hıyarlık yapmanın sebebi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 wen ve diab istanbul icin de yardimci olabilirler turizmle alakali buyuk ihtimalle, antalya merkezliler ama pek cok buyuk acentanin baglantisi var sonucta o tarafla yine de, istanbul yerine antalya secenegi mevcutsa cok avantajli olabilir, direk goz ardi etmeyin bence, mumkunse haliyle yok illa istanbul ise fuar organizasyon kismi cok faydali olabilir, ama dil sorun olabilir. otelcilik dusunurse cok dert olmaz ama tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Abi of başlıkta kıyım yaşandıktan sonra özlenen eski paticik havası gelmiş resmen. Modların daha sert olmaları ne güzel de temizliyor ortalığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OCBlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BlackLabelSociety LAN SIKTIR GIT OROSPUCOCUGU HAYALI OROSPUNUDA AL GIT LAN PIC ANNANIN AMINDA TROLL YAP PICIN OGLU ANANIN AMINI KARISTIR GIT FORUMU NIYE KARISTIRIOSUN OROSPUCOCUGUUUUUU A.Q Mun PEzevenk i Ohh rahatladim Siktir git SIMDI DH yide Boyle TRollemistin SEN AMCIK HASAN SIRF BU YUZDEN BANLANDIN SEN DH DEN niye SOYLEMIYORSUN ? PATICIGI OZLEMISMIS SIKTIR GIT LAN BIMIYORMUYUM BEN SENI ALLAHIN BEBESI....... BlackLabelSociety COK BUYUK BIR OROSPU COCUGUDUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar